Dove Purely Pampering Sheabutter: Heerlijke Ervaring Onder De Douche

Post Type

Dove Purely Pampering SheabutterHet verzorgende van Sheabutter en het zoete van Vanille; gecombineerd met NutriumMoisture  zorgt deze douchecrème voor een verwennende douche-ervaring die de huid werkelijk voedt en herstelt. Dankzij de heerlijke geur en het romige schuim van de Dove Purely Pampering Sheabutter kun je echt een momentje voor jezelf nemen en genieten, terwijl je je gehele lichaam reinigt, maar ook verzorgt.

In tegenstelling tot de meeste douche gels en crèmes die de huid uitdrogen, bevat deze nieuwe lijn met NutriumMoisture voedende ingrediënten die de huid daadwerkelijk hydrateren. Ondanks dat de meeste  hydraterende ingrediënten de huid niet binnen kunnen dringen en slechts op het oppervlak van de huid blijven liggen, bedachten de experts van Dove om ingrediënten te gebruiken die lijken op de natuurlijke bestanddelen die aanwezig zijn in de huid. Daarom bevatten de douchcrèmes van Dove met NutriumMoisture voedende oliën en vetten die lijken op de lichaamseigen vetten en oliën en door deze gelijkenis wél door de huid worden opgenomen.

Onder de douche en erna, merk je het effect van de NutriumMoisture douchecrèmes direct. Wanneer je wat crème in je handen doet, komt er meteen een heerlijke geur vrij. Bij het aanbrengen op de huid, voelt de crème zacht aan en schuimt het heerlijk. Ondanks dat de crème in je handen er erg dik uitziet, voelt het toch erg licht wanneer je het op je lichaam aanbrengt. Na het douchen, heb je een schoon gevoel. De huid voelt glad en zacht aan en ziet er verzorgd en gevoed uit. Normaal gesproken heb ik een erg droge huid na het douchen, maar na het gebruiken van deze douchecrème voelde zag mijn huid er niet schraal uit en voelde het ook niet droog aan!

Naast Sheabutter & Vanille, is de Dove Purely Pampering ook verkrijgbaar in de variant Kokosmelk & Jasmijnblaadjes. Beide zijn te koop bij de drogist.

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*