Dove Purely Pampering: Genieten en Verzorgen

Post Type

Met het Dove Purely Pampering assortiment, creëer je niet alleen een momentje voor jezelf, maar zorg je ook nog eens goed voor je lichaam. Dubbel zoveel reden om van deze producten te genieten. Ontdek meer over Dove Purely Pampering na de klik!

[mwm-aal-display]

Over Dove Purely Pampering

Wie herkent het niet? Als powervrouwen zijn we altijd druk en constant in beweging. Daarom nemen we graag eens in de zoveel tijd een moment voor onszelf om lekker te ontspannen. Maar waarom zouden we onszelf alleen op die speciale momenten verwennen?

Met Dove Purely Pampering maak je van je ‘standaard routine’ steeds weer iets bijzonders. Gebruik voor je dagelijkse lichaamsverzorging Dove Purely Pampering en creëer op elk moment van de dag een heerlijk verwenmoment voor jezelf.

Dove Purely Pampering geuren

Dove Purely Pampering bestaat uit een serie producten voor zowel tijdens als na het douchen, die de huid niet alleen verwennen maar ook optimaal verzorgen dankzij de rijke ingrediënten en warme geuren. De productlijn bestaat uit een aantal geurgroepen, waaronder de verschillende producten vallen.

De verzorging van Dove Purely Pampering

Voor een mooie gezonde huid is het belangrijk om deze goed te verzorgen. Een goede verzorging bestaat uit het voeden en hydrateren van de huid. Voeden is het herstellen of versterken van de huidbarrière. Hydrateren is het toevoegen of behouden van vocht om zo het vochtniveau in de huid op peil te houden.

De producten van dove bevatten unieke formules die de huid helpen te verzorgen. Start de verzorging van je huid onder de douche met de heerlijke Dove Purely Pampering douche crèmes, die niet alleen heerlijk ruiken maar de huid ook voeden dankzij Nutrium Moisture.

Dove Purely Pampering douchecremes

Nutrium Moisture
De meeste doucheproducten van Dove bevatten NutriumMoisture, een unieke combinatie van huideigen lipiden en hydraterende ingrediënten, die de huid diep voedt tijdens het douchen voor een mooie, gezond uitziende huid.

Maak het verzorgingsritueel compleet door direct daarna een van de Dove Purely Pampering lichaamsverzorgingsproducten aan te brengen. Naast hun heerlijke geur en zachte textuur, bevatten ze het DeepCare Complex, die de huid voedt en hydrateert.

Dove Purely Pampering bodylotions

DeepCare Complex
De meeste bodyproducten van Dove bevatten het DeepCare Complex, een unieke combinatie van huideigen nutriënten en essentiële olie, die de huid niet alleen hydrateert, maar ook diep voedt voor een mooie, zachtere en glanzende huid.

De producten van Dove Purely Pampering

Het Dove Purely Pampering assortiment bestaat o.a. uit een douchecrème en bodylotion met de geur van Amandelmelk & Hibiscus, een douchecrème, bodylotion, handcrème en bodycrème met de geur van Sheaboter & Vanille, een douchecrème en bodylotion met de geur van Kokosmelk & Jasmijnblaadjes. Afgelopen lente lanceerde Dove de Pistache & Meiklokjes douchecrème en de Pistache & Magnolia bodylotion.

Dove Purely Pampering Producten

Persoonlijk ben ik erg fan van de Sheaboter & Vanille lijn. De Dove Purely Pampering Sheaboter & Vanille douchecrème gebruik ik nog steeds onder de douche. Wat ik zo fijn vind aan deze douchecrème, is dat het mijn huid niet uitdroogt. Wanneer ik onder de douche vandaan kom, voelt mijn huid heerlijk zacht aan.

Je kunt dus wel zeggen dat ik erg fan ben van Dove Purely Pampering! Daarom was ik blij verrast toen ik een mooi pakketje van Dove kreeg, met daarin de nieuwste innovaties binnen deze lijn. Benieuwd welke dit zijn? Binnenkort verschijnt een review, dus houdt mijn blog goed in de gaten!

Wat vinden jullie van Dove Purely Pampering? Welke geur range is jullie favoriet?

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*