NIEUW & INNOVATIEF de Black Hair Box van MyBlackHair, WieWatHaar en CurlsOfNature

Post Type

Ben jij ook nog steeds op zoek naar jouw favoriete product? Wordt jij ook niet gek van de zoektocht naar de juiste haar- en huidproducten? Zou je ook graag producten willen testen die op jouw huid en haar zijn afgestemd? Dan is de Black Hair Box iets voor jou! Deze exclusieve beauty box bevat beauty-, huid- en haarproducten om thuis te testen, speciaal ontwikkeld voor vrouwen met krullen en kroeshaar.

Na verschillende beauty boxen is er eindelijk een beauty doos met producten die perfect aansluiten op haar en huid van de donkere vrouw. Het online Black Hair magazine MyBlackHair.nl lanceert op 7 juni in samenwerking met WieWatHaar en CurlsOfNature de Black Hair Box. Dit is de eerste exclusief samengestelde beauty box voor vrouwen met krullen en kroeshaar in Nederland.

[mwm-aal-display]

Beauty Box

Een beauty box is een op maat gemaakte box gevuld met een aantal beauty miniproducten. Voor een klein bedrag per maand wordt de box maandelijks opgestuurd, zodat je de producten thuis kunt proberen en nieuwe favorieten kunt ontdekken.

Helaas is het vaak zo dat niet alle producten uit de reguliere beauty boxen op onze haar- en huidtype zijn afgestemd. MyBlackHair vond dat dit anders kon en zo ontstond het initiatief voor een Black Hair box in samenwerking met vergelijkingswebsite WieWatHaar en webshop CurlsOfNature.

black_hair_box

Black Hair Box

Waar de meeste beautyboxen alleen bestaan uit testproducten, zal de Black Hair Box zowel minitaturen als full-size producten bevatten van luxe beauty-, huid- en haarverzorgingsmerken. Voor slechts €15,- kun je vanaf 7 juni jouw box bestellen in de webshop van CurlsOfNature. Wees er snel bij, want deze eerste exclusieve box is een limited edition, waarvan er slechts 250 stuks verkijgbaar zullen zijn.

Ben jij benieuwd naar de inhoud van deze doos? Zorg dan dat je hem op 7 juni bestelt! Geef je op voor de MyBlackHair nieuwsbrief en like de speciale Facebook pagina, https://www.facebook.com/BlackHairBox, om op de hoogt te blijven van alle nieuws rondom de Black hair box.

I can’t wait!

Persoonlijk vind ik dit een prachtig initiatief, aangezien het  vaak zo is dat de reguliere boxen producten bevatten niet echt geschikt zijn voor de donkere huid en krullend- of kroeshaar. Erg zonde, aangezien een beauty box je de kans geeft om nieuwe merken en producten te ontdekken en te testen. Zo kun je op een voordelige manier (veel voordeliger dan wanneer je de producten in een winkel zou kopen) erachter komen of een bepaald product wel of niet wat voor jou is. Top dus dat wij nu ook de kans krijgen om op zoek te gaan naar onze favoriete product voor haar en huid! Ik ben erg benieuwd naar de producten die in de eerste limited edition box zitten.

Wat zouden jullie graag in de Black Hair Box willen zien?

Update: Ondertussen heb ik de Black Hair Box uitgepakt. Ontdek hier welke producten er precies inzitten.

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

10 comments

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*