Giovanni 2Chic Ultra-Moist collection getest

Post Type

Onlangs ontving ik van de Pakshop dankzij Branded by Beauty een pakketje met producten uit de Giovanni 2Chic Ultra-Moist Collection. Inmiddels heb ik de producten al een aantal weken getest. Ontdek na de klik de resultaten met de Giovanni 2Chic Ultra-Moist shampoo en conditoner.

haren wassen met Giovanni 2Chic Ultra-Moist shampoo en conditioner

Eerder schreef ik al over de Giovanni 2Chic Ultra-Moist Collection. Deze collectie bestaat uit producten voor de huid en het haar. De formules bevatten de dual moisture complex van avocado- en olijfolie, dat zorgt voor hydratatie en voeding. De productlijn voor het haar bestaat onder andere uit een shampoo, conditioner, leave-in, masker, beschermende spray. Om de producten te proberen, ontving ik van de Pakshop de Giovanni 2Chic Ultra-Moist shampoo en conditioner.

Giovanni 2Chic Ultra-Moist shampoo en conditioner formule

Inmiddels heb ik de producten twee weken lang geprobeerd en ik ben erg tevreden! Voor de eerste keer heb ik de conditioner voor de shampoo gebruikt omdat mijn haar erg veel klitte. Na het wassen van mijn haar met de shampoo, bracht ik de Giovanni EcoChic Nutrafix Hair Reconstructor aan om de nutriënten in mijn haar weer aan te vullen. Na het uitspoelen van dit masker, bracht ik de Giovanni EcoChic Direct Leave-In Weightless Moisture Conditioner aan om mijn haarverzorgingsroutine af te maken. De Giovanni EcoChic producten had ik thuis al staan.

Giovanni 2Chic & EcoChic

Klik hier als je benieuwd bent naar mijn review over de Giovanni 2Chic Ultra-Moisture shampoo en conditioner.

de dagen na het wassen met Giovanni 2Chic Ultra-Moist shampoo en conditioner

Voordat ik op vakantie ging naar Barcelona, heb ik de producten opnieuw gebruikt. Omdat we zouden vliegen met alleen handbagage, heb ik geen haarverzorgingsproducten mee op reis genomen. Tot mijn verbazing was dit ook niet nodig. Mijn krullen zijn maar liefst 3 dagen goed gebleven! Dit ben ik niet gewend, normaal gesproken is het na twee dagen al over en uit met de mooie krullen. Zie hieronder het resultaat.

Dit is dag 1 na het wassen, waarbij mijn krullen mooi gedefinieerd zijn.
Giovanni 2Chic Ultra-Moist shampoo en conditioner resultaat dag 1

Ook op dag 2 was de textuur van mijn haar nog steeds erg goed zichtbaar.
Giovanni 2Chic Ultra-Moist shampoo en conditioner resultaat dag 2

Hoewel op de 3e dag na het wassen enige pluis was te bekennen, durfde ik nog steeds over straat te lopen.
Giovanni 2Chic Ultra-Moist shampoo en conditioner resultaat dag 3

Wat vinden jullie van het resultaat? Is het niet te proberen waard?

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

One comment

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*