Burt’s Bees en Royal Jelly

Post Type

Ik test nu al een tijdje de een product van Burt’s Bees, namelijk Burt’s Bees Radiance Body Lotion met Royal Jelly. Ontdek meer over dit merk en over dit speciale ingrediënt na de klik!

Het goede van Burt’s Bees

Wat ooit begon met de verkoop van kaarsen, mondde al snel uit in een wereldbedrijf met producten in persoonlijke verzorging en cosmetica. Wat al deze producten gemeen hebben zijn natuurlijke ingrediënten. In plaats van afzonderlijke bestanddelen te isoleren, worden alle nutriënten verzameld uit een natuurlijk extract, olie, boter of wax. Bij Burt’s Bees geloven ze er namelijk in dat elk ingrediënt uit nutriënten bestaat, die met elkaar samenwerken.

burts-bees-radiance-body-lotion-met-royal-jelly-natures-best

Over de producten van Burt’s Bees

De producten van Burt’s Bees bestaan uit actieve ingrediënten, die vaak meer dan één voordeel hebben. Heeft een ingrediënt geen functie, dan wordt het niet aan de formule toegevoegd. Daarnaast worden de producten niet op dieren getest en zijn ze vrij van parabenen, petrolatum, sulfaten, minerale olie, paraffine en andere kunstmatige stoffen. Hierdoor bieden ze de beste verzorging die de natuur te bieden heeft!

burts-bees-radiance-body-lotion-met-royal-jelly-all-natural

De bijen van Burt

Wist je dat bijen verantwoordelijk zijn voor 1/3 van de voedsel dat wij eten? Burt laat zich graag inspireren door zijn bijen. Zo werd de bijenwas in eerste instantie gebruikt voor de productie van kaarsen en daarna voor andere producten zoals Burt’s Bees Lip Balm. Naast bijenwas, produceren bijen ook andere ingrediënten die aan de Burt’s Bees producten worden toegevoegd, zoals Royal Jelly.

burts-bees-radiance-body-lotion-met-royal-jelly-bees

Over Royal Jelly

Royal Jelly is een royaal geschenk van de bijen en wordt gemaakt van nectar, pollen, bloemen, vitamin, mineralen, bij hormone en andere natuurlijke ingrediënten. Het resultaat is een kostbaar geschenk dat uit maar liefst 134 ingrediënten bestaat, waaronder 17 aminozuren, vitamines B1, B2, B5, B6, C and E, biotine, niacine en foliumzuur. Royal Jelly is werkelijk een mysterieus bestandddeel dat honingbijen produceren. In de bijengemeenschap wordt het slechts aan een selecte groep gevoerd.

burts-bees-radiance-body-lotion-met-royal-jelly-ingredient

Benieuwd naar de producten? Check dan mijn review op DoubleBeauty.nl

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*