Review Gleau Oil: Natuurlijke Olie Zonder Kunstmatige Stoffen

Post TypeEen tijdje geleden mocht ik van Oh My Hair de Gleau Oil uitproberen. Gleau Oil is erg uniek vanwege zijn samenstelling. Het bevat namelijk geen kunstmatige ingrediënten. Daarom was ik erg blij dat ik dit natuurlijke product mocht testen. Benieuwd naar mijn ervaringen? Lees dan snel verder!

Over Gleau Oil

Gleau Oil Nourishing Oil Blend

Een ultralichte formule geschikt voor alle haartypen. Deze 100% natuurlijke olie is een fusie van 8 plantaardige oliën namelijk arganolie, cameliazaadolie, amandelolie, jojoba olie, spireazaadolie, tarwekiemolie, kokosolie en vitamine E. Verder bevat Gleau Oil geen kunstmatige toevoegingen zoals siliconen en minerale olie. De unieke formule voedt en hydrateert zowel het haar als de hoofdhuid. Het resultaat is mooi gezond haar dat zacht aanvoelt en er glanzend uit ziet.

De oliën in Gleau Oil

De formule van Gleau Oil is dus een mix dat enkel en alleen bestaat uit een aantal natuurlijke oliën, die speciaal zijn samengesteld om het haar te verzorgen. Maar wat doen deze oliën nu precies voor je haar?

Arganolie
Dringt het haar binnen om het van binnenuit te voeden en te hydrateren waardoor droog en pluizig haar wordt hersteld, versterkt en beschermd tegen haarbreuk en beschadigingen. Daarnaast bevat het antioxidanten waardoor het haar wordt beschermd tegen schadelijke stoffen die voor huidirritaties kunnen zorgen. Het resultaat is soepel haar.

Cameliazaadolie
Gleau Oil cameliazaadolieWordt gemaakt van de zaden van een Japanse wilde bloem. Dringt het haar binnen om het van binnenuit te voeden en te hydrateren waardoor droog haar wordt hersteld en versterkt. Daarnaast bevat het antioxidanten waardoor het haar wordt beschermd tegen schadelijke stoffen. Deze olie is erg licht en ruikt heerlijk.

Amandelolie
Gleau Oil amandelolieDringt het haar niet alleen binnen om het van binnenuit te voeden en te hydrateren maar vormt ook een laagje om het haar heen waardoor droog en pluizig haar wordt hersteld, versterkt en beschermd tegen haarbreuk en beschadigingen. Daarnaast wordt de hoofdhuid voorzien van belangrijke nutriënten om haargroei te stimuleren en beschermd tegen schadelijke stoffen om huidirritaties te voorkomen.

Jojoba olie
Zoals de natuurlijke oliën van de hoofdhuid, dringt deze olie het haar niet binnen maar vormt een laagje om het haar heen waardoor droog haar wordt hersteld, versterkt en beschermd tegen haarbreuk en beschadigingen. Daarnaast wordt de hoofdhuid beschermd tegen vochtverlies en schadelijke stoffen, waardoor haargroei wordt gestimuleerd.

Spireazaadolie
Gleau Oil spireazaadolieDringt het haar gedeeltelijk binnen om het haar te kunnen hydrateren waardoor droog en pluizig wordt hersteld, versterkt en beschermd tegen haarbreuk en beschadigingen. Daarnaast bevat het antioxidanten waardoor het haar wordt beschermd tegen schadelijke stoffen. Deze lichte olie zorgt voor zacht en glanzend haar zonder het te verzwaren.

Tarwekiemolie 
Gleau Oil tarwekiemolieDoor de grootte van de bestanddelen, is de kans groter dat deze olie een laagje om het haar heen vormt, waardoor droog haar wordt hersteld, versterkt en beschermd tegen haarbreuk en beschadigingen. Daarnaast bevat het antioxidanten waardoor het haar wordt beschermd tegen schadelijke stoffen. De olie zorgt voor zacht en glanzend haar.

Kokosolie
Dringt het haar binnen om het van binnenuit te voeden en te hydrateren waardoor droog haar wordt hersteld, versterkt en beschermd tegen haarbreuk en beschadigingen. Daarnaast bevat het antimicrobiële eigenschappen waardoor het haar wordt beschermd tegen virussen en bacteriën die voor roos en andere hoofdhuidirritaties kunnen zorgen. Het resultaat is glanzend haar.Vitamine E
Antioxidant die je (haar)cellen beschermt tegen schadelijke stoffen. Deze schadelijke stoffen kunnen het haar beschadigen en de haargroei verhinderen. Daarnaast speelt het een rol bij de aanmaak van rode bloedcellen. Hierdoor heeft vitamine E indirect invloed op de bloedcirculatie van de hoofdhuid en uiteindelijk invloed op de gezondheid van de cellen van haar en hoofdhuid.

Zoals je kunt zien, zorgen de afzonderlijke oliën ervoor dat de formule veel voordelen heeft. Zo wordt het haar niet alleen intensief gevoed en gehydrateerd, meer tevens versterkt, hersteld en beschermd, zowel van binnenuit als van buitenaf. Hierdoor wordt het haar weer gezond en de haargroei bevorderd.

Mijn ervaringen met Gleau Oil

Je kunt de Gleau Oil op verschillende manieren gebruiken. Omdat ikzelf nog op zoek was naar een olie voor tussen wasbeurten door die mijn haar kan voorzien van extra voeding, besloot ik de olie eerst op deze manier te testen.

Zoals je kunt zien, is de formule een heldere, gele olie. Wat ik zo fijn vind aan de verpakking is dat wanneer je de fles op zijn kop houdt, de vloeistof er niet meteen uitloopt. Door voorzichtig in de fles te drukken, komt de inhoud er druppelsgewijs uit. Hierdoor kun je precies bepalen hoeveel olie je nodig hebt voor je haar en weet je precies hoeveel je iedere keer weer moet pakken voor hetzelfde effect.

Gleau Oil Fles

Na enkele druppels in mijn handen te hebben aangebracht, verdeelde ik de olie over mijn haar met extra aandacht voor mijn puntjes. Al bij het verdelen over je haar, voelt de olie erg zacht en licht aan. Na het aanbrengen, voelt en oogt je haar niet vettig. Daarnaast worden je krullen ook niet verzwaard en blijven ze mooi in de vorm waarin je ze hebt gestyled. Dat is zeker een must voor een olie tussen wasbeurten door. Voor mij moet het aanbrengen van de olie geen effect hebben op het kapsel waarin ik mijn haar hebt gestyled.

Gleau Oil Aanbrengen

Hieronder is het resultaat te zien na het aanbrengen van de Gleau Oil. Zoals je kunt zien, zorgt de olie voor een mooie, gezonde glans.

Gleau Oil Resultaten

Conclusie

Ik ben erg tevreden over het resultaat. Deze olie geeft net die extra verzorging die je tussen wasbeurten door vaak kwijt raakt. Tot nu toe heb ik met verschillende producten geprobeerd om de verloren voeding en hydratatie weer aan te vullen. Echter ging dit niet altijd even goed omdat ze vaak te zwaar zijn voor tussen wasbeurten door. Ik maakte dan vaak een verdunde oplossing om toch nog wat verzorging aan te kunnen brengen.

In principe is het niet vervelend om verdunde oplossingen te gebruiken, maar zou het niet geweldig zijn als er gewoon een kant-en-klaar product zou bestaan, die voor hetzelfde effect zou kunnen zorgen? In mijn ogen komt de Gleau Oil het meeste in de buurt van dit perfecte product. Het is licht en toch voedend, bevat ingrediënten die zowel het haar binnen dringen als het haar kunnen sealen en is het ook nog eens 100% natuurlijk. Het bevat alle positieve eigenschappen van een haarolie, zonder de negatieve effecten van kunstmatige stoffen. Dat maakt dit product zo uniek.

Ik heb de olie nu al op een aantal manieren geprobeerd, echter gebruik ik Gleau Oil nog steeds het liefste tussen wasbeurten door.

Hebben jullie de Gleau Oil al geprobeerd? Wat vinden jullie ervan?


Vond je dit artikel gunstig? Verleen mij dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

7 comments

  1. Hey!

    Het resultaat is echt mooi! En lekker duidelijke review met uitleg over de verschillende oliën.

  2. Raad je dit product aan voor fijn krullend haar? Ik wil het dagelijks bij mijn loc method gebruiken maar mijn haar moet er niet vettig van gaan uitzien.

  3. Hi Jo, juist omdat de olie erg licht is, kan hij waarschijnlijk ook gebruikt worden voor fijn krullend haar. In de productomschrijving staat ook vermeld dat hij geschikt is voor alle haartypen en ik geloof dat wel. De olie voelt namelijk erg licht aan zowel in je handen bij het aanbrengen als in je haar.

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*