De kracht van goedkope merken

Post Type

Eerder was ik overtuigd dat het geen verschil maakt of je nu goedkope merken gebruikt of de wat duurdere. Na mijn ervaringen met Curl Junkie en Entwine Couture, ben ik wel een beetje terug gekomen op mijn mening. Lees verder na de klik.

De voordelen van goedkope producten

Een tijdje geleden maakte iemand de uitspraak dat het zonde is om van dure merken producten te kopen, die je er weer uit spoelt. Ik kon mij er helemaal in vinden. Sterker nog, toen ik erover nadacht, besefte ik me dat ik eigenlijk nooit shampoo’s en conditioners koop van dure Black Hair merken. Ik gebruik nog steeds de anti-roos shampoo van Sanex van vroeger als clarifyer. Wat de conditioners betreft, staat mijn badkamerkast nog steeds vol met Syoss en Andrelon.

Goedkope producten hebben zo zijn voordelen. Ten eerste, ze zijn goedkoop (off course!). Dat is niet alleen fijn voor je portomonnee, maar ook in het gebruik. Je hoeft je minder zorgen te maken over verspilling omdat het minder kostbaar is! Ten tweede, ze doen gewoon wat ze moeten doen. Zo verwijdert een clarifying shampoo al het vuil van je hoofdhuid. Ik ben meer fan van een co-wash maar als ik de build-up moet verwijderen, dan maak ik gewoon gebruik van goedkope shampoo met sulfaten. Zolang je daarna een masker gebruikt, is er niks aan de hand.

Een nadeel van goedkope producten

Hoewel ik jarenlang veel goedkope producten heb gebruikt, is er sindsdien iets verandert. Vroeger liet ik goedkope conditioners in mijn haar liet zitten zoals een leave-in. Echter nu merk ik dat echte leave-ins van goede Black Hair merken veel beter werken. Met de producten van Entwine Couture bleef mijn haar drie dagen lang gehydrateerd, zonder een extra product te gebruiken. Dat lukt niet met een conditioner van Syoss. Als je geen extra producten gebruikt, wordt je haar al snel droog.

Hieronder zie je hoe mijn haar eruit ziet, een dag na het gebruiken van de Syoss conditioner als leave-in.
droog haar

Hoewel ik nog steeds geloof in de kracht van goedkope producten, ben ik ook gaan geloven in de wat duurdere. Daarom heb ik een afspraak met mezelf gemaakt om alleen duurdere producten aan te schaffen die zijn bedoeld om in je haar te laten zitten. Om die reden ben ik ook erg blij met de producten van Entwine Couture. Zowel de leave-in conditioner, olie, crème als styler zijn ontwikkeld voor zowel de verzorging als de styling van je haar. Dit geeft een mooi resultaat!
gehydrateerd haar

Merken jullie verschil tussen producten van goedkope en dure merken?

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*