Everyday Minerals Dark Brown Eyeliner/Brow review

Post TypeOm mijn wenkbrauwen op te vullen en gelijk te maken, gebruik nu al een tijdje een poeder van Everyday Minerals. Vandaag vertel ik graag wat meer over deze poeder en mijn ervaringen. Lezen jullie mee?

Over de Everyday Minerals Dark Brown Eyeliner/Brow

Everyday minerals heeft een aantal poeders die in eerste instantie dienen voor de ogen. Echter kunnen deze poeders ook gebruikt worden voor de wenkbrauwen. Zo is het ook het geval bij de Everyday Minerals Dark Brown Eyeliner/Brow. Dit product met alleen natuurlijke essentiële mineralen heeft een hoge pigmentatie en is speciaal ontwikkeld voor de perfecte lijn. Hoewel de eyeliner in verschillende kleuren verkrijgbaar is, kunnen de bruine tinten gebruikt worden als wenkbrauwpoeder, voor een juiste definite van de wenkbrauwen.

Everyday Minerals Dark Brown Eyeliner Brow

Ingredienten: Mica (CI 77019), Lauroyl Lysine. May contain: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499).

De voordelen van een wenbrauwpoeder

Voorheen gebruikte ik een potlood om mijn wenkbrauwen op te vullen, maar nu ik een poeder gebruik merk toch een aantal voordelen. Zo kun je met een poeder met behulp van de juiste kwast veel preciezer werken. Door korte, kleine veegjes te maken, is het een stuk makkelijker om strakke lijnen te zetten.

Daarnaast kun je met een poeder spelen met de intensiteit. Hoewel je met een potlood alleen harde lijnen kunt zetten, geeft een poeder je de gelegenheid om veel subtieler te werk te gaan. Gebruik je een kleine hoeveelheid poeder, dan zie je nog nauwelijks dat de lege plekken zijn opgevuld met iets anders dan je eigen haartjes.

Everyday Minerals Dark Brown Eyeliner Brow resultaatTenslotte mengt een poeder zich beter met de natuurlijke kleur van je wenkbrauwhaartjes. Waar je bij een potlood vaak een duidelijk kleurverschil ziet, valt een poeder iets minder op. Hierdoor zien je wenkbrauwen er een stuk natuurlijker uit.

Resultaten met de Everyday Minerals Dark Brown Eyeliner/Brow

Omdat ik zelf een natuurlijke look mooier vind, breng ik altijd een klein beetje poeder aan om de kale plekken in mijn wenkbrauwen weg te werken. Hieronder zie je resultaten met de Eevryday Minerals Dark Brown Eyeliner/Brow. Met name aan het begin en aan het einde van mijn wenkbrauwen vul ik bij. Zien jullie het verschil met mijn ‘kale wenkbrauwen?’.

Everyday Minerals Dark Brown Eyeliner Brow verschil

De Everyday Minerals Dark Brown Eyeliner & Brow is te koop bij Double Beauty voor €12,95.


Vond je dit artikel gunstig? Verleen mij dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*