Curl Junkie verzorging voor zachte krullen

Post TypeDe afgelopen tijd heb ik een aantal producten van Curl Junkie getest. Als je benieuwd bent naar mijn ervaringen en het resultaat, lees dan verder na de klik.

Over Curl Junkie

Via Branded by Beauty ontving ik een aantal producten van Curl Junkie, een merk dat is opgericht door Marsha Coulton. Als eigenaar van het merk, heeft Marsha de missie om ten minste één product te ontwikkelen waar elk persoon met krullen en/of kroeshaar niet zonder kan. Deze doelstelling heeft geleid tot de ontwikkeling van unieke en effectieve producten die gebaseerd zijn op natuurlijke ingrediënten.

Curl Junkie producten

Inmiddels bestaat het merk uit 18 producten voor alle haartypen, van steil, golvend tot krullend, kroeshaar. Het assortiment is onder verdeeld in cleansers, conditioners, hair treatments en styling producten. Zo is er voor ieder wat wils. Als je op zoek bent naar producten die zorgen voor mooi gezond, zacht en gedefinieerd haar, dan is Curl Junkie misschien wel het merk voor jou.

De geteste producten van Curl Junkie

De afgelopen dagen heb ik de volgende producten getest.

Curl Junkie Daily Fix Cleansing Hair Conditioner
Een geconcentreerde crème-achtige conditioner die je haar op een milde, maar op efficiente wijze haar en hoofdhuid reinigt. Maakt het haar schoon zonder sulfaten en verwijdert alles behalve zware siliconen en minerale olie. De conditioner kun je gebruiken ter voorbereiding op de verzorging van je haar.

Curl Junkie Daily Fix Cleansing Hair Conditioner

Curl Junkie Curl Rehab Moisturizing Hair Treatment
Een rijke, maar lichte verzorgende treatment bestaande uit een cocktail van aloe vera, kruiden, helende boters en oliën die het haar herstellen en krullen definiëren. Deze formule kan op verschillende manieren gebruikt worden en voor droge, pluizige krullen als leave-in conditioner.

Curl Junkie Curl Rehab Moisturizing Hair Treatment

Curl Junkie Hibiscus & Banana Deep Fix Moisturizing Conditioner
De nummer 1 best seller! Herstelt het haar dankzij zijn voedende en hydraterende eigenschappen. Deze conditioner kan dagelijks of wekelijks gebruikt worden als een hydratrende conditioner, deep conditioner of als leave-in. De formule is licht waardoor het haar niet verzwaart. Helpt het haar te ontklitten en zorgt voor kruldefinitie.

Curl Junkie Hibiscus & Banana Deep Fix Moisturizing Conditioner

Curl Junkie Aloe Fix Hair Styling Gel
Deze gel met aloe vera geeft definitie aan krullen en kroeshaar.

Curl Junkie Aloe Fix Hair Styling GelDe ervaringen met Curl Junkie

De afgelopen dagen heb ik de producten als volgt gebruikt. Eerst heb ik mijn haar gewassen met de Daily Fix Cleansing Hair Conditioner. Daarvoor heb ik mijn haar in 4 delen verdeeld en na het aanbrengen van de cleansing conditioner mijn haar ontwart met een kam met wijde tanden. Na het uitkammen, spoelde ik de cleansing conditioner uit mijn haar.

Na het wassen, bracht ik de Curl Rehab Moisturizing Hair Treatment aan op de 4 delen van mijn haar. Daarna draaide ik mijn haar in een knot en sliep ik met de hair treatment in mijn haar. De volgende ochtend spoelde ik de formule uit mijn haar. Mijn haar voelde toen erg zacht aan, echter nog wel een beetje stroef.

Curl Junkie Curl Rehab Moisturizing Hair Treatment formule

Om de verzorging af te maken, bracht ik tenslotte de Hibiscus & Banana Deep Fix Moisturizing Conditioner aan. Zoals je hieronder kunt zien, is de Deep Fix een dikkere formule dan de Curl Rehab. Dit product sluit daarmee precies aan bij de intensieve voeding die mijn haar nodig heeft.

Curl Junkie Hibiscus & Banana Deep Fix Moisturizing Conditioner formule

Voor het stylen van mijn haar, heb ik gebruik gemaakt van de Aloe Fix Hair Styling Gel. Eerder schreef ik al over mijn ervaringen met deze gel. Net zoals voorheen, bracht ik de gel aan op mijn natte haar en liet ik mijn haar aan de lucht drogen. Na het opdrogen, had mijn haar een mooie krul definitie en voelde mijn haar zacht aan. De gel maakt mijn haar niet hard, wat ik erg fijn vindt.

Het resultaat met Curl Junkie

Nu ik de producten een aantal weken gebruik, moet ik zeggen dat ik erg tevreden ben met het resultaat.

De producten zijn van hoge kwaliteit en dat merk je met name wanneer je ze gebruikt. Daarnaast worden ze volledig opgenomen in je haar, waardoor het haar na het opdrogen erg zacht blijft aanvoelen. Dat is op dit moment de voornaamste reden dat ik deze producten zal blijven gebruiken.

Curl Junkie verzorging

Hebben jullie al wel eens producten van Curl Junkie geprobeerd?

 


Vond je dit artikel gunstig? Verleen mij dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

One comment

  1. Kimry, leuk je review te lezen. Ik gebruik Curl Junkie al enkele jaren en wil niets anders meer. Alle producten zijn goed vooral Repari Me. Helaas is het niet meer verkrijgbaar in Nederland de laatste 2 jaar. Komt hier verandering in dat je weet?

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*