Zondag Wasdag: Eden BodyWorks All Natural Leave In Conditioner

Post TypeVoor de verzorging van mijn haar, heb ik vandaag op zondag wasdag de Eden Bodyworks All Natural Leave In Conditioner getest. Mijn ervaringen en de eerste resultaten ontdek je na de klik!

Waarom de Eden BodyWorks All Natural Leave In Conditioner?

Sinds ik afgekickt ben als Product Junkie, heb ik met mezelf afgesproken dat ik pas een nieuw product mag kopen als ik een ander product uit mijn voorraad heb opgemaakt. Afgelopen weekend heb ik een fles Syoss Keratine Hair Perfection opgemaakt en mocht ik dus een nieuw product kopen (joepie!). Dit keer werd het de Eden Bodyworks All Natural Leave In Conditioner.

Eerder schreef ik al over het merk Eden BodyWorks dat voornamelijk gebruik maakt van natuurlijke ingrediënten. Hoewel ik niet echt enthousiast werd van de ingrediëntenlijst van de andere producten, trok de Eden BodyWorks All Natural Leave In Conditioner mijn aandacht. Zoals de naam al aangeeft, bevat dit product voornamelijk natuurlijke ingrediënten.

Eden BodyWorks All Natural Leave In Conditioner

Ingrediënten: Water (Aqua), Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Polyquaternium-37, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Dicaprylate/Dicaprate, PEG-50 Shea Butter, Glycerin, Cetrimonium Chloride, Hydrolyzed Keratin, Panthenyl Hydroxypropyl Steardimonium Chloride, Sodium PCA, Polyquaternium-7, Fragrance (Parfum), PPG-1 Trideceth-6, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol.

Eden BodyWorks All Natural Leave In Conditioner Ingredienten

Zoals je kunt zien, zijn de hoofdingrediënten aloë vera en verschillende natuurlijke oliën zoals kokosolie, jojoba olie en avocado olie. Hoewel het wat mocht kosten, was het voor mij de moeite waard om het te proberen!

Ervaringen met de Eden BodyWorks All Natural Leave In Conditioner

Voor het wassen en ontwarren van mijn haar, heb ik deze week de volgende producten gebruikt. Als eerste heb ik mijn haar gewassen met ApHogee Curlific! Textures Hair Wash. Deze heb ik twee keer aangebracht en vervolgens eruit gespoeld. Voor het ontklitten van mijn haar, heb ik mijn haar in 4 delen verdeeld, per gedeelte de Syoss Keratine Hair Perfection Conditioner aangebracht en mijn haar ontklit. Na het ontklitten van een gedeelte, maakte ik opnieuw een twist.

Na het ontklitten, spoelde ik de Syoss Keratine Hair Perfection Conditioner uit mijn haar en stapte ik onder de douche vandaan. In de badkamer maakte ik de twists een voor een los en bracht op elke gedeelte wat van de Eden BodyWorks All Natural Leave In Condtioner aan.Eden BodyWorks All Natural Leave In Conditioner Aanbrengen

De formule was een stuk dikker dan dat ik verwacht had. Daarnaast smeert het gemakkelijk in je haar, waardoor je niet echt veel nodig hebt. Na het aanbrengen, voelt je haar erg zacht en soepel aan.

Eden BodyWorks All Natural Leave In Formule

Resultaat met de Eden BodyWorks All Natural Leave In Conditioner

Na het aanbrengen van de Eden BodyWorks Conditioner, kamde ik voor de laatste keer met mijn vingers door mijn haar. Hieronder zie je het resultaat net na het aanbrengen. Zoals je kunt zien, is mijn haar na de laatste straightbeurt in mei 2012 al flink gegroeid.

Eden BodyWorks All Natural Leave In Conditioner Resultaat

Ik zal morgen het eindresultaat op mijn Facebook pagina droppen. Bij deze zet ik nog even de voor- en nadelen op een rijtje.

Voordelen

  • Een dikke formule, waardoor je maar een beetje nodig hebt.
  • Bevat verzorgende ingrediënten zoals aloe vera en kokosolie.
  • Na het aanbrengen wordt je haar lekker zacht!

Nadeel

  • Met een prijs van 11,50 euro voor 235 ml mag het best wat kosten.


Vond je dit artikel gunstig? Verleen mij dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*