Hairspiration met Raysha

Post Type

Vandaag een nieuwe hairspiration! Zijn jullie er klaar voor? Lees snel verder naar de klik!

In hairspiration interviewen we een diversheid aan naturalista’s om de schoonheid van ons haar te vieren. Lees vandaag het verhaal van Raysha.

image

1) Hoelang ben je natural?
Ik denk zo’n 3-4 jaar.

2) Waarom ben je natural geworden?
Ik heb de beslissing genomen omdat ik merkte dat mijn haar na het straighten erg dun werd. Verder brandde het soms ook tijdens het straighten. Het idee dat je iets chemisch op je hoofdhuid smeert om je krullen steil te maken, klinkt niet echt 100%. Dus toen kwam ik met het briljante idee om te stoppen. Veder heeft de documentaire van Chris Rock mij ook geïnspireerd. Hierin gaat hij opzoek naar waarom vrouwen hun haren straighten en een weave dragen. Erg interessant!

3) Wat is je haarverzorgingsroutine?
Ik was mijn haar 1x in de week: shampoo, conditioner en een haarmasker, allemaal van het merk Kera Care.

4) Wat is je favoriete product?
Mijn favo haarproduct is een glossifier, dit omdat het mijn haar een mooie glans geeft.

5) Wat is je favoriete haarstijl?
Momenteel draag ik mijn haar steil. Nadat ik het heb gewassen, föhn ik het droog en stijl ik het met een stijltang. Omdat ik weet dat föhnen en stijlen niet zo goed is voor je haar als je dit te vaak doet, doe ik dit alleen nadat ik mijn haar heb gewassen. En dan blijft het goed voor de rest van de week.

6) Welke tip zou je andere naturals mee willen geven?
Een tip die ik andere naturalistas wil meegeven is dat waarom zou je je haartextuur permanent willen veranderen het is toch veel leuker dat je, je haar soms in een krul kan dragen of stijl.

image

Wil je ook meedoen met Hairspiration? Mail dan naar [email protected]

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*