1e Black Hair Box: De 5 Full Size Producten

Post Type

Eerder heb ik al mijn mening gegeven over de 1e Black Hair Box. Inmiddels heb ik alle producten van de Black Hair Box getest. In dit artikel ga ik verder in op de 5 full size producten die in deze 1e Black Hair Box zitten.

[mwm-aal-display]

Andrélon Oil & Care Kroescontrol Serum-Oil

1e Black Hair Box Andrelon Oil & Care Kroescontrol Serum-OilDe Serum-Oil van Andrélon is een heerlijke verzorging verrijkt met arganolie, die je weer controle geeft over je krullend- en/of kroeshaar. Dit product kan op allerlei momenten worden gebruikt, voor heerlijk zacht haar met een prachtige glans en dat beschermd is tegen pluis.

Benieuwd naar de verschillende manieren waarop dit product kan worden gebruikt? Lees dan mijn review van dit product hier.

Bigen Permanent Powder Hair Color Oriental Black

1e Black Hair Box Bigen Permanent Powder Hair Color Oriental BlackOm eerlijk te zijn, snap ik niet zo goed waarom dit product voor haarkleuring in de Black Hair box is gestopt. Ten eerste zie ik het kleuren van het haar niet als onderdeel van haarverzorging en –styling. Ondanks dat dit product vrij is van ammonia en (volgens de verpakking) op natuurlijke wijze het haar kleurt, ben ik geen fan van kits die thuis gebruikt kunnen worden.

Daarnaast is het kleuren van het haar erg persoonlijk. Iedereen kleurt zijn haar op een andere manier (thuis of bij de kapper) en kiest een kleur die bij hen past. Daarom had dit product wat mij betreft uit de Black Hair box weg mogen blijven.

Zenner Afro kam combi metaal

1e Black Hair Box Zenner Afro kam combi metaalOok bij de afrokam heb ik zo mijn bedenkingen. Ik vraag me af of de initiatief nemers van deze box ook zelf deze kam gebruiken. Voor mij zitten de tanden van deze kam (aan beide uiteinden!) te dicht bij elkaar. Hierdoor worden mijn krullen bij gebruik uitgerekt en verliezen hun definitie, waardoor ik na het kammen een bos haar als resultaat overhoud.

Volgens de omschrijving is de kam ideaal om krullen en kroeshaar mee uit te kammen. Als het de bedoeling is om letterlijk een Afro te krijgen na het kammen, dan doet deze kam precies wat het belooft. Echter, als ik de definitie van mijn krullen wil behouden, gebruik ik liever een detangling kam na het douchen en mijn tangle teezer voor het stylen. Ik zal deze kam niet snel weer gebruiken.

SUPERLOOKS Eye Liner Pencils

1e Black Hair Box SUPERLOOKS Eye Liner PencilsOp de Eye Liner Pencils staat Lip & Eye Liner Pencil, wat zou betekenen dat deze hippe kleuren ook voor je lippen gebruikt kunnen worden. Op de website van SUPERLOOKS staat dat deze unieke make-up potlood kan fungeren als oogschaduw, oogpotlood, lippenpotlood of als basis voor lippenstift. In de Black Hair Box ontvingen we de kleuren Emerald Green en Ocean Blue. Aangezien ik geen groene of blauwe lippenstift in mijn bezit heb, heb ik deze potloden als eye liner getest. Daarnaast zullen deze twee kleuren inderdaad mooier voor je ogen.

Zoals je kunt zien, is de kleurintensiteit erg hoog, ook op de donkere huid! Hierdoor zal het ook zeker de ogen van de donkere vrouw laten spreken. Naast blauw en groen, is deze Lip & Eye liner in verschillende kleuren verkrijgbaar, waaronder ook een aantal leuke kleurtjes voor de lippen. Deze zou ik best wel een keer willen proberen!

Ondanks dat ik blij verrast was met deze twee producten, vraag ik me af of ze wel in een Black Hair box horen. Ikzelf ben tevreden, omdat ik nu nieuwe eye liners heb, in twee mooie kleuren, en kennis heb kunnen maken met een nieuw cosmetica merk, met producten die geschikt lijken te zijn voor de donkere vrouw. Maar ik kan me voorstellen dat andere vrouwen, die de Black Hair box hadden besteld om alleen nieuwe haarproductmerken te ontdekken, teleurgesteld kunnen zijn.

Wat vond jij van deze producten? Vond je ze in de Black Hair box passen?

Wil je meer weten over de inhoud van deze 1e Black Hair Box, kijk dan hier:

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

3 comments

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*