Deheb haarproducten voor sterker haar

Post TypeEen tijdje geleden schreef ik al over mijn ervaringen bij de kapper Ebony Hairstudio. Wat ik nog niet had verklapt is hoe ik aan mijn mooie krullen kwam. Dat lag namelijk niet alleen aan het knippen, maar ook aan de producten die werden gebruikt voor de verzorging van mijn haar. Ontdek meer over Deheb, het eigen merk van Ebony Hairstudio na de klik!

Over Deheb Pure & Natural

Deheb Pure & Natural werd ontwikkeld door de eigenaren van Ebony Hairstudio. Met meer dan 25 jaar ervaring binnen de kappersbranche ontwikkelde ze de kennis om een eigen productlijn te starten voor haar-, gezichts- en lichaamsverzorging. Deheb, wat ‘goud’ betekent is een collectie van eerlijke producten op basis van plantaardige oliën, bestaande uit vitamineoliebehandeling, haarverzorging, haaroliën, gezichts- en lichaamsverzorging.

Voor alle verzorgingsproducten vormt pure arganolie de basis. Omdat deze natuurlijke olie veel vitamine E, vetzuren en anti-oxidanten bevat, is het ideaal voor het herstellen, versterken en verzachten van zowel huid als haar. Dankzij deze speciale eigenschappen, zijn kleur en afkomst wordt deze olie ook wel het Marokkaanse goud genoemd. Naast arganolie bevatten de producten alleen maar natuurlijke ingrediënten en geen sulfaten, parabenen, siliconen, alcohol, kunstmatige geur- en kleurstoffen.

Over Deheb Haarverzorging

De Deheb haarverzorgingslijn bevat alleen maar natuurlijke ingrediënten, met opnieuw als basis arganolie. Arganolie bevat veel goede eigenschappen voor het haar. Dankzij haar voedende werking, herstelt deze olie het haar van binnenuit. Daarnaast beschermen de anti-oxidanten het haar tegen invloeden van buitenaf, om het te versterken.

Kenmerkend aan deze natuurlijke lijn is dat de producten die langdurig staan de neiging hebben om te scheiden. Dit heeft te maken met de plantaardige en natuurlijke ingrediënten die in de producten aanwezig zijn. Meestal worden er synthetische stoffen toegevoegd om scheiding te voorkomen. Het feit dat je bij deze producten een scheiding ziet, is des te meer bewijs voor hun natuurlijke aard.

De Deheb Haarverzorgingslijn bestaat o.a. uit een shampoo, conditioner en verschillende haarolïen.

Deheb Moisturizing Repair Shampoo

Deze verzorgende shampoo is verrijkt met pure arganolie om het haar diep te voeden. De milde formule versterkt het haar en zorgt voor een natuurlijke glans. Deze shampoo bevat geen sulfaten en siliconen, waardoor de haarschubben open blijven staan en de conditioner nog beter kan inwerken. Tenslotte is de shampoo vrij van parabenen, alcohol en kunstmatige geur- en kleurstoffen. Gekleurd haar vervaagt niet.De meest speciale eigenschap van deze shampoo is zijn versterkende werking. Dit kun je in het onderstaande filmpje zien. Belangrijk om te weten is dat het haar stug kan aanvoelen door de versterkende werking. Dit komt omdat de olie pas later inwerkt op het haar. Door het haar te borstelen, wordt de werking van de olie versterkt, waardoor het haar weer zacht wordt.

YouTube voorvertoningsafbeelding

Deheb Moisturizing Repair Conditioner

Deze verzorgende conditioner is verrijkt met pure arganolie om het haar diep te voeden, zonder het te verzwaren. De voedende formule dringt het haar binnen, waardoor deze van binnenuit wordt versterkt, Daarnaast zorgt dit product voor een natuurlijke glans. Deze conditioner bevat geen sulfaten, siliconen, parabenen, alcohol, kunstmatige kleur- en geurstoffen.

Bij het aanbrengen van de conditioner, merk je gelijk hoe de conditioner door het haar wordt opgezogen. Tijdens de behandeling, werd er elke keer wat extra conditioner toegevoegd aan mijn haar totdat deze niet meer werd opgenomen. De hoeveelheid conditioner die je dient te gebruiken, is dus afhankelijk van de behoefte van je haar. Echter door de conditioner regelmatig te gebruiken, zul je merken dat je haar steeds minder van het product nodig heeft, aangezien het vocht- en nutriëntgehalte van je haar steeds meer in balans komt.

De producten van Deheb zijn te koop online in de Deheb webshop.

Het resultaat met Deheb Haarverzorging

Na de verzorging met de shampoo en conditioner, zie je duidelijk het resultaat van deze producten. In het onderstaande filmpje zie je hoe mijn haar er mooi verzorgd uit ziet. Mijn haar is gevoed en gehydrateerd, waardoor het zacht en soepel aanvoelt. Daarnaast zie je hoe levendig mijn krullen zijn en wat voor mooie natuurlijke glans ze hebben. Ik was erg tevreden over het resultaat!

YouTube voorvertoningsafbeelding

Op zoek naar extra verzorging?

Heeft jouw haar extra verzorging nodig? Dan kun je bij Ebony Hairstudio terecht voor een vitaminebehandeling. Tijdens deze behandeling wordt je haar behandeld met een mix van oliën rijk aan vitamines. De oliën dringen diep in het haar voor intensieve voeding en hydratatie. Na de behandeling is je haar intensief gevoed en heeft het een ultieme glans. Voor meer informatie, kijk op de website van Ebony Hairstudio!

Zie hieronder de resultaten op droog haar.


Vond je dit artikel gunstig? Verleen mij dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

One comment

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*