BBH op reis: haarverzorging in Barcelona

Post Type

Eerder schreef ik al over hoe ik de eerste dagen in Barcelona niks aan mijn haar heb hoeven te doen. Ontdek mijn haarverzorgingsroutine op de laatste dag na de klik.

Over Barcelona

Deze Spaanse stad is een prachtige plaats waar op elke hoek van de straat wel iets nieuws is te bezichtigen. Naast de vele winkels waar je heerlijk kunt shoppen, bevinden zich in de stad een aantal prachtige gebouwen van Antoni Gaudi. Ook Park Guell en de Segrada Familia zijn door deze beroemde architect ontworpen en zeker de moeite waard om te bekijken.

Barcelona Passeig de Gracia

Barcelona is zeker de moeite waard om een keer te bezoeken. Dankzij de goede verbindingen met de metro, kun je met gemak het grootste gedeelte van de stad binnen een paar dagen bekijken. Voor onze vliegreis zijn we dan ook vertrokken met elk een koffer als een handbagage en een rugzak. Voordeel is dat je niet langs de bagageband hoeft om je koffer op te halen. Nadeel is wel dat je geen vloeibare stoffen mee kan nemen, dus ook geen shampoos en conditioners…

Haarverzorging in Barcelona

Bij aankomst in Barcelona, heb ik diezelfde dag alvast wat spulletjes voor mijn haar gekocht. Eigenlijk per ongeluk kocht ik de Garnier Fructis Nutri-Repair 3 Butter shampoo (ik dacht dat het de conditioner was). Gelukkig was dit geen probleem, aangezien mijn haar drie dagen mooi zijn gebleven! In de tussentijd stuitte ik op een winkel die Black Hair merken verkocht! Ik keek mijn ogen uit. Uiteindelijk kocht ik een sachet van Creme of Nature Argan Oil Intense Conditioning Treatment en de Creme of Nature Argan Oil Leave-In Conditioner.

barcelona shampoo en conditioner

De dag voor vertrek, heb ik mijn haar gewassen. Ik wilde namelijk fris en fruitig het vliegtuig in! Daarvoor waste ik mijn haar eerst met de Garnier Fructis Nutri-Repair 3 Butter shampoo. Na het wassen, voelde mijn haar erg zacht aan! Daarna bracht ik de inhoud van de sachet Creme of Nature Argan Oil Intense Conditioning Treatment aan in mijn haar. Ik heb mijn haar ontwart, de Creme of Nature Argan Oil Leave-In Conditioner aangebracht en vervolgens in een knot gedraait, zodat de formule kon inwerken.

barcelona knot

Resultaat met Creme of Nature Argan Oil

De volgende ochtend heb ik mijn haar gestyled met de laatste beetjes uit de sachet met de Creme of Nature Argan Oil Leave-In Conditioner. Na een vroege vlucht, kwamen we in de middag aan terug in Nederland. Hieronder is te zien hoe ik eruit zag toen ik weer thuis kwam. Na een hele vliegreis ziet het er niet slecht uit al zeg ik het zelf!

barcelona resultaat

Welke producten zijn voor jullie onmisbaar als je naar het buitenland reist?

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*