Aunt Jackies Curls & Coils producten voor krullen en kroeshaar

Post TypeAunt Jackies is momenteel te koop met korting bij Pakshop! Eerder sloeg ik mijn slag en ging de producten testen. Klik snel verder als je benieuwd bent naar het resultaat.

Over Aunt Jackies Curls & Coils

Betere producten, beter haar. Dat is het motto van Aunt Jackies. De eerste collectie die het merk uitbracht was de Aunt Jackies Curls & Coils. Hoewel Aunt Jackies ooit bestond uit een klein assortiment, is het inmiddels uitgebreid met de Flaxseed collectie en de Girls collectie. Dankzij deze addities kan er voor elke haartype de juiste verzorgingsregime worden samengesteld. Hoewel het merk een compleet regime biedt, is het de ambitie om constant de producten, recepten en productie te blijven verbeteren.

Aunt Jackies Curls & Coils

De producten van Aunt Jackies Curls & Coils

De producten zijn ontwikkeld voor golvend-, krullend-, kroeshaar en mixed textures. Of je nu steil, golvend, krullend of kroeshaar hebt, Aunt Jackies heeft de juiste combinatie van producten om je haar te verzorgen en te definiëren. Het bedrijf garandeert dat de producten vrij zijn van sulfaten, parabenen, minerale olie, petrolatum. Wat ze wel bevatten zijn natuurlijke oliën en boters, die het haar voeden en hydrateren voor haar dat geweldig eruit ziet en aanvoelt.

Aunt Jackies Curls & Coils producten

De Aunt Jackies Curls & Coils collectie bestaat uit de Oh So Clean! Moisturizing & Softening Shampoo, In Control Moisturizing & Softening Conditioner, Quench! Moisture Intensive Leave-In Conditioner, Knot On My Watch! Instant Detangling Therapy en de Curl La La Defining Curl Custard. Omdat ik nog op zoek was naar een goede detangler en moisturizer, kocht ik de Aunt Jackies Curls & Coils Knot On My Watch! Instant Detangling Therapy en Quench! Moisture Intensive Leave-In Conditioner.

Knot On My Watch! Instant Detangling Therapy
Verzacht en verwijderd knoopjes en klitten dankzij het toevoegen van slip aan je haar. Hierdoor glijdt de kam door je haar waardoor het vrij is van klitten en beschermd is tegen haarbreuk. Herstelt tevens het vochtgehalte van het haar.

Aunt Jackies Curls & Coils Knot On My Watch ingredienten

Quench! Moisture Intensive Leave-In Conditioner
Herstelt droog haar dankzij intensieve verzorging voor een langdurige slip en zachtheid. Bevat sheaboter en olijfolie waardoor uitgedroogd haar intensief wordt gehydrateerd. De lichte formule verzwaart het haar niet.

Aunt Jackies Curls & Coils Quench ingredientenErvaringen met Aunt Jackies Curls & Coils

Eerder schreef ik al over de mogelijkheid om je haar te ontwarren als het droog is. Ik besloot om dit zelf uit te proberen met de Aunt Jackies Curls & Coils Knot On My Watch! Instant Detangling Therapy. Volgens het merk kan dit product namelijk zowel op droog als op nat haar worden gebruikt.

Om mijn haar te ontwarren, maakte ik een verdeling in vier secties. Vervolgens bracht ik het product op één sectie aan en begon ik met het ontklitten van mijn haar. En ik moet eerlijk bekennen, het product doet wat het belooft. Hoewel de kam op droog haar niet door je haar glijdt, haal je de klitten gemakkelijk uit je haar door van onderen naar boven te werken. Nadat ik klaar was met de eerste sectie, werkte de rest van de secties één voor één af.

Aunt Jackies Curls & Coils droog ontklitten

Na het ontklitten, stapte ik de douche in en waste ik mijn haar met een sulfaat shampoo, om de build up in mijn haar te verwijderen van de afgelopen maanden. Daarvoor hield ik de secties in mijn haar en waste ik elke sectie van mijn haar afzonderlijk. Na het wassen, bracht ik de Aunt Jackies Curls & Coils Quench! Moisture Intensive Leave-In Conditioner aan. Dit deed ik opnieuw per secties door het product in mijn handen te wrijven en over de lengte van mijn haar te smeren.

Resultaat met Aunt Jackies Curls & Coils

Na het douchen, verwijderde ik de secties uit mijn haar en bracht ik met mijn vingers mijn haar in model. Het is inderdaad zo dat na het aanbrengen van de leave-in conditioner, je haar erg zacht en soepel aanvoelt. Door de lichte formule trekt het snel in, zonder dat je haar te zwaar wordt. Hieronder is het resultaat te zien.

Aunt Jackies Curls & Coils resultaten

Zoals je kunt zien, zijn mijn krullen mooi gedefinieerd. Hoewel ik erg tevreden ben over de producten, vraag ik me af of ze voldoende voeding voor mijn haar bieden. Dit is echter makkelijk te verhelpen door gebruik te maken van de LOC methode. De volgende keer zal ik na het gebruik van de leave-in conditioner extra producten gebruiken voor de verder verzorging en styling van mijn haar.

Wat vinden jullie van het resultaat? Als je ze zelf ook wilt testen, kun je ze nu kopen met korting bij Pakshop.


Vond je dit artikel gunstig? Verleen mij dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*