Aiko Naturals Rooted Hair Oil review

Post Type

Via een vriendinnetje maakte ik kennis met Aiko Naturals, een veganistisch merk met verzorgingsproducten voor huid en haar. Nu ik de producten een tijdje gebruik, wil ik graag mijn ervaringen met jullie delen aangezien ik erg enthousiast ben! Ontdek meer over dit speciale merk en over mijn favoriete product, de Aiko Naturals Rooted Hair oil!

[mwm-aal-display]

Over Aiko Naturals

Aiko Naturals staat voor plantaardige, veganistische schoonheid. Daarbij staat het helen van de (hoofd)huid centraal. Dit merk focust zich met name op klanten met een gekleurde huid, die op zoek zijn naar formules die speciaal voor hun huid zijn ontwikkeld en geschikt zijn. Het merk gelooft dat alles wat op de huid wordt geplaatst, door het lichaam moet kunnen worden opgenomen om een bijdrage te kunnen leveren aan het proces van heling en herstel. Het doel is om gezondheid van binnenuit te creëren voor een natuurlijk stralend uiterlijk.

Over de producten van Aiko Naturals

Aiko Naturals is een collectie van plantaardige, veganistische producten, die zijn ontwikkeld met al het goede wat de natuur ons te bieden heeft. Elke formule is een mix van natuurlijke ingrediënten en bevat een pallet van vitamines, mineralen en vetzuren die door onze (hoofd)huid in ons lichaam worden opgenomen. Elk ingrediënt wordt in zijn originele en complete vorm verwerkt, waardoor zijn actieve bestanddelen intact blijven. Hierdoor hebben de producten een krachtigere werking in vergelijking met de synthetisch geproduceerde producten die de beauty branche op dit moment domineren.

De producten van Aiko Naturals worden met de hand gemaakt. Daarvoor werkt het merk enkel en alleen met ethisch verwantwoorde, organische en betrouwbare producenten. Elk ingrediënt is een geschenk uit de natuur en voeding voor onze biologische behoefte. Uiteraard betekent dit dat de producten vrij zijn van genetisch gemodificeerd materiaal, parabenen, petrolatum, sulfaten en andere synthetische of kunstmatige stoffen. Wat de producten wel bevatten zijn veel natuurlijke olïen en boters.

Over Aiko Naturals Rooted Hair Oil

Aiko Naturals Rooted Hair Oil is een kostbare formule voor het haar en alles wat je nodig hebt voor de gezondheid van de algehele structuur van het haar. Gebruik alleen het beste voor je natural hair. Met haarolie wordt je haar versterkt, beschermd en gezond wordt met als resultaat een mooie natuurlijke glans.

Verzorg je haar met deze geweldige samenstelling van kostbare oliën. Je hoofdhuid wordt gevoed met complete nutriënten waaronder vitamine B complex, vitamine A, vitamine C, vitamine E, zink, jodium, omega 3, 6 en 9 vetzuren. Alle ingrediënten zijn 100% intact, natuurlijk, organisch en puur.

Ingredienten: zonnebloemolie, kokosolie, jojoba olie, avocado olie, jeneverbes*, rozemarijn*, wilde sinaasappel* en lavendel*. *essentiële olie.

Mijn ervaringen met Aiko Naturals Rooted Hair Oil

Ik heb de Aiko Naturals Rooted Hair Oil nu een aantal weken gebruikt. Het liefste pas ik de olie toe in de L.O.C. methode, waarbij ik hem als Oil gebruik in de tweede stap. Ik heb de olie nu gebruikt in combinatie met de producten van Deheb, Yari Naturals en Shea Moisture. Het maakt niet uit welke combinaties ik gebruik, mijn haar ziet er keer op keer prachtig uit.

Het resultaat met Aiko Natural Rooted Hair Oil

Het belangrijkste verschil dat ik merk tussen deze olie en anderen, is de glans die het aan mijn haar geeft. Daardoor ziet mijn haar er erg gezond uit. Daarnaast merk ik dat ik minder last heb van pluis, zowel als ik mijn haar los draag of vast in een staart.

Echter waar ik het meest tevreden over ben, is de langdurige verzorging die het aan mijn haar geeft. Nadat ik mijn haar heb gewassen en heb verzorgd met deze olie, blijft mijn haar lang gevoed en gehydrateerd. Langer dan als ik mijn haar met een andere olie verzorg. En gezien mijn drukke leven, komt dat echt als geroepen.

Ik ben erg blij met deze olie! Kennen jullie dit merk al? Welke olie gebruiken jullie het liefst? Voor meer informatie, bekijk de website van Aiko Naturals.

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

One comment

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*