FIE BIO AND CARE SKIN CARE CHALLENGE 2E UPDATE

Post Type

Op dit moment ben ik bezig met de Fie Bio and Care Skin Care Challenge. Nu ik de producten al een aantal weken gebruik, merk ik een duidelijk verschil! Kijken jullie mee?

[mwm-aal-display]

Over de Fie Bio and Care Skin Care Challenge

Op dit moment ben ik bezig met de Skin Care Challenge, in samenwerking met Fie Bio and Care. Deze challenge houdt in dat ik een maand lang de producten van dit merk gebruik om mijn huid te verzorgen. Wist je dat de donkere huid net iets anders is dan de blanke huid? Hierdoor heeft het een andere verzorging nodig. De producten van Fie Bio and Care zorgen voor een complete verzorging die de donkere huid nodig heeft. Met de schijf van vijf krijgt de donkere huid dagelijks de juiste voeding en hydratatie.

Ervaringen met Fie Bio and Care

In de eerste update heb je al kunnen zien hoe ik de producten gebruik. Nu het weer wat warmer is, merk ik dat ik aanzienlijk minder nodig heb om mijn huid goed te verzorgen. Daarnaast ziet mijn huid er een stuk stralender uit. De combinatie van vitamine D door de zon en de andere voedingsstoffen uit de verschillende formules is perfect! Als je benieuwd bent hoe ik de producten dagelijks gebruik, dan kun je hier het filmpje bekijken.

Fie Bio and Care resultaten

Resultaten met Fie Bio and Care

De eerste weken dat ik de producten van Fie Bio and Care gebruikte, merkte ik vooral dat mijn gezicht overal een stralende teint had. Daarnaast merkte ik dat de huid rondom mijn littekens een stuk soepeler werd, echter was er nog geen vermindering in pigmentatie. Totdat ik de foto’s bekeek die ik voor deze update heb genomen. Met name de littekens in mijn gezicht zijn een stuk minder donker.

Fie Bio and Care resultaten 2

De littekens onder mijn kin zijn nog niet echt aan het vervagen, maar dat is waarschijnlijk omdat ik deze een stuk langer heb. Daardoor duurt het wellicht iets langer voordat deze weg zullen gaan.

Fie Bio and Care resultaten 3

Tot nu toe ben ik nog steeds erg tevreden met de producten van Fie Bio and Care! Wat vinden jullie van de resultaten?

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*