Vanavond Ben Ik Te Zien Bij BNN De Social Club!

Post Type

Afgelopen week werd ik benaderd door een redactrice van de BNN De Social Club. Tijdens het zoeken naar informatie over huid bleken, kwam ze op mijn website terecht. Gezien mijn uitgesproken mening over dit onderwerp, wilden ze mij interviewen voor een item over dit fenomeen. Lees na de klik meer over de social club en de uitzending van vanavond!

Over BNN De Social Club

In één klap op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de lekkerste eye-candy. BNN De Social Club is het platform waar iedere dag de meest besproken onderwerpen aan bod komen. Daarvoor maken zeven presentatoren gebruik van hun complete online netwerk om de meest opvallende, inspirerende en absurde verhalen boven water te halen.

BNN Social Club Crew

De missie van BNN De Social Club is om antwoord te krijgen op de meest boeiende vragen. Daarvoor laten de presentatoren zich graag inspireren door hun volgers. Wie de presentatoren op social media volgt, hoort automatisch bij De Social Club. Na het plaatsen van een post of tweet kan er dan zomaar een presentator met een cameraman voor je neus staan!

Vanavond in te zien bij BNN De Social Club!

De Social Club is er elke werkdag om 19:55 uur bij BNN op Nederland 3. Tijdens de uitzending van vanavond zal huid bleken één van de onderwerpen zijn. Geschokt door de grote hoeveelheid crèmes die er in Azië te koop zijn om de huid lichter te maken, ging de BNN De Social Club op onderzoek uit in eigen land. Zijn de middeltjes ook in Nederland te koop? En waar komt deze obsessie voor een lichtere huid vandaan? Hoe zou het zijn om blank te zijn?

BNN Social Club Zwart Wit

Voor de aflevering mocht ik afgelopen vrijdag op stap met Filemon Wesselink. Tijdens onze tocht door Amsterdam praten we over het fenomeen huidskleur, over mijn eigen ervaringen en waarom het voor sommige donkere vrouwen een issue is. Na de kritische vragen van Filemon, eindigde het gesprek met een controversieel voorstel. Zou ik de uitdaging aangaan?

BNN Social Club

Benieuwd naar de uitzending? Vergeet dan vooral niet om vanavond te kijken om 19.55 naar de BNN De Social Club op Nederland 3!

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*