Black Beauty Box: voor de 50 tinten melanine

Post TypeEindelijk een box voor ons donkere vrouwen, die ons de mogelijkheid biedt om nieuwe producten te proberen tegen een betaalbare prijs. Ontdek meer over de Black Beauty Box, voor de 50 tinten melanine met verschillende texturen haar.

Waarom een Black Beauty Box?

Tegenwoordig zien we Lupita Nyong’o op de cover van Vogue staan en Taraji P. Henson (a.k.a. Cookie van Empire) een haar eigen lipstick uitbrengen voor het wereldbekende merk MAC! De wereld lijkt black beauty steeds meer te omarmen. Toch zien we hier nog niet veel van terug in de beauty industrie.

50-shades-of-melanin
Bron: https://www.instagram.com/thecgirlinc/

Herken je het volgende? Je ontdekt een nieuw make-up merk, maar ze hebben niet jouw tint foundation. Of als je een black hair winkel binnenloopt, werken er alleen maar mannen zonder kennis van de producten die ze verkopen. Laten we eerlijk zijn, als donkere vrouw is het nog steeds lastig om anno 2016 de juiste producten te vinden die passen bij ons haar, huid, lifestyle & fashion. En vinden we iets, dan is het meestal duurder!

Over de Black Beauty Box

Branded by Beauty wil hier verandering in brengen. Daarvoor introduceren ze de Black Beauty Box, de eerste beauty box voor de gekleurde vrouw, bestaande uit een hoop goodies! Nu kun je als donkere vrouw eindelijk kennis maken met nieuwe merken. Probeer nieuwe producten en diensten uit en laat je inspireren door tips & tricks van de professionals.

black-beauty-boxDankzij de samenwerkingen met beauty partners, heeft Branded by Beauty het mogelijk gemaakt om jou als donkere vrouw producten en diensten aan te bieden tegen een zeer voordelige prijs of zelfs geheel gratis! De inhoud van de box blijft nog even een verassing tot de lancering op 3 december 2016, tijdens het Locked & Loose event. Voor deze Kids edition, is er een speciale editie van de box beschikbaar, die je tijdens het event kunt ophalen in het Wereldmuseum te Rotterdam.

Bemachtig een Black Beauty Box!

Inmiddels is de verkoop van de box gestart! De Black Beauty Box kost €17,50 en wordt in 2 versies uitgebracht. De speciale box voor moeder en kind is verkrijgbaar via verkoopkanalen van The Natural Hair Club voor het Locked & Loose event. Naast de speciale box voor moeder en kind, is er tevens een editie voor de vrouw verkrijgbaar via de webshop van Double Beauty.

locked-and-loose-2016

Naast het kopen, bestaat er ook de mogelijkheid om de box te winnen! Zo worden een aantal unieke Golden Black Beauty Boxen (die je alleen kunt winnen en niet kopen) verloot. Wil je op de hoogte blijven hoe je een Golden Black Beauty Box kunt winnen? Like dan snel onze Facebook pagina en Instagram. Wie weet win jij wel een van deze exclusieve boxen (met o.a. een volledige lijn, exclusieve en unieke items)!


Vond je dit artikel gunstig? Verleen mij dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*