Curl Junkie Aloe Fix Hair Styling Gel review

Post TypeVandaag kreeg ik veel complimenten over mijn haar. Ontdek na de klik welk product ik vandaag heb getest!

Over het merk Curl Junkie

Zoals veel merken, is Curl Junkie ooit bedacht door een vrouw die het zoeken naar de juiste producten zat was. Dus begon ze zelf te experimenteren door boters, oliën en conditioners met elkaar te mengen. Toen haar klanten haar begonnen te vragen waar ze haar producten konden kopen, ontstond het merk Curl Junkie.

Curl Junkie

Op dit moment bestaat het merk uit 18 producten, geïnspireerd door de natuur en ontwikkeld voor iedereen die op zoek is naar een gemakkelijke haarroutine voor mooi en gezond haar. De producten zijn geschikt voor alle haartypen, van steil tot kroeshaar. Het ultieme doel van het merk is om producten te ontwikkelen waar de klant niet meer zonder kan!

Over de Curl Junkie Aloe Fix Hair Styling Gel

Als je het assortiment bekijkt, bevat het merk naast de haarverzorgingsproducten ook veel stylingsproducten, waaronder de Curl Junkie Aloe Fix Hair Styling Gel. Dit product verrijkt met aloë vera, geeft aan dik haar definitie en voorkomt pluis met als resultaat mooie dikke krullen. Dankzij de dikke formule wordt het haar verzwaard waardoor shrinkage wordt tegen gegaan. Kan zowel op droog als op nat haar worden gebruikt.

Curl Junkie Aloe Fix Hair Styling Gel

Ingrediënten:  Water, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Carbomer, Panthenol, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Triethanolamine, Citrus Limonium (Lemon) Oil, Citrus Sinensis (Sweet Orange) Oil, Zingiber Officinale (Ginger) Oil, Pelargonium Graveolens (Geranium) Oil, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Fragrance.

Ervaringen met de Curl Junkie Aloe Fix Hair Styling Gel

Voor de styling met de Curl Junkie Aloe Fix Hair Styling Gel, heb ik de avond ervoor eerst mijn haar gewassen met de Giovanni 2Chic Ultra-Moist Shampoo. Vervolgens heb ik mijn haar ontwart met de Giovanni 2Chic Ultra-Moist Conditioner. Daarnaa heb ik mijn natte haar in een knot gedraaid en ben ik gaan slapen.Curl Junkie Aloe Fix Hair Styling Gel formule

Voordat ik de volgende ochtend de deur uit liep, heb ik de Curl Junkie Aloe Fix Hair Styling Gel aangebracht in mijn haar. Daarvoor bracht ik een hoeveelheid in mijn handen en kneedde ik de gel in mijn haar. Tenslotte kamde ik mijn krullen met mijn vingers om het meer difinitie te geven. Hoewel op de pot staat om ja haar nog met een handdoek of een diffuser te verwerken, ben ik zo de deur uit gelopen.

Resultaat met de Curl Junkie Aloe Fix Hair Styling Gel

En dit is het resultaat. Na goedkope gels van de drogisterij eigen merk gewend te zijn, was het voor mij een totale verassing dat deze gel je haar niet hard maakt! Het laat zachte krullen achter met een mooie definitie! Ik ben zo tevreden met deze gel, dat ik erg nieuwsgierig ben naar de andere producten van Curl Junkie!

Curl Junkie Aloe Fix Hair Styling Gel resultaat

Wie van jullie heeft al eens een product van Curl Junkie getest?


Vond je dit artikel gunstig? Verleen mij dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

One comment

  1. Hi Kimry, dank je voor alle info etc. Maar waar kun je in nederland of online voor in NL de producten kopen?
    Natascha

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*