DB Naturals Monoï De Tahiti Oil voor huid en haar

Post TypeTegenwoordig zie je dat steeds meer merken monoï olie in hun producten verwerken. Hoewel dit een goede zaak is, ben ik meer fan van de natuurlijke olie. DB naturals biedt natuurlijke monoï olie. Lees meer over de DB Naturals Monoï De Tahiti Oil Spray en de andere producten van de DB naturals collectie.

Over Monoï Oil

Monoï olie, is een geschenk geschenk van de natuur. Vertaald als ‘geurende olie’, is het een eeuwenlang beauty geheim uit Tahiti. Sterker nog, deze olie wordt alleen geproduceerd in Tahiti! Monoï olie is een weldaad voor zowel de huid als het haar dankzij zijn verzorgende en kalmerende eigenschappen. Daarnaast heeft het een heerlijke, zachte geur waardoor het gebruik van de olie pure verwennerij is!

db-naturals-monoi-de-tahiti-oil-bloem

Monoï olie wordt gemaakt uit kokosolie verrijkt met de essentie van de tiaré tahiti bloem. Het biedt een aantal voordelen voor het haar, zoals het herstellen, beschermen en versterken van de haarvezel. Daarnaast is het ook goed voor de huid. Zo schijnt het te helpen tegen huidirritaties en beschadigingen. Tenslotte helpt de olie om zowel haar en huid weer zacht en soepel te maken.

Over DB Naturals Monoï De Tahiti Oil Collectie

DB Naturals bracht de Monoï De Tahiti Oil collectie uit, bestaande uit de DB Naturals Monoï De Tahiti Oil, DB Naturals Monoï De Tahiti Oil Spray en de DB Naturals Monoï De Tahiti Oil Coco Limited Edition. Dankzij de voordelen van monoï olie, kunnen deze producten gebruikt worden voor o.a. als pre-poo, sealer, moisturizer en stylingsproduct. Het is niet voor niets de favoriete haarolie van bekende vlogster Taren Guy!

DB Naturals Monoï De Tahiti Oil – €19,95
Het eerste product dat gelanceerd werd. Door de kokosolie heeft deze olie een vast vorm, met name in de koudere maanden van het jaar. Echter na het opwarmen wordt deze olie weer vloeibaar. Geschikt voor huid en haar die net wat meer verzorging nodig hebben.

db-naturals-monoi-de-tahiti-oilDB Naturals Monoï De Tahiti Oil Spray – €19,95
Dankzij een nieuwe formule, blijft deze olie vloeibaar. Hierdoor kan de olie direct gebruikt worden. De lichtere formule zorgt ervoor dat de olie snel intrekt zonder een laagje achter te laten. Ideaal voor huid en haar die van nature minder verzorging nodig hebben.

db-naturals-monoi-de-tahiti-oil

DB Naturals Monoï De Tahiti Oil Coco Limited Edition – €19,95
De voordelen van monoï oil, maar dan met een heerlijk tropisch geurtje. Waan je in de zomer met de heerlijke geuren van kokos en de tahiti bloem. Verder heeft deze olie dezelfde voordelen als de DB Naturals Monoï De Tahiti Oil.

db-naturals-monoi-de-tahiti-oil-coco-limited-edition

DB Naturals Monoï De Tahiti Oil Spray

Van de drie producten, gebruik ik op dit moment het liefst de DB Naturals Monoï De Tahiti Oil Spray, omdat deze vloeibaar is. Hierdoor kan het makkelijk worden aangebracht op zowel de huid als in het haar. En vergis je niet! Ondanks zijn vloeibare vorm, is het nog steeds een krachtig middeltje met alle voordelen die monoï olie biedt. Als je benieuwd bent hoe ik dit product gebruik, lees dan de review die ik voor Double Beauty heb geschreven.


Vond je dit artikel gunstig? Verleen mij dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*