Detangling Comb: Ideale Oplossing Voor Klitten In Nat Haar

Post Type

Voor het ontklitten van mijn haar onder de douche, maak ik gebruik van een detangling comb, een kam met ver uit elkaar staande tanden. Een goede detangling comb zorgt ervoor dat er minder aan het haar wordt getrokken tijdens het kammen, zodat haarbreuk wordt voorkomen en de klitten er gemakkelijk uitgaan.

Je kan je haren het beste kammen na het aanbrengen van een conditioner of tijdens een deep treatment. Nadat ik mijn haren met shampoo heb gewassen, breng ik conditioner aan en laat ik het inwerken. Wanneer de inwerktijd bereikt is, kam ik mijn haren met de detangling comb. Daarvoor begin ik eerst bij mijn puntjes en werk ik vervolgens mijn weg naar boven toe. Ondanks dat ik veel én dik haar heb, hoef ik mijn haar niet in verschillende stukken te verdelen, waarschijnlijk omdat meerendeel is gestraight. Echter, mocht je dik, veel of natuurlijk haar hebben, dan is het aan te raden om je haar in verschillende partijen te verdelen en elk deel afzonderlijk te kammen.

Een detangling comb is van verschillende merken en op veel plekken verkrijgbaar. Het maakt niet echt uit van welke merk je de kam koopt. Wat wel belangrijk is om te letten op de tanden. Deze moeten ver uit elkaar staan en een beetje flexibel zijn, zodat ze niet teveel aan je haren zullen trekken, wanneer er klitten in zitten. De flexibiliteit kun je checken door met een van je vingertoppen de punten van de tanden heen en weer proberen te bewegen. Als dat lukt, dan is de kam flexibel genoeg.

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*