Cleaning up my stash: Giovanni Cosmetics

Post Type

De komende maanden heb ik als doelstelling om mijn voorraad haarproducten op te ruimen. Terwijl ik de producten probeer, zal ik met jullie mijn ervaringen delen. Deze week start ik met de Giovanni Cosmetics haarproducten die ik nog heb. Lees na de klik meer over de combinatie die ik tijdens wasdag heb gebruikt.

[mwm-aal-display]

Over Giovanni Cosmetics

Eerder schreef ik al over hoe dit merk een nieuwe lijn lanceerde. Mijn ervaringen met de nieuwe producten heb ik op mijn blog gedeeld. Ik leerde dit merk kennen tijdens mijn verblijf in New York. Daar kocht ik twee producten van dit merk, namelijk Giovanni Cosmetics Nutrafix Hair Reconstructor & Direct Leave In Weightless Moisture Conditioner.

Giovanni Cosmetics Nutrafix Hair Reconstructor

Dit herstellende masker is speciaal ontwikkeld voor beschadigd en/of overbehandeld haar. De formule is rijk aan proteine, waardoor het ideaal is voor een kuur om de proteine-gehalte van het haar weer aan te vullen. Hierdoor wordt het haar hersteld, met als resultaat meer volume en elasticiteit.

Giovanni Cosmetics Direct Leave In Weightless Moisture Conditioner

Deze conditioner is geschikt voor elk haartype. De verzorgende formule herstelt het haar, waardoor deze weer sterk en vol wordt. Deze conditioner helpt het haar te ontwarren, waardoor je je haar makkelijk kunt kammen en stylen.

Ervaringen met Giovanni Cosmetics

Voor het aanbrengen, heb ik eerst mijn haar gewassen met een conditioner oftewel een co-wash. In principe wordt er aangeraden om proteine maskers na de inwerktijd uit te wassen. Echter gezien ik nog maar een kleine hoeveelheid over had, heb ik deze in combinatie met de leave-in conditioner aangebracht. Daarvoor bracht ik eerst het mengsel in mijn haar aan. Na het aanbrengen, kneedde ik mijn krullen voor een beter resultaat.

Resultaat met Giovanni Cosmetics

Hieronder zie je het resultaat na het kneden. Je ziet dat mijn krullen al definitie krijgen.

Na het opdrogen zag mijn haar er zo uit. Inderdaad veel volume en een mooie krulpatroon! Mijn haar voelde niet vettig of te zwaar aan. Ondanks de second day hair was het niet droog en had ik bijna geen pluis. Overall ben ik tevreden!

Wat vinden jullie van het resultaat? Zowel de Giovanni Cosmetics Nutrafix Hair Reconstructor als de Direct Leave In Weightless Moisture Conditioner zijn te koop bij Pakshop.

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*