EVENT: Afro Chic Let’s Talk

Post Type

Persoonlijk kijk ik het meest uit naar dit event, vanwege de missie, visie en de doelstellingen van deze geweldige ladies. Ben je al een zelfverzekerde naturalista, twijfel je nog om zelf aan de natural hair journey te beginnen of heb je een kind met krullen of kroeshaar? Dan mag je het Afro Chic Let’s Talk event absoluut niet missen! 

[mwm-aal-display]

Over Afro Chic

Afro Chic is in 2012 opgericht met als doel om kroeshaar onder de aandacht te brengen in Nederland. Afro Chic streeft naar een ideaalbeeld waarin donkere vrouwen trots zijn op hun eigen roots. Volgens Afro Chic hoeven donkere vrouwen zich niet te onderwerpen aan het westerse schoonheidsbeeld om zich geaccepteerd te voelen in de maatschappij.

Bij Afro Chic staat trots zijn op natural hair centraal. Om dit te bereiken, gelooft Afro Chic in het informeren en onderwijzen. Afro Chic gelooft namelijk in Knowledge is Power. Kennis is Macht en daar wil Afro Chic in voorzien.

Afro Chic Let's Talk flyer

Door donkere vrouwen nuttige en persoonlijke tips & tricks aan te reiken die toepasbaar zijn op hun eigen haar, wil Afro Chic het omarmen van natural hair stimuleren. Deze deze tools worden aangereikt in de vorm van workshops, podiumsessies en een markt met (haar)producten tijdens de Afro Chic events.

Over de events van Afro Chic

Het is de missie van Afro Chic om een jaarlijks event te organiseren, waar naturalistas naar uit kunnen kijken. De Afro Chic events hebben een interactief programma dat bestaat uit o.a. workshops en podiumsessies. Om de kwaliteit van de events te kunnen waarborgen, worden professionals uitgenodigd die zullen spreken over alles wat met natural hair te maken heeft.

Tijdens het eerste event Afro Chic Hair Meet Up Day in 2012 kregen naturalistas de kans om elkaar te ontmoeten en hun ervaringen met elkaar de delen. Het resultaat was een eerste succesvolle editie met meer dan 200 bezoekers. Na het succes van een eerste editie, kon een tweede natuurlijk niet uitblijven.

Afro Chic Hair Meet Up Day

Op 31 mei 2013 organiseert Afro Chic met trots het tweede event Afro Chic Let’s Talk. Tijdens de tweede editie, krijgen naturals en andere nieuwsgierigen de gelegenheid om deel te nemen aan diverse workshop en zelf mee te discussiëren tijdens verschillende podiumsessies. Verder zullen er diverse haarproducten te koop zijn. Zo is er voor ieder wat wils tijdens dit event.

Afro Chic Let’s Talk

Afro Chic Let’s Talk zal het event voor natural hair in Nederland worden, waar naturalistas worden gehoord. Het betreft een haar event voor naturals door naturals, waarbij iedereen welkom is! Het AfroChic event is onder andere bedoeld voor jongeren met  kroes of krullend haar, voor ouders die kinderen met dit haartype en voor iedereen die meer over kroeshaar wilt weten.

Meer achtergrond informatie over dit natural hair event is te lezen in dit prachtige artikel ‘Waarom Afro Chic?‘ op de website van Afro Chic. Hieronder heb ik nog even alle relevante informatie voor je op een rijtje gezet.

DATUM: 31 mei 2013

LOCATIE: Alexander Dumaslaan 7, Amsterdam

PROGRAMMA:

12:00- 13:00u Registratie

13:15- 19:00u Workshops en Podiumsessies met speciale gasten

19:00- 20:00u Networking Reception met een uniek optreden!

Afro Chic Programma

Wil je dit event bijwonen? Koop dan hier je tickets.

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*