Review Gleau Oil: Natuurlijke Olie Zonder Kunstmatige Stoffen

Post Type

Een tijdje geleden mocht ik van Oh My Hair de Gleau Oil uitproberen. Gleau Oil is erg uniek vanwege zijn samenstelling. Het bevat namelijk geen kunstmatige ingrediënten. Daarom was ik erg blij dat ik dit natuurlijke product mocht testen. Benieuwd naar mijn ervaringen? Lees dan snel verder!

[mwm-aal-display]

Over Gleau Oil

Gleau Oil Nourishing Oil Blend

Een ultralichte formule geschikt voor alle haartypen. Deze 100% natuurlijke olie is een fusie van 8 plantaardige oliën namelijk arganolie, cameliazaadolie, amandelolie, jojoba olie, spireazaadolie, tarwekiemolie, kokosolie en vitamine E. Verder bevat Gleau Oil geen kunstmatige toevoegingen zoals siliconen en minerale olie. De unieke formule voedt en hydrateert zowel het haar als de hoofdhuid. Het resultaat is mooi gezond haar dat zacht aanvoelt en er glanzend uit ziet.

De oliën in Gleau Oil

De formule van Gleau Oil is dus een mix dat enkel en alleen bestaat uit een aantal natuurlijke oliën, die speciaal zijn samengesteld om het haar te verzorgen. Maar wat doen deze oliën nu precies voor je haar?

Arganolie
Dringt het haar binnen om het van binnenuit te voeden en te hydrateren waardoor droog en pluizig haar wordt hersteld, versterkt en beschermd tegen haarbreuk en beschadigingen. Daarnaast bevat het antioxidanten waardoor het haar wordt beschermd tegen schadelijke stoffen die voor huidirritaties kunnen zorgen. Het resultaat is soepel haar.

Cameliazaadolie
Gleau Oil cameliazaadolieWordt gemaakt van de zaden van een Japanse wilde bloem. Dringt het haar binnen om het van binnenuit te voeden en te hydrateren waardoor droog haar wordt hersteld en versterkt. Daarnaast bevat het antioxidanten waardoor het haar wordt beschermd tegen schadelijke stoffen. Deze olie is erg licht en ruikt heerlijk.

Amandelolie
Gleau Oil amandelolieDringt het haar niet alleen binnen om het van binnenuit te voeden en te hydrateren maar vormt ook een laagje om het haar heen waardoor droog en pluizig haar wordt hersteld, versterkt en beschermd tegen haarbreuk en beschadigingen. Daarnaast wordt de hoofdhuid voorzien van belangrijke nutriënten om haargroei te stimuleren en beschermd tegen schadelijke stoffen om huidirritaties te voorkomen.

Jojoba olie
Zoals de natuurlijke oliën van de hoofdhuid, dringt deze olie het haar niet binnen maar vormt een laagje om het haar heen waardoor droog haar wordt hersteld, versterkt en beschermd tegen haarbreuk en beschadigingen. Daarnaast wordt de hoofdhuid beschermd tegen vochtverlies en schadelijke stoffen, waardoor haargroei wordt gestimuleerd.

Spireazaadolie
Gleau Oil spireazaadolieDringt het haar gedeeltelijk binnen om het haar te kunnen hydrateren waardoor droog en pluizig wordt hersteld, versterkt en beschermd tegen haarbreuk en beschadigingen. Daarnaast bevat het antioxidanten waardoor het haar wordt beschermd tegen schadelijke stoffen. Deze lichte olie zorgt voor zacht en glanzend haar zonder het te verzwaren.

Tarwekiemolie 
Gleau Oil tarwekiemolieDoor de grootte van de bestanddelen, is de kans groter dat deze olie een laagje om het haar heen vormt, waardoor droog haar wordt hersteld, versterkt en beschermd tegen haarbreuk en beschadigingen. Daarnaast bevat het antioxidanten waardoor het haar wordt beschermd tegen schadelijke stoffen. De olie zorgt voor zacht en glanzend haar.

Kokosolie
Dringt het haar binnen om het van binnenuit te voeden en te hydrateren waardoor droog haar wordt hersteld, versterkt en beschermd tegen haarbreuk en beschadigingen. Daarnaast bevat het antimicrobiële eigenschappen waardoor het haar wordt beschermd tegen virussen en bacteriën die voor roos en andere hoofdhuidirritaties kunnen zorgen. Het resultaat is glanzend haar.

Vitamine E
Antioxidant die je (haar)cellen beschermt tegen schadelijke stoffen. Deze schadelijke stoffen kunnen het haar beschadigen en de haargroei verhinderen. Daarnaast speelt het een rol bij de aanmaak van rode bloedcellen. Hierdoor heeft vitamine E indirect invloed op de bloedcirculatie van de hoofdhuid en uiteindelijk invloed op de gezondheid van de cellen van haar en hoofdhuid.

Zoals je kunt zien, zorgen de afzonderlijke oliën ervoor dat de formule veel voordelen heeft. Zo wordt het haar niet alleen intensief gevoed en gehydrateerd, meer tevens versterkt, hersteld en beschermd, zowel van binnenuit als van buitenaf. Hierdoor wordt het haar weer gezond en de haargroei bevorderd.

Mijn ervaringen met Gleau Oil

Je kunt de Gleau Oil op verschillende manieren gebruiken. Omdat ikzelf nog op zoek was naar een olie voor tussen wasbeurten door die mijn haar kan voorzien van extra voeding, besloot ik de olie eerst op deze manier te testen.

Zoals je kunt zien, is de formule een heldere, gele olie. Wat ik zo fijn vind aan de verpakking is dat wanneer je de fles op zijn kop houdt, de vloeistof er niet meteen uitloopt. Door voorzichtig in de fles te drukken, komt de inhoud er druppelsgewijs uit. Hierdoor kun je precies bepalen hoeveel olie je nodig hebt voor je haar en weet je precies hoeveel je iedere keer weer moet pakken voor hetzelfde effect.

Gleau Oil Fles

Na enkele druppels in mijn handen te hebben aangebracht, verdeelde ik de olie over mijn haar met extra aandacht voor mijn puntjes. Al bij het verdelen over je haar, voelt de olie erg zacht en licht aan. Na het aanbrengen, voelt en oogt je haar niet vettig. Daarnaast worden je krullen ook niet verzwaard en blijven ze mooi in de vorm waarin je ze hebt gestyled. Dat is zeker een must voor een olie tussen wasbeurten door. Voor mij moet het aanbrengen van de olie geen effect hebben op het kapsel waarin ik mijn haar hebt gestyled.

Gleau Oil Aanbrengen

Hieronder is het resultaat te zien na het aanbrengen van de Gleau Oil. Zoals je kunt zien, zorgt de olie voor een mooie, gezonde glans.

Gleau Oil Resultaten

Conclusie

Ik ben erg tevreden over het resultaat. Deze olie geeft net die extra verzorging die je tussen wasbeurten door vaak kwijt raakt. Tot nu toe heb ik met verschillende producten geprobeerd om de verloren voeding en hydratatie weer aan te vullen. Echter ging dit niet altijd even goed omdat ze vaak te zwaar zijn voor tussen wasbeurten door. Ik maakte dan vaak een verdunde oplossing om toch nog wat verzorging aan te kunnen brengen.

In principe is het niet vervelend om verdunde oplossingen te gebruiken, maar zou het niet geweldig zijn als er gewoon een kant-en-klaar product zou bestaan, die voor hetzelfde effect zou kunnen zorgen? In mijn ogen komt de Gleau Oil het meeste in de buurt van dit perfecte product. Het is licht en toch voedend, bevat ingrediënten die zowel het haar binnen dringen als het haar kunnen sealen en is het ook nog eens 100% natuurlijk. Het bevat alle positieve eigenschappen van een haarolie, zonder de negatieve effecten van kunstmatige stoffen. Dat maakt dit product zo uniek.

Ik heb de olie nu al op een aantal manieren geprobeerd, echter gebruik ik Gleau Oil nog steeds het liefste tussen wasbeurten door.

Hebben jullie de Gleau Oil al geprobeerd? Wat vinden jullie ervan?

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

50 comments

 1. Raad je dit product aan voor fijn krullend haar? Ik wil het dagelijks bij mijn loc method gebruiken maar mijn haar moet er niet vettig van gaan uitzien.

 2. Hi Jo, juist omdat de olie erg licht is, kan hij waarschijnlijk ook gebruikt worden voor fijn krullend haar. In de productomschrijving staat ook vermeld dat hij geschikt is voor alle haartypen en ik geloof dat wel. De olie voelt namelijk erg licht aan zowel in je handen bij het aanbrengen als in je haar.

 3. Najah’s back!!! We missed you : ) And what a fabulous dress to boot. LOVE the pattern, may have to try it myself since I think we’re close in the size category. I thought of you as I was cleaning my sewing room, hoping you were able to do the same. That pic of you in the sweater is my favorite : ) Welcome back!

 4. Have you ever considered about including a little bit more than just your articles? I mean, what you say is important and everything. However think about if you added some great images or video clips to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with images and videos, this blog could definitely be one of the greatest in its field. Superb blog!

 5. Who in their right mind would want to be a policeman? They do their best, put up with muslim BS, risk their lives fighting these slime, only to be blamed by some new-age "scientist" who insists, in his lefty PC way, that the police need to be kinder, gentler and more senstive. There will be much bloodshed in the streets of Europe before the situation improves – if it ever does.

 6. HOLA, JOSE, SOY CRIS, ESTO TE PARECERA DE LOCOS PERO ES REAL, TENEMOS UN ENEMIGO EN ESTE MUNDO (SATANAS) Y NOS QUIERE DESTRUIR, HA VENIDO A ENGAÑAR, TRAER TEMOR…LA UNICA FORMA DE SER LIBRES ES POR MEDIO DE JESUS. BUSCALO, VE A UNA IGLESIA EVANGELICA Y ESCUCHA DE SU PALABRA, SI DEJAS QUE EL TE HABLE PODRAS ENTENDER TODO LO QUE TE PASA. ORA MUCHO POR TU HERMANO. TE INVITO A ESCUCHAR ESTE DISCO, ESPERO TE GUSTE Y TE SIRVA DE AYUDA. :www.rafaeljosemartinez.com DIOS TE BENDIGA

 7. Thank you so much for the advice — I appreciate it. I have had testing for the last two weeks. Clear ultrasound, Clear CT, No ulcers. Endoscopy was normal so they ruled it IBS-C. They did a Celiac biopsy but it isn’t back yet. I am seeing a GI doctor today so I will ask those questions! I was told by the Endoscopy attending to take Miralax and Citrucel, which I did prior to eating that salad — hoping it was just a new fiber reaction and not a salad problem! Thank you for your advice!!

 8. – co do „broni w prywatnych rÄ™kach” – ile w prywatnych rÄ™kach znajduje siÄ™ samolotów bojowych, czoÅ‚gów, lotniskowców, Å›migÅ‚owców bojowych czy baterii artylerii? Fajnie że milicje stanowe i duża część populacji ma broÅ„ ale jeÅ›li dojdzie do starć to wynikiem może być jedynie coÅ› w stylu konfederacji barskiej, powstania styczniowego czy warszawskiego…

 9. Using this data, a human resource professionals make selection decisions. You would be best suited for the particular position. 3. Politics: Indentifying the unspoken rules that ultimately govern the behavior of its principles provides valuable answers to these questions. Applicants also consider whether or not they are appropriate for an interview.

 10. Wow! Thanks for posting this issue of Vogue! I enjoyed seeing Marisa Berenson, Marsha Hunt, Patti Boyd, Lotti Golden–all of these fab women. I'm looking for a photo of Lotti Golden in "Vogue's Own Boutique" around the same year wearing an Afro wig. If you ever locate that one I'd love to see it. Cheers!

 11. Estimados:Para esa fecha estaré con mi novio en Córdoba Capital y quiero ir una noche a ver el espectáculo. Me pueden informar si se paga la entrada en el momento o hay que reservarla con anterioridad y de ser posible su costo?Gracias Marina.

 12. Yo venia estando hartito de los políticos de vía estrecha, y tenia la esperanza de que alguno se salvara, pero después de este bochornoso tema de la TDT de pago, tiro la toalla, ni el presi se salva…¡Que asco!Todo cristo detrás de la pasta, sea el color que sea que tenga en el ojal!Que les vote su padre!A estos y a los otros…Salud

 13. Frish dit :C’est ce que j’avais prédit dans mes boules de christal, mais comme on m’écoute jamais.Cette chanson a été enterrée trop tôt, du coup on la réexploite bon j’en ai eu ma dose, mais sans doute des personnes ne l’ont pasencore entendue, et sagit il aussi de gagner du temps car l’album doit il sortir en même temps que le melodifestivalen ou l’eurovisionpour une vitrine et une exposition maximale.

 14. La cosa che mi piace di più di questi posti è il rapporto personale che si crea con il negoziante, che quando ti dice dove arriva la sua roba o come è stata coltivata, non ti racconta le solite palle, ma magari "parla" veramente con te e un po' è anche "amico" tuo.Sarò all'antica, ma io tendo a privilegiare i negozi così, qui a Modena non ne restano molti, ma quei pochi me li coltivo… 🙂

 15. Jo. Fast hur ska hundarna veta om det är oss eller er de möter?Vi människor kan ju lätt läsa av att det är ett mysko ekipage vi möter.Men hundarna!! De har ju sina egna kodex och det är normalt för hundar att hälsa.Det är bara vi människor som ignorerar varandra.

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*