Gliss Kur Ultimate Repair + Gloss Spray: De Oplossing Tegen Haarbreuk

Post Type

haarbreukDeze anti-haarbreuk treatment is een ideale verzorging voor sterk beschadigd en droog haar. Deze leave-in spray met twee phases herstelt de haarstructuur, zorgt voor 95% minder haarbreuk, met als eindresultaat sterk en glanzend haar.

De olieachtige formule bevat vloeibare Keratine, de bouwsteen van het haar. Dankzij dit ingrediënt wordt het haar doelgericht herstelt, waardoor de kans op haarbreuk met 95% wordt vermindert.

Ondanks dat deze belofte te mooi lijkt om waar te zijn, gebruik ik het product nu een aantal maanden en ben ik er zeer tevreden over. Ten eerste maakt het mijn haar glanzend en zacht. Daarnaast ziet het er verzorgd uit. Verder merk ik dat ik mijn haar daadwerkelijk minder breekt tijdens het kammen en dat ik minder gespleten punten heb.

Ondanks dat het wordt aanbevolen om het product na iedere wasbeurt te gebruiken op handdoekdroog haar, gebruik ik het product bijna dagelijks, vooral wanneer mijn haar erg droog aanvoelt. Voor gebruik, is het belangrijk om het flesje goed te schudden, zodat de twee lagen goed met elkaar mengen. Vervolgens spuit ik de vloeistof over mijn gehele haar, maar vooral op mijn puntjes.

Doordat de formule erg vloeibaar is, kan het haar erg nat worden wanneer je teveel aanbrengt. Daarom is het belangrijk om slechts een kleine hoeveelheid over het haar te sprayen. Echter, als mijn puntjes erg droog zijn, spray ik met opzet wat extra zodat de punten doorbrengt zijn met de formule. Vervolgens draai ik mijn haar in een knotje, zodat het product goed kan inwerken op de puntjes. Wanneer ik mijn haar dan weer los maak, ziet het er weer mooi verzorgd uit.

Voor nog meer verzorging, combineer ik vaak deze gloss spray met een olie of een serum. Wanneer ik de spray heb aangebracht, verdeel ik een paar druppels van de Supreme Oil van Mizani of de Biosilk Silk Therapy van Farouk over mijn haren. Tenslotte kam of borstel ik mijn haren en style ik het zoals gewoonlijk.

Het ideale van dit product, is dat het overal te koop is. Daarnaast is het niet duur en gaat het redelijk lang mee, ondanks dat het een kleine flesje is (100 ml).  Nu hoor ik een aantal van jullie al twijfelen of dit product wel echt werkt voor ons haar, aangezien het niet van een Black-Hair merk is. Echter, voor mijn gerelaxte haar werkt het prima. Ik neem aan dat het voor ieder haartype op dezelfde manier werkt. Voor mensen met natuurlijke krullen, zou ik het aanraden om het vooral te gebruiken als touch-up voor droge puntjes.

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*