Vandaag ging ik naar All Skins Schoonheidsinstituut!

Post Type

Een tijdje geleden nam All Skins Schoonheidsinstituut contact met mij op met de vraag of ik interesse had in een schoonheidsbehandeling. Natuurlijk zei ik meteen ja! Hoewel ik uit mezelf niet vaak naar een schoonheidsinstituut of salon ga, leek het me toch leuk om een bezoek te brengen aan All Skins. Lees snel verder om als je benieuwd bent waarom.

[mwm-aal-display]

Over All Skins Schoonheidsinstituut

Op 2 maart 2013 opende dit schoonheidsinstituut zijn deuren. Alls Skins schoonheidsinstituut staat niet alleen voor de totale verzorging en verbetering van de huid, maar ook voor totale ontspanning. All Skins onderscheid zich van andere salons door verzorging en advies aan te bieden, die is afgestemd op de persoonlijke wensen van de klant. Dit gebeurt in een zeer gastvrije en ontspannen sfeer. Om dit te realiseren, biedt All Skins een totaalpakket aan schoonheidsbehandelingen. Dit pakket bestaat uit het volgende.

 • Gezichtsbehandelingen
 • Pedicure
 • Manicure
 • Massage
 • Waxing
 • Wellnessbehandeling
 • Diverse arrangementen
 • Diverse kleine behandelingen

Voor de behandelingen werkt All Skins Schoonheidsinstituut met diverse merken. De merken die in het instituut gebruikt worden bestaan uit kwalitatief hoogwaardige producten. De huidverzorgings- en cosmetica producten zijn op basis van natuurlijke ingrediënten, waarbij de natuurlijke schoonheid van huid wordt gerespecteerd. Meer info over All Skins vind je hier.

All Skins Schoonheidsinstituut impressie

All Skins Schoonheidsinstituut en Multiculturele Schoonheid

Om aan de wensen van alle klanten te kunnen voldoen, biedt All Skins Schoonheidsinstituut behandelingen voor alle huidtinten en in het bijzonder ook voor de getinte en donkere huid. All Skins is zich namelijk bewust van de multiculturele samenleving, die bestaat uit alle soorten (huids)kleuren en afkomsten.

Om zo goed mogelijk aan de specifieke wensen van een bepaalde huidtype te kunnen voldoen, omvat een afspraak deskundig advies, gevoeld door zorgvuldig uitgevoerde behandelingen. Hierbij wordt er altijd rekening gehouden met het feit dat elke huidtype een andere zorgvuldig uitgevoerde aanpak vereist.

Naast de behandelingen zijn ook de merken afgestemd aan de diverse kleuren en types van de huid. Zo werk All Skins met diverse merken die speciaal zijn ontwikkeld voor de getinte en donkere huid. Zo worden de producten van de awardwinning minerale make-up brand Inika gebruikt en de natuurlijke foundations van Smashit. Voor de verzorging van de getinte en donkere huid gebruikt All Skins het merk Femme Ebene.

Daarnaast heeft All Skins schoonheidsinstituut ook een aantal merken die voornamelijk voor de blanke huid worden gebruikt, zoals bijvoorbeeld Monchique. Monchique is een merk hoogwaardige producten op basis van mineraal bronwater uit de Monchiqe in Portugal.

Op deze manier heeft All Skins een compleet assortiment aan producten en behandeling om, zoals de naam al aangeeft, alle soorten huid te kunnen verzorgen en verwennen. Naast de naam, is de multiculturele instelling van het bedrijf tevens terug te vinden in het logo.

All Skins Schoonheidsinstituut Multiculti

Mijn afspraak bij All Skins Schoonheidsinstituut

Tijdens mijn gesprek met All Skins spraken we af dat ik een gezichtsbehandeling zou nemen. Aangezien All Skins op gerichte behandelingen geeft op basis van de wensen van de klant en de specifieke eigenschappen van de huid, had ik mijn wensenlijst voor de afspraak al klaar staan. Zo hoopte ik namelijk op

 • een verzorgende behandeling die mijn gecombineerde huid op de juiste manier zou hydrateren voor een egaal resultaat.
 • een oplossing voor mijn wenkbrauwen, gezien de eeuwige struggle die ik met dit paar lijk te hebben.
 • een vermindering van de donkere plekken die ik onderaan mijn kin heb wegens littekenvorming.

Ben je benieuwd naar het resultaat en of mijn wensenlijst is uit gekomen? Binnenkort komt de review van mijn behandeling bij All Skins online!

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

One comment

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*