Girls ‘N Cocktails Trailer: Bekijk De Eerste Beelden Van De Show

Post Type

Een tijdje geleden schreef ik al dat ik bij de filmopnames van een geweldige nieuwe show aanwezig mocht zijn. Een eigentijdse show voor de hedendaagse vrouw. Naast entertainment, is de missie van dit lifestyle merk om vrouwen wereldwijd te onderwijzen en te empoweren. Na lang te hebben gewacht is het eindelijk zover! Bekijk na de klik de eerste beelden van de Talkshow Girls ‘N Cocktails.

[mwm-aal-display]

Over Girls ‘N Cocktails

Het lifestyle merk Girls ‘N Cocktails is ontstaan om de eigentijdse vrouw een show te bieden die bij haar eigen levensstijl en visie aansluit. Tijdens de show komen er verschillende onderwerpen aan bod waarin de vrouw van nu geïnteresseerd in is. Naast de standaard onderwerpen zoals beauty en fashion, worden er tevens wat brutalere en pittigere onderwerpen aangesneden op het gebied van daten en seks. Zo zal een aflevering zich volledig focussen op het concept down daten en is er zelfs een aflevering gewijd aan de relatie tussen donkere vrouwen en het schoonheidsideaal.

Girls 'N Cocktails Concept

Echter naast vermaak, heeft Girls ‘N Cocktails ook een missie en dat is om vrouwen wereldwijd te onderwijzen en te empoweren. Daarbij gaat er wat extra aandacht uit naar de donkere vrouw. Omdat de donkere vrouw vaak bij dit soort shows en eigenlijk door alle andere media vaak over het hoofd wordt gezien of verkeerd wordt afgebeeld. Hier hoopt Girls ‘N Cocktails verandering in te brengen door donkere vrouwen een stem te geven in de media en de entertainment industrie. Girls ‘N Cocktails geeft donkere vrouwen de kans om hun ware indentiteit te claimen en deze aan de rest van de wereld te laten zien.

Over de show Girls ‘N Cocktails

Onder het genot van een drankje wordt de show van Girls ‘N Cocktails gepresenteerd door drie prachtige presentatrices, die allemaal zo anders zijn en toch weer hetzelfde. Zo is Nadia Jane actrice en wat betreft haar afkomst zelf een multiculturele cocktail, met roots uit Engeland, Indonesië, China en Portugal, om maar een paar landen te noemen! De overige twee dames komen uit het Caraïbische gebied. Zo Tiffany is afkomstig uit St. Maarten en is ze evenementenplanner. Mischu Laikah is zangeres, die haar roots heeft liggen in St. Maarten en Suriname.

Girls 'N Cocktails Presentatrices

Ondanks hun verschillende afkomsten en beroepen, hebben de dames toch een aantal dingen gemeen. Scherpte, passie, ambitie en gedrevenheid. Eigenschappen die de eigentijdse vrouwen oftewel een ‘Cosmopolitan women’ kenmerken.

Tijdens de show praten de presentatrices vrijuit over verschillende onderwerpen met verschillende gastsprekers en dames uit het publiek. Een aantal afleveringen van de Girls ‘N Cocktails talkshow werden opgenomen te Rotterdam in de Globe Lounge Cocktail & Winebar. In deze prachtige lounge bar mocht ik aanwezig zijn bij de opnames van drie afleveringen. Het was echt een fantastisch mooie locatie met een elegante en wereldse uitstraling, die perfect aansluit bij het concept. De afleveringen die toen zijn geschoten, zullen te zien zijn via YouTube. Daarnaast zal Girls ’N Cocktails worden uitgezonden in verschillende landen in het Caraïbisch gebied, Europa en Afrika.

Wel je meer weten over Girls ‘N Cocktails? In mijn vorige artikel is meer info te vinden over de verschillende afleveringen en de bedenkster van het Girls ‘N Cocktails concept.

De Girls ‘N Cocktails Trailer

Na mijn bezoek aan de Globe Lounge, kon ik niet wachten om de eerste beelden te kunnen bekijken. Een tijd geleden werd de trailer van Girls ‘N Cocktails uitgebracht. Benieuwd naar wat je kunt verwachten in de verschillende afleveringen? Bekijk de trailer hieronder dan maar snel!

Kijken jullie net zoals ik uit naar de eerste aflevering? Join GnC om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws rondom Girls ‘N Cocktails!

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

2 comments

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*