Post Type

10 Black Hair Tips van styliste Felicia Leatherwood 1. Droog je haren met een t-shirt in plaats van een handdoek. Een katoenen t-shirt is zachter voor het haar en kan net zoals een handdoek het vocht opnemen. Daarnaast houdt het je krullen mooi.
 2. Slaap met een zijden doek om je hoofd of op een zijden kussen. Omdat een katoenen kussen vocht kan opnemen, neemt het alle hydratatie en voeding uit je haar, waardoor het haar weer droog en gevoelig kan worden.
 3. Was je haar minstens 2x en 3x als je dik haar hebt. Bij de eerste keer, blijft er namelijk nog veel vuil in je haar zitten. Bij de tweede keer komt het vuil pas echt los en bij de derde keer wordt al het vuil uit je haar gespoeld.
 4. Was je haar met lauw water. Hoewel warm water lekker aanvoelt, zorgt het ervoor dat je haar droog wordt.
 5. Als je droog haar hebt, gebruik dan een stoombad om je haar te hydrateren.
  Haar tips en tricks
 6. Haal klitten uit je haren tijdens het douchen met een ‘detangle’ kam wanneer er conditioner in je haren zit. Begin met de haarpunten en werk vervolgens naar boven toe, richting de hoofdhuid.
 7. Black hair is gek op olie. Naast de bekende oliën zoals kokos- olijf en avocado- en jojoba-olie, is argan olie fantastisch voor je haar en hoofdhuid.
 8. Als je last van haaruitval hebt, kun je voedingssupplementen slikken zoals Biotin en Viviscal. Voor haaruitval bij je slapen en de rest van je haarlijn, kun je Jamaican Black Castor Oil of Organic Root Stimulator Edge Control gebruiken.
 9. Je haar is een weerspiegeling van je levensstijl. Drink daarom voldoende water, eet gezond en vermijd stress voor een mooie bos haren!
 10. Ga regelmatig naar de kapper. Het is belangrijk om ongeveer vijf keer per jaar tijdens een knipbeurt de puntjes te knippen, om zo haarbreuk door gespleten punten te vermijden.


Vond je dit artikel gunstig? Verleen mij dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*