De voordelen van Aloë Vera gel voor krullen en kroeshaar

Post TypeIk laat me vaak inspireren door mijn lezers, zo ook vandaag! Binnenkort ben ik van plan om gebruik te maken van aloë vera in mijn haarverzorgingsroutine. Ik moet het wel nog eerst kopen. Ondertussen ben ik op zoek gegaan naar de voordelen van aloë Vera gel. Lees je mee?

Waarom aloë vera gel?

Als ik op Curaçao ben, koop ik altijd de Ocean Potion aloë vera gel. Deze gebruik ik dan voor mijn lichaam na het zonnen. Ik heb dit product nooit voor mijn haar gebruikt totdat ik de tip kreeg om het als gel te gebruiken. Het is een van de natuurlijke producten die je haar plat op je hoofd laat liggen zonder dat het hard wordt. Een tijd lang heb ik mijn laatste fles van Ocean Potion als haargel gebruikt. Dat aloë vera ook goed is voor een hoop andere dingen, wist ik toen niet. Ik zet de voordelen even op een rijtje.

De voordelen van aloë vera gel

Aloë vera gel bestaat uit een hoop water. Daarnaast bevat de gel vitamines, aminozuren en andere nutriënten. Hoewel er veel producten op de markt worden verkocht waarop staat 100% aloë vera gel, zijn aan de meesten additieven toegevoegd. Daarom is het altijd wijs om het ingrediëntenlijstje goed te bekijken.

aloë vera gel

Ondanks deze additieven, doen de meeste producten wonderen voor je haar. Vanwege de hydraterende eigenschappen, is aloë vera gel ideaal voor de verzorging van droog haar. Daarnaast zorgt het voor een mooie glans en gaat het roos en haarverlies tegen.

Aloë vera gel als pre-poo

Gebruik aloë vera gel als pre-poo (een behandeling voordat je je haar wast met shampoo) om roos tegen te gaan. Aloë vera bevat enzymen die dode cellen en gisten verwijderen. Breng de aloe vera gel voor het wassen aan, masseer het op je hoofdhuid en laat het 10 minuten inwerken.

Aloë vera gel als shampoo

Voor een vocht inbrengende shampoo, hoef je slechts wat aloë vera gel toe te voegen aan je favoriete shampoo. Of je koopt een shampoo die aloe vera gel bevat. Dit voorkomt dat je haar droog en stijf aanvoelt na het haren wassen. In plaats daarvan zal je haar sterk en gezond zijn.

Aloë vera gel als conditioner

Door de voedende eigenschappen van aloë vera gel, is het ideaal om te gebruiken als conditioner. Wist je dat aloë vera gel maar lieft 20 aminozuren bevat?! Net zoal bij de shampoo, kun je wat aloë vera toevoegen aan je favoriete conditioner. Of je maakt of koopt een conditioner met aloe vera gel.Aloë vera gel voor kruldefinitie

Als je op zoek ben naar een product dat zorgt voor definitie van je krullen, probeer dan eens aloë vera gel. Naast dat je krullen er mooi uit zien, worden ze ook nog eens gehydrateerd. Vergeet niet: de mooiste krullen zijn goed verzorgde krullen.

Aloë vera gel voor het onklitten

Doordat aloë vera gel je haar glad en soepel maakt, wordt ontwarren erg gemakkelijk. Dit is niet alleen de moeite waard om te proberen bij je eigen haar maar ook goed voor het haar van kleine kinderen (als je die hebt).

Aloë vera gel voor de haargroei

Er wordt gezegd dat aloe vera gel de haargroei stimuleert. De enzymen verwijderen cellen van de huid, die je haarzakjes verstoppen. Om je haar te laten groeien, breng aloe vera gel aan op de gebieden in je haar die wat extra hulp kunnen gebruiken.

Na het lezen van deze voordelen wil je toch niks anders dan het zelf uitproberen? Ik heb me laten vertellen bij de tuinen. Inderdaad, je kunt daar een pure gel van 98% kopen. Gezien de fles van Ocean Potion op is, mag ik een nieuw product aanschaffen (jippie!) en dat wordt dus de aloe vera gel. Binnenkort zal ik mijn ervaringen en de resultaten met jullie delen.

ocean potion aloë vera gel

Bron: Naturally curly


Vond je dit artikel gunstig? Verleen mij dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*