Zondag wasdag: Daily defense argan oil moisturizing conditioner

Post Type

Een hydraterende conditioner van 946 ml voor slechts €1,89 dat ook nog eens goed werkt? Het kan dus echt! Uit nieuwsgierigheid moet je wel verder klikken voor meer informatie!

[mwm-aal-display]

Waarom Daily Defense Argan Oil Moisturizing Conditioner

Come on, een fles van bijna 1 liter voor minder dan 2 euro waar ik alleen maar geode verhalen over heb gehoord… Need is say more?! Dus ik liep laatst de action binnen en zag deze grote flessen staan. Nee wacht, ik hoorde de flessen naar mij roepen “Koop me!”. Toen ik de prijs zag, was ik verkocht. Ik kon het niet laten om de Daily Defense Argan Oil Moisturizing Conditioner mee naar huis te nemen. Hoewel van hetzelfde merk ook nog de Daily Defense Argan Oil shampoo en het haarmasker beschikbaar waren, was ik sterk genoeg om de verleiding om ook deze producten mee naar huis te nemen, te weerstaan.

Daily Defense Argan Oil Moisturizing Conditioner

Over Daily Defense Argan Oil Moisturizing Conditioner

Na een zoektocht op internet te hebben gepleegd, kon ik geen website van het merk vinden. Op de achterkant van de fles staat het volgende omschreven over de Daily Defense Argan Oil Moisturizing Conditioner.

Kleurveilige vochtinbrengende conditioner: Deze conditioner is verrijkt met echte arganolie uit Marokko en is de perfecte aanvulling op onze salongeïnspireerde shampoo.

Hieronder is het ingredientenlijstje te vinden.

Daily Defense Argan Oil Moisturizing Conditioner ingredienten

Zoals je kunt zien, bevat deze conditioner een aantal verzorgende ingredienten, zoals arganolie maar ook bestanddelen van vitamines en extracten van een aantal kruiden (rozemarijn en mint) die bekend staan om hun verzorgende werking.

Verder bevat deze condtioner geen siliconen. Voor mijn aankoop, heb ik stiekem op de verpakkingen van de Daily Defense Argan Oil shampoo en het masker gekeken en vond daar wel het ingrediënt dimethicone. Dat was voor mij nog een reden om die twee producten te laten staan (mijn haar kan niet zo goed tegen dat ingrediënt).

Ervaringen met Daily Defense Argan Oil Moisturizing Conditioner

Voordat ik mijn de Daily Defense Argan Oil Moisturizing Conditioner aanbracht, heb ik eerst mijn haar gespoeld en vervolgens ontwart met de Optimum Oil Therapy Ultimate Recovery Conditioner. Deze conditioner is een gouden oude en gebruik ik al toen ik nog gerelaxt haar had. Omdat ik nu als missie heb om de haarproducten die in mijn badkamerkastje staan op te maken, besloot ik deze conditioner te gebruiken. Het is echt een prima product, die ik vaker moet gebruiken.

Daily Defense Argan Oil Moisturizing Conditioner formule

En dan nu testen! Na het ontwarren bracht ik de Daily Defense Argan Oil Moisturizing Conditioner aan. De fles heeft een pompje waardoor je de conditioner makkelijk kun doseren. Voor aanbrengen, pompte ik een aantal keer wat conditioner in mijn handen aan en verdeelde ik de crème in mijn haar. Zoals je kunt zien, heeft de conditioner een romige textuur. Dit voel je zodra je de conditioner in je haar aanbrengt.

Resultaat met Daily Defense Argan Oil Moisturizing Conditioner

Na het aanbrengen, heb ik de conditioner niet uitgespoeld en mijn haar laten opdrogen. Zie hieronder het resultaat. Wat mij met name opvalt, is de volume dat mijn haar heeft. Normaal gesproken ligt mijn haar wat platter tegen mijn hoofdhuid aan na wassen op zondag.

Daily Defense Argan Oil Moisturizing Conditioner resultaat

Wie van jullie heeft ervaring met de Daily Defense Argan Oil Moisturizing Conditioner?

 

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

4 comments

 1. ik heb gewoon hollands haar maar heb een permanent in mijn haar
  hele fijne krulletjes.
  de krullen kunnen snel droog worden
  maar nu ik daily defense keratine shampoo en conditioner gebruik van de action is mijn krul fantastisch.
  ik laat de conditioner gewoon erin zitten en spoel het niet uit.
  echt een aanrader.

 2. Ik heb de conditioner ook recentelijk ontdekt en heb nooit durven geloven dat zoveel voor zo weinig zo goed kon zijn. Ik gebruik het mn om mijn krullend haar te ontklitten onder de douche. Het maakt mn haar enorm zacht en handelbaar. Hiervoor heb ik diverse andere conditioners geprobeerd. Omdat ik het iedere dag gebruikt was ik op zoek naar een relatief goedkope maar goede conditioner. Ik was zeer tevreden met de conditioner van Motions maar 350 ml voor 8 euries vond ik prijzig, zeker omdat het flesje na minder dan 2 weken al op was. Deze van DD voelt en werkt net zo goed als die van motions. Ik ben verkocht. Heb gelijk een paar flessen ingeslagen, voor het geld kan je het niet laten maar Action heeft niet eeuwig hetzelfde assortiment. Voorlopig kan ik even vooruit 🙂

 3. Ik heb de coconut oil versie eerst gebruikt en ben er zeer te vrede over. Deze lijn gaat uit het assortiment van de Action. Dit is mij gisteren door een medewerker vertelt. Ik heb 11 flessen Argan en keratine conditioner gekocht ondanks ik geen van beide nog heb geprobeerd. Vandaag ga ik de Argan uitproberen.

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*