Everyday Minerals voor natuurlijk ogende wenkbrauwen

Post Type

Ben je op zoek naar een make-up merk dat gebaseerd is op natuurlijke ingrediënten? Dan is Everyday Minerals wellicht wat voor jou. Ontdek meer over dit merk na de klik!

Over Everyday Minerals

Everyday Minerals werd opgericht door Carine Menzies. Zelf een fanaat van grote, bekende merken, realiseerde Carina dat veel van haar favoriete producten ongewenste ingrediënten bevatten. Na gewerkt te hebben voor een aantal grote make-up merken, begon Carina voor haarzelf om waardevolle en goede producten te ontwikkelen, gewonnen uit ingrediënten in hun puurste vorm.

everyday-minerals-natuurlijk

Het is de missie van Everyday Minerals om vrouwen te helpen om hun natuurlijke schoonheid te omarmen en zich weer zeker te voelen. Daarvoor maakt het merk producten met de hand, bestaande uit de beste essentiële ingrediënten. Hoewel ze van hoge kwaliteit zijn, worden ze verkocht tegen een redelijke prijs. De producten zijn voor dagelijks gebruik en gemakkelijk aan te brengen.

Over de producten van Everyday Minerals

Bij het merk Everyday Minerals zijn er producten te vinden in verschillende tinten, zodat er altijd iets tussen zit voor jouw unieke huidskleur. Ze staan met name bekend om hun producten voor het gezicht zoals basis foundations, concealers en finishing poeders. Daarnaast verkoopt het merk ook producten voor de lippen, wangen en ogen.

everyday-minerals-merk

Het zijn met name de ingrediënten die het verschil maken. Elk product is ontwikkeld met een nauwkeurigheid en aandacht. Door te spelen met plantaardige bestanddelen en natuurlijke mineralen, worden er nieuwe formules ontwikkeld. Dankzij een hoge pigmentatie, de verschillende kleuren en items, kan er telkens weer een unieke look worden gecreëerd, of je nu gaat voor tijdloos of modern.

Poeder voor de Wenkbrauwen

Al eeuwen ben ik aan het struggelen met mijn wenkbrauwen. Hoewel ik de afgelopen jaren met erg dunne wenkbrauwen rond heb gelopen, vond ik dat het weer tijd werd om de natuurlijke dikte van mijn wenkbrauwen te omarmen. Hiervoor heb ik ze laten groeien en opnieuw bij laten werken, echter nu door minder weg te laten halen.

Everyday Minerals Dark Brown Eyeliner Brow

Helaas zijn er wat kale plekken ontstaan door het jarenlang plukken. Om deze op te vullen, gebruikte ik in eerste instantie een oogpotlood. Maar sinds een tijdje maak ik gebruik van een poeder van Everyday Minerals. Als je benieuwd bent naar mijn ervaringen, lees dan de review die ik binnenkort schrijf voor double beauty.

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*