FIE BIO AND CARE SKIN CARE CHALLENGE 3E UPDATE

Post Type

Inmiddels gebruik ik de producten van Fie Bio and Care alweer een maand. Daarom is het tijd voor een nieuwe update over de Fie Bio and Care Skin Care Challenge. Benieuwd naar de resultaten? Ontdek ze na de klik!

[mwm-aal-display]

Over de Fie Bio and Care Skin Care Challenge

Samen met Fie Bio and Care ben ik de Skin Care Challenge aangegaan. Dit houdt in dat ik een maand lang de producten van dit merk uit test. De Fie Bio and care producten zijn speciaal ontwikkeld voor de verzorging van de donkere huid, om deze de juist voeding en hydratatie te bieden die het nodig heeft. Een donkere huid heeft namelijk andere een andere behoefte dan een blanke huid. Met de producten van Fie Bio and Care heb je een complete verzorging voor dagelijks gebruik.

Fie Bio & Care producten

Ervaringen met Fie Bio and Care

Nu een maand verder ben ik nog steeds erg tevreden met de producten. Hoe langer ik ze gebruik, hoe meer verbetering ik zie. Niet alleen mijn littekens worden langzamerhand minder zichtbaar. Ik merk dat mijn huid ook een stuk zuiverder is, gladder en zachter aanvoelt. Nu mijn huid elke dag goed gevoed is, merk ik ook dat steeds minder nodig heb om het vocht- en nutrient gehalte op peil te houden. Hierdoor gaan de producten aanzienlijk lang mee. Ik zit nog niet eens op de helft!

Resultaten met Fie Bio and Care

Hieronder kun je de resultaten bekijken. Met name de litteken in mijn gezicht is aanzienlijk minder zichtbaar. Daar ben ik erg blij om! Op de foto zie je van links naar rechts foto’s uit week 1, 3 en 5.

Skin Care Challenge resultaten 4 weken

De litteken onder mijn kin gaat iets minder snel. Logisch ook, aangezien ik deze al heel lang heb. Toch zie ik ook dat deze langzamerhand kleiner wordt. Zien jullie het ook? Opnieuw zijn dit foto’s gemaakt in respectievelijk week 1, 3 en 5.

Skin Care Challenge littekens 4 weken

Einde van de Skin Care Challenge

Nu ik een maand deze producten heb gebruikt, is de Skin Care Challenge ten einde gekomen. Eindoordeel: de producten zijn zeker de moeite waard om aan te schaffen! Hoewel ze redelijk prijzig zijn, gaan ze lang mee waardoor de prijs weer mee valt. Daarnaast zorgen ze voor resultaten, die na een maand al zichtbaar zijn.

Skin Care Challenge na 4 weken

Tegenwoordig straal ik, zonder make-up te moeten gebruiken! Dat is voor mij de voornaamste reden om de producten te blijven gebruiken. Mocht je verdere resultaten willen blijven volgen, houdt dan mijn Facebook pagina in de gaten!

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*