Review Dove Purely Pampering Nourishing Body Oils

Post Type

Laatst ontving ik een pakketje van Dove met daarin de nieuwe Dove Purely Pampering Nourishing Body Oils. Aangezien ik graag olie voor mijn haar gebruik, was ik erg benieuwd naar deze Body Oils, speciaal voor de huid. Klik snel verder om te lezen wat ik van deze nieuwe producten vond.

[mwm-aal-display]

Over Dove Purely Pampering Nourishing Body Oils

Op dit moment zijn bodyoliën erg trendy! Het gebruik van een olie brengt veel voordelen met zich mee. Zo bevatten ze vaak ingrediënten die de huid voeden, verzachten, beschermen en herstellen. Het resultaat is een mooie verzorgde huid, die stralend uitziet en soepel aanvoelt.

Naast deze vele voordelen, zijn er natuurlijk ook wat minpunten. Een vaak gehoord nadeel van bodyoliën is dat ze niet intrekken en een vettig laagje achterlaten, waardoor de huid vet en plakkerig aanvoelt.

Dove Purely Pampering Nourishing Body Oils

Dove is anders. Dankzij de innovatieve formule bieden de nieuwe Body Oils alle voordelen van een bodyolie, zonder de nadelen. Zo zorgt de lichte formule ervoor dat de olie makkelijk is aan te brengen en snel intrekt, terwijl de huid wordt gehydrateerd en gevoed voor een mooie uitstraling.

Dove Purely Pampering Nourishing Body Oils Producten

Dove Nourishing Body Oils zijn nieuwe toevoegingen aan de verwennende Purely Pampering lijn. De Body Oils zijn verkrijgbaar in twee varianten, geïnspireerd op de populaire geuren van de Purely Pampering lijn, namelijk Pistache & Magnolia en Sheabutter & Vanille.

Dove Purely Pampering Nourishing Body Oil Pistache & Magnolia is een extra lichte bodyolie die makkelijk is aan te brengen en een heerlijke geur achterlaat waarin de geurtonen van pistache en magnolia zijn verwerkt. Hieronder zijn de ingrediënten afgebeeld.

Dove Purely Pampering Nourishing Body Oils Pistache & Magnolia ingredienten

Adviesprijs voor 150 ML € 9.99

Dove Purely Pampering Nourishing Body Oil Sheabutter & Vanille is een iets vollere olie, die de huid hult in een stralende gloed dankzij een subtiel shimmer effect. Het laat een warme geur achter waarin een vleugje sheabutter en vanille is verwerkt. Ingrediënten zijn in de onderstaande afbeelding te vinden.

Dove Purely Pampering Nourishing Body Oils Sheabutter & Vanille ingredienten

Adviesprijs voor 150 ML € 9.99

Dove adviseert om de Body Oils direct aan te brengen na het douchen, als de huid nog een beetje vochtig is. Zo kan de olie nog sneller en dieper intrekken. Voor het beste resultaat, breng je de Body Oils aan in een lichtdrukkende, masserende beweging, zodat de voedende en hydraterende stoffen goed worden opgenomen.

Dove Purely Pampering Nourishing Body Oils testen

Een bodyolie die snel intrekt en niet vettig aanvoelt klinkt erg goed. Ik begon met het testen van de Dove Purely Pampering Nourishing Body Oil Pistache & Magnolia. Al bij het aanbrengen, komt er een heerlijke geur vrij! Zoals je hieronder kunt zien, is dit een hele lichte olie die zich snel over je huid verspreid.

Dove Purely Pampering Nourishing Body Oils Pistache & Magnolia testen

Doordat deze olie erg vloeibaar is, kan deze gemakkelijk over de huid gemasseerd worden. Hierdoor is de olie erg zuinig in gebruik. Zoals Dove belooft, trekt de olie snel in. Na het intrekken, voelde mijn huid erg zacht en soepel aan. Daarnaast voelde mijn huid totaal niet vettig aan.

Vervolgens was het tijd om de Dove Purely Pampering Nourishing Body Oil Sheabutter & Vanille te proberen. Op de manier waarop de olie de fles verlaat, verraad al dat het om een vollere olie gaat. Ook wanneer de olie in contact komt met de huid, kun je zien dat deze olie dikker is dan de andere variant. Opnieuw komt er bij het aanbrengen een heerlijke geur vrij.

Dove Purely Pampering Nourishing Body Oils Sheabutter & Vanille testen

Persoonlijk vind ik dit fijner, omdat ik de olie dan zelf met mijn handen over mijn huid kan verspreiden, zonder dat het van mijn lichaam af druipt. Dankzij de dikte van de olie, heb je maar weinig nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Na het aanbrengen, trekt de olie snel in waardoor je huid niet vettig aanvoelt. Je huid is soepel en zacht. Daarnaast heeft het een mooie glans, zoals je hieronder kunt zien.

Dove Purely Pampering Nourishing Body Oils resultaat

Conclusie over de Dove Purely Pampering Nourishing Body Oils

De Dove Purely Pamering Body Oils doen wat ze beloven. Ze zorgen ervoor dat je huid een gezonde uistraling krijgt, zonder dat het vettig aanvoelt. Als ik tussen de twee Body Oils zou moeten kiezen, dan gaat mijn voorkeur uit naar de Dove Purely Pampering Nourishing Body Oil Sheabutter & Vanille, omdat deze net wat meer voedt. Daarnaast vindt ik de geur van sheaboter met vanille heerlijk. Het doet me denken aan de zomer. Verder vind ik de shimmers een leuke toevoeging, vooral in de zomer wanneer de zon schijnt. Het zorgt dan voor een mooie gloed.

Kenden jullie de Dover Purely Pampering Nourishing Body Oils al? Welke zou jij willen proberen?

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

One comment

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*