Fie Bio and Care Huidverzorging voor de getinte huid

Post TypeAls donkere vrouw ben ik vaak met de verzorging van mijn haar bezig. Zo nu en dan denk ik aan mijn hoofdhuid, bijvoorbeeld tijdens het wassen van mijn haar. Toch besteed ik dezelfde aandacht niet aan mijn huid. Eigenlijk best gek, aangezien de huid onze grootste orgaan is. Samen met Fie Bio and Care wil ik huidverzorging meer onder de aandacht brengen. Ontdek meer over dit merk na de klik.

Over Fie Bio and Care

Fie Bio and Care is een merk voor de verzorging van de huid, speciaal ontwikkeld voor de getinte huid. Het merk heeft als filosofie dat de natuur ons alles geeft om ons lichaam en geest te herstellen en in balans te houden. Hierdoor bevat het merk alleen natuurlijke en biologische producten die zorgen voor een gezonde huid.

Fie Bio and Care producten

Op dit moment bestaat het merk uit de volgende producten: Fie Bio and Care Pure Cleansing Milk, Pure Lotion, Pure Hydra Face Water, Pure Hydra Day Cream en Pure Hydra Night Cream. Alle producten zijn vrij van geur-, kleurstoffen, parabenen en siliconen. Samen vormen ze een complete verzorging voor dagelijks gebruik.

De passie van Fie Bio and Care

Fio Bio and Care is ontwikkeld door Fitzgeralda. Als schoonheidsspecialiste heeft ze al ruim 25 jaar ervaring in haar professie. Door de jaren heen merkte ze dat er steeds meer behoefte was voor een verzorgingslijn die voldoende voeding en hydratatie biedt aan de getinte en donkere huid.

Fie Bio and Care FieHet gebrek aan heeft Fitzgeralda gemotiveerd om haar eigen crèmes te gaan ontwikkelen op basis van pure biologische en natuurlijke ingrediënten. Het begon in haar salon door verschillende bestanddelen toe te voegen aan bestaande producten. Hoewel ze inmiddels haar eigen lijn heeft uitgebracht, geeft Fitzgeralda nog steeds graag persoonlijk advies en maakt ze persoonlijke crèmes naar de wens van haar cliënt.

Samenwerking met Fie Bio and Care

Na het ontdekken van dit merk, werd ik aan het denken gezet. Hoe komt het dat ik veel minder aandacht besteed aan de verzorging van mijn huid dan dat ik doe voor de verzorging van mijn haar? Omdat er wellicht meer vrouwen zijn zoals mij, zal ik de komende tijd meer aandacht besteden aan de verzorging van de huid op mijn blog.

Fie Bio and Care afbeeldingen

Dit doe ik samen met Fie Bio and Care. Op basis van haar kennis en ervaringen, delen we graag de ins en outs van huidverzorging. Daarnaast zal ik de komende tijd ook de producten zelf gaan testen. Via een wekelijkse update houdt ik jullie graag op de hoogte van mijn ervaringen. Are you ladies ready?! Binnenkort komt de eerste blog online, dus houdt de blog goed in de gaten!

Voor meer informatie over Fie Bio and Care check de website of neem contact op met Fitzgeralda (06-28445136).


Vond je dit artikel gunstig? Verleen mij dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*