The Body Shop Chocomania Body Scrub: Because We All Love Chocolate!

Post Type

“Chocomania-producten zijn niet geschikt voor consumptie.” Zo luidt de waarschuwing van the Body Shop naar haar klanten toe. Maar goed ook, want de producten van deze lijn zijn werkelijk om op te eten… figuurlijk dan. Elk product van deze lijn barst van de cacao en heeft een heerlijk intense chocoladegeur zo verleidelijk, dat je bijna een hapje zou willen nemen! Daarom is het een uitstekende oplossing voor de verslaafden onder ons om toch van chocolade te kunnen genieten, zonder extra kilo’s aan te komen. Daarnaast bestaan de Chocomania producten voor 45% uit community fair trade ingredienten. Naast erg lekker, zijn de producten dus ook nog verantwoord!

chocomania body scrubPersoonlijk vind ik de Chocomania Body Scrub van deze lijn het lekkerst, ook al ben ik me er van bewust dat niet iedereen het hierover eens is en veel mensen de body butter het lekkerst vinden. De verzachtende scrub heeft een stimulerende werking op de huid en verwijdert dode huidcellen bij het inmasseren. De body scrub bevat cacaoboter, die ervoor zorgt dat de huid wordt gevoed. De Community Fair Trade suikerriet uit Paraguay zorgt voor de reinigende werking van de scrub.

Wat ik zo speciaal vind aan de scrubs van de body shop, is dat ze naast hun reinigende werking ook een heerlijk verzorgend olielaagje op de huid achterlaten, die niet vettig aanvoelt maar de huid wel prachtig laat stralen. Na het scrubben voelt je huid super zacht en glad aan. Voeg aan deze scrub met voedende oliën een heerlijke chocolade geur toe en je hebt Chocomania: in mijn ogen de lekkerste body scrub die ervoor zorgt dat je de hele dag naar heerlijke chocolade ruikt. Niemand kan je meer weerstaan!

Voor wie iedereen die weg is van chocolade, is deze productlijn zeker de moeite waard om uit te proberen! Alle producten van de Chocomania lijn zijn te koop in de winkels van The Body Shop en natuurlijk in hun webshop:

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*