Hairspiration met Melany

Post Type

In Hairspiration interviewen we een diversheid aan naturalista’s om de schoonheid van ons haar te vieren. Benieuwd wie deze keer aan de beurt is? Klik snel verder!

Vandaag staat Melany in de spotlight.

1. Hoelang ben je al natural?

Ik ben altijd al natural geweest.

melany 2

2. Waarom ben je natural geworden?

Hoewel ik altijd al natural was, had ik hele erge heatdamage. Mijn haar krulde niet meer goed zoals eerst en het was heel erg dood. Een jaar geleden knipte ik al m’n dooie punten en had toen een boblijn.

3. Wat is je haarverzorgingsroutine?

Ik was m’n haar 1x per week en dat doe ik elke zondag. Ik was mijn haar dan met de Cantu Shea Butter for Natural Hair Cleansing Cream Shampoo en de Cantu Shea Butter for Natural Hair Hydrating Cream Conditioner. En dagelijks gebruik ik de Cantu Shea Butter Leave-In Conditioning Repair Cream.

4. Wat is je favoriete product?

Mijn favoriete merk is echt cantu!

5. Wat is je favoriete haarstijl?

Ik hou wel van een messy bun and I love to rock my fro!

melany 1

6. Welke tips heb je voor de andere naturalista’s?

  • Heb zeker geduld!
  • Verzorg het goed, doe af en toe een haarmaskertje in (bijvoorbeeld  van advocado, ei, honing en mayonaise). Werkt bij mij heel goed!
  • Gebruik 1 merk. Geen verschillende producten in je haar daar kan je haar echt niet tegen!

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*