Lovespiration met Claudia

Post Type

Vandaag weer een nieuwe inspiration online. Ditmaal haal ik inspiratie uit een verhaal dat mij nauw aan het hart ligt. Lees snel verder over de lovespiration die ik afgelopen week heb opgedaan bij een bijzonder geweldige vrouw!

Hoewel Claudia sinds kort te bewonderen is met een prachtig nieuw kapsel, heeft met name het verhaal erachter mij enorm ontroerd. Daarom vroeg ik deze mooie dame of ik een kort interview mocht afleggen. Ik kreeg de kans om haar een aantal vragen te stellen.

Je hebt een gewaagde look! Wat heeft je geïnspireerd?
Ik noem het geen inspiratie, maar onvoorwaardelijke liefde voor mijn echtgenoot die binnenkort wordt bestraald (en dus ongewild kaal wordt).

Lovespiration 2

Dus je bracht een bezoek aan de kapper. Wat was je eerste reactie toen je het resultaat zag?
Ik was eigenlijk verbaasd, maar zeer tevreden met hoe ik eruit zie. Mijn haarstijl is geen fashion statement. Ik neem mijn huwelijksgeloften heel erg serieus. Through sickness and in health…..

En hoe reageerde je man?
Mijn man heeft eerst gehuild, en daarna gezegd dat ik nog steeds de mooiste vrouw ter wereld ben (met en zonder haar).

Lovespiration 1

Wat vind de rest van je omgeving van je nieuwe kapsel?
Voor mij was de reactie van mijn man & kids het belangrijkst. De kids moesten er even aan wennen. Mijn zoon zei een uur later: “je bent een dope chick want nu lijk je op mij!” (mafkees dat hij is).

It’s just hair? Leg uit?
Ik merk de laatste jaren dat wij (naturals) geobsedeerd zijn door ons haar. We letten te veel op: haartype, -lengte, snelheid van groeien, etc. en gaan vergelijken met elkaar. Calm down, it’s just hair!!!!

Je hebt mij in ieder geval erg geïnspireerd! Wat zou je andere vrouwen mee willen geven ter inspiratie?
Om 1x in je leven gek te doen. Alles afscheren en een nieuw begin te maken. A fresh start. Ik heb geen seconde spijt, i just embraced my new look…

Lovespiration 3

Voor mij is dit een prachtig voorbeeld van hoe sterk liefde kan zijn. Het kiezen voor dit kapsel is een prachtig gebaar van onvoorwaardelijke liefde. Ik denk dat Claudia gelijk heeft toen ze zei dat we soms iets te veel bezig zijn met ons haar.

Eigenlijk stelt het maar weinig voor als je het vergelijkt met de echt belangrijke dingen in je leven, zoals tijd doorbrengen met je geliefde(n). Claudia, thanks voor het delen van je wijze woorden. Ik denk dat ik dan namens iedereen spreek, die jouw verhaal kent!

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

One comment

  1. Ich möchte gerne wissen ob es denkbar ist eine Seit meines Blogs, das Impressum, für ALLE Suchmaschinen nicht erkennbar zu machen. Zum Bsp. durch einen Kode oder &aeim;hnllchus. Den Text des Impressums als Bild zu sichern u. den Text als Bild so hochzuladen wäre keine Option da es verboten, deswe…

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*