1e Black Hair Box: De Sachets

Post Type

Eerder heb ik al mijn mening gegeven over de 1e Black Hair Box. Inmiddels heb ik (bijna) alle producten van de Black Hair Box getest. In dit artikel ga ik verder in op de 4 sachets die in deze 1e Black Hair Box zitten.

[mwm-aal-display]

BHB sachets

JESSICURL Deep Conditioning Treatment en Too Shea! Extra Moisturizing Conditioner

De Deep Conditioning treatment is een intensieve verzorging voor droog haar, die het haar voedt en hydrateert. De Too Shea! Extra Moisturizing Conditioner is een dagelijkse verzorging voor droge, dorstige krullen. Op de gebruiksaanwijzing van beide producten staat dat de conditioners ook gebruikt kunnen worden als leave in. Aan de ingrediëntenlijsten te zien, is dat ook zeker waar! Beide producten bevatten voornamelijk natuurlijke ingrediënten, waaronder kruiden zoals pepermunt, rozemarijn, basilicum, oregano, citroengras en tijm en oliën en boters zoals avocado olie en sheaboter. Het belangrijkste verschil tussen de twee conditioners is dat de Deep Conditioning Treatment cacaoboter bevat, de Extra Moisturizing Conditioner bevat jojoba olie.

JESSICURL Deep Conditioning Treatment

1e Black Hair Box Jessicurl Deep Conditioning TreatmentIngrediënten: Water (Aqua) infused with Equisetum Maximum Lam (Horsetail), Mentha Piperita (Peppermint), Rosmarinus Officinalis (Rosemary), Laurus Nobilis (Bay Leaf), Ocimum Basilicum (Basil), Arctium Lappa (Burdock Root), Althaea Officinalis (Marshmallow Root), Origanum Vulgare (Oregano), Cymbopogon Flexuosus (Lemongrass), Thymus Vulgaris (Thyme), Salvia Officinalis (Sage) and Urtica Dioica (Nettle); Behentrimonium Methosulfate (and) Cetearyl Alcohol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Persea Gratissima (Avocado) Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Soy Lecithin, Diazolidinyl Urea (and) Iodopropynyl Butylcarbamate

JESSICURL Too Shea! Extra Moisturizing Conditioner

1e Black Hair Box Jessicurl Too Shea! Extra Moisturizing ConditionerIngrediënten: Water (Aqua) infused with Equisetum Maximum Lam (Horsetail), Mentha Piperita (Peppermint), Rosmarinus Officinalis (Rosemary), Laurus Nobilis (Bay Leaf), Ocimum Basilicum (Basil), Arctium Lappa (Burdock Root), Althaea Officinalis (Marshmallow Root), Origanum Vulgare (Oregano), Cymbopogon Flexuosus (Lemongrass), Thymus Vulgaris (Thyme), Salvia Officinalis (Sage) and Urtica Dioica (Nettle); Aloe Barbadensis Leaf Juice, Behentrimonium Methosulfate (and) Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Hydrolyzed Oat Flour, Soy Lecithin, Diazolidinyl Urea (and) Iodopropynyl Butylcarbamate

Aangezien de verpakking het ook adviseert, heb ik beide producten getest als leave in. Ondanks dat beide producten prima leave-in conditioners zijn, bood de Deep Conditioning Treatment de net wat extra verzorging die mijn haar nodig heeft. Voor het aanbrengen van de deep conditioner, heb ik gebruik gemaakt van de Beautiful Textures Tangle Taming Shampoo. Na het wassen, bracht ik de conditioner van Jessicurl aan en liet ik het een paar minuten laten inwerken om vervolgens mijn haar te ontwarren met een detangling kam. Als bij het aanbrengen, voelde mijn haren erg zacht en soepel aan, waardoor het gemakkelijk te kammen was. Na het ontwarren, bracht ik mijn krullen in model met behulp van mijn vingers. Tenslotte gebruikte ik pure kokosolie om mijn haar te sealen.

De intensieve conditioner zorgde voor een geweldig resultaat. Mijn haar was vanaf de wortels tot aan de punten goed verzorgd en zag er mooi en gezond uit. Ondanks dat ik vaker gebruik maak van deze haarroutine, blijven vooral mijn punten erg droog na het opdrogen, waardoor ik extra olie op de punten smeer. Bij gebruik van deze conditioner, bleven mijn punten ook na het opdrogen gehydrateerd en hoefde ik dus geen gebruik te maken van extra olie.

Curls Unleashed No Restrictions Moisturizing Conditioner

1e Black Hair Box Curls Unleashed No Restrictions Moisturizing ConditionerCurls unleashed is weliswaar een nieuwe lijn haarproducten binnen de wereld van natuurlijke krullen, maar heeft wel een bekende eigenaar. Deze producten zijn namelijk onderdeel van Organic Root Stimulator, het merk dat vooral bekend is door de Olive Oil lijn die niet alleen door veel donkere vrouwen, maar ook door veel Black Hair salons wordt gebruikt. Nu heb ik al meer informatie over de Curls Unleashed lijn, waaronder ook de No Restrictions Moisturizing Conditioner, op mijn website geplaatst. Inmiddels heb ik ook al een aantal producten binnen om te testen. Binnenkort zijn ook mijn ervaringen met deze lijn op de site te lezen.

AUSSIE 3 Minute Miracle Reconstructor Deep Conditioner

1e Black Hair Box Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor Deep ConditionerNou is dit een merk dat ik nog niet zo goed ken en nog niet heb geprobeerd! 3 Minute Miracle belooft veel goeds, namelijk binnen 3 minuten droog, beschadigd haar te herstellen en te hydrateren. De formule bevat aloë vera en Australische mint balsem extracten, die de haarschubben en gespleten punten weer glad maakt en de doorkambaarheid herstelt, voor glanzend gezond haar. De essentiële olie wordt gewonnen uit de bloemen van de Australische mint balsem struik en staat bekend om zijn frisse geur en herstellende eigenschappen. Ondanks dat mijn haar dit product redelijk goed pakte (als ik het deep conditioner gebruikte), zou ik het toch graag in combinatie met andere Aussie producten willen gebruiken, om te kijken welk effect het op mijn haar heeft.

Wil je meer weten over de inhoud van deze 1e Black Hair Box, kijk dan hier:

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*