Andrélon Keratine Repair Herstelt En Beschermt Beschadigd Haar

Post Type

Mijn haar zit al weken mooi in model. Vandaag vertel ik jullie graag meer over de Andrélon Keratin Repair lijn, waarvan ik momenteel de Keratine Repair 1 minuut masker en & conditioner gebruik voor de verzorging van mijn haar.

[mwm-aal-display]

Over Andrélon Keratine Repair

Als vrouw wil je er natuurlijk altijd goed uitzien. Voor velen van ons, speelt haar daarbij een belangrijke rol. Om ons haar in het gewenste model te krijgen, beschadigen we allemaal ons haar. Denk daarbij niet alleen aan hittebeschadiging door een föhn of een stijltang. In principe is alles wat je met je haar doet al een vorm van schade. Zelfs als je je haar borstelt of met een elastiekje vast maakt, ontstaat er slijtage.

Andrelon Keratine Repair

Al deze factoren zorgen ervoor dat je haar keratine verliest, waardoor het haar steeds zwakker en droger wordt.

Keratine is een eiwit en de natuurlijke bouwsteen van je haar. Als essentieel bestanddeel van je haar, zorgt het voor stevigheid en glans. Door beschadigingen en slijtage verliest je haar keratine, waardoor stevigheid, structuur en glans verloren gaat.

Andrélon Keratine Repair verzorgt droog en beschadigd haar intensief, dankzij de voedende essentiële oliën. Daarnaast bevatten de formules micro keratine, die het tot in de kern van het haar door dringen om het beschadigde haaroppervlak te herstellen en het haar tegen toekomstige beschadigingen te beschermen. Zwak haar wordt weer krachtig en stevig, met als resultaat is mooi, gezond haar dat er stralend uitziet en gemakkelijk in model is te brengen.

De Andrélon Keratine Repair producten

Andrélon Keratine Repair bestaat uit een complete lijn om de beste verzorging te bieden. Zo bestaat de lijn naast een shampoo, verzorgende conditioner en een voedende 1-minuut masker voor iedere dag ook een intensief herstellende crème, anti-klit spray en een glansversterkende serum-oil. Volgens Andrélon wordt de werking van de producten versterkt als je ze in combinatie met elkaar gebruikt.

Andrelon Keratine Repair range

Andrélon Keratine Repair Shampoo reinigt en herstelt je haar. De verzorgende formule met micro keratine dringt door tot in de kern van je haar om het beschadigde haar oppervlak te herstellen en je haar tegen beschadigingen te beschermen. Bevat essentiële oliën die het haar voeden met als resultaat zacht en glanzend haar.
Adviesprijs voor 300 ML € 4,39

Andrélon Keratine Repair Conditioner maakt je haar makkelijk doorkambaar. Bevat net als de shampoo micro keratine die tot in de kern van je haar doordringt om het beschadigde haar oppervlak te herstellen en je haar tegen beschadigingen te beschermen. De essentiële oliën voeden het haar met als resultaat zacht en glanzend haar.
Adviesprijs voor 300 ML € 4,59

Andrélon Keratine Repair 1-Minuut Masker kan iedere dag gebruikt worden. De intensief verzorgende formule is speciaal ontwikkeld om op een snelle manier je haar te herstellen en te voeden. Bevat een unieke dubbele werking die het haar zowel van binnen als van buiten intensief verzorgt, met als resultaat mooi gezond haar al na 1 minuut.
Adviesprijs voor 180 ML € 4,99

Andrélon Keratine Repair Herstellende Crème brengt het haar makkelijk in model. De crème kun je na het wassen dagelijks gebruiken als extra verzorging op zowel vochtig als droog haar. Bevat micro keratine en essentiële voedende oliën die tot in de kern van je haar doordringen om het beschadigde haar oppervlak te herstellen. Daarnaast wordt je haar tegen beschadigingen beschermd, zonder te verzwaren.
Adviesprijs voor 200 ML € 4,59

Andrélon Keratine Repair Anti-Klit Spray ontwart, waardoor beschadigingen tijdens het ontwarren worden voorkomen. Bevat micro keratine die tot in de kern van je haar doordringen om het beschadigde haar oppervlak te herstellen. Daarnaast wordt je haar beschermd tegen hittebeschadiging door een föhn of stijltang
Adviesprijs voor 250 ML € 4,99

Andrélon Keratine Repair Serum-Oil laat je haar prachtig glanzen, zonder het vet of zwaar te maken. De exclusieve formule met micro keratine wordt snel in je haar opgenomen om het beschadigde haaroppervlak te herstellen. Deze luxe en veelzijdige olie kan op verschillende manieren gebruikt woorden op vochtig en droog haar, voor of na het stylen.
Adviesprijs voor 75 ML € 7,99

Verzorgingstips met Andrélon Keratine Repair

Tenslotte geeft Andrélon nog een paar tips voor hoe je de producten in combinatie kunt gebruiken.

Een masker tussen shampoo en conditioner
Gebruik na het wassen van je haar met de Andrélon Keratin Repair Shampoo, het masker. In het Andrélon Keratin Repair 1-Minuut Masker zitten zowel langzaam werkende als snel werkende stoffen. Laat het masker 10 minuten in je haar trekken om te profiteren van de langzaam werkende stoffen. Gebruik na het uitspoelen vervolgens de Andrélon Keratin Repair Conditioner om de haarschubben te sluiten.

Andrelon Keratine Repair Tip 1

Een Anti-Klit spray in combinatie met masker
Mocht het Andrélon Keratin Repair 1-Minuut Masker nog niet voedend genoeg zijn, dan kun je voor je haar de Andrélon Keratine Repair Anti-Klit Spray gebruiken voor extra verzorging. Spray daarvoor de formule in je haar tijdens het laten intrekken van het masker.

Andrelon Keratine Repair Tip 2

Hebben jullie al producten van deze lijn geprobeerd? Wat zijn jouw ervaringen?

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

One comment

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*