Review Herbal Essences Hello Hydration

Post TypeNaast de vele black hair producten die door mensen met krullend en kroeshaar worden gebruikt, zijn er ook een aantal Europese haarproducten die erg populair zijn binnen de black hair community. Een productlijn waarvan ik veel reviews heb gezien is Hello Hydration van Herbal Essences. Nieuwsgierig vanwege alle lof die dit product krijgt vanwege zijn hydraterende en voedende werking, besloot ik dit product te testen.

Over Herbal Essences

Bij Herbal Essences draait alles om het haar. Daarbij ligt niet alleen de focus op hoe het haar eruit ziet, maar ook hoe het ruikt, voelt en wat voor gevoel het jou geeft. De producten van Herbal Essences zijn geïnspireerd door de natuur. Daardoor bevatten de formules natuurlijke ingrediënten. Het merk daagt je uit om de natuurliefhebber in jezelf te onthullen en te genieten van de schoonheid zoals de natuur het bedoelt heeft.

Herbal Essences van Hello Hydration is geobsedeerd door geur. Val voor de heerlijke geuren, van fris en bloemrijk tot exotisch fruitig. De formules bevatten heerlijke aroma’s die jouw zintuigen zullen verwennen. Neem een duik in de verrukkelijke geuren die de producten hebben.

Naast de geur, zorgen de formules ervoor dat je haar heerlijk aanvoelt. Volgens het merk krijg je na het gebruik van hun producten haar dat smeekt om aangeraakt te worden. Haal je vingers door je haar heen en voel de zachtheid, die ervoor zorgt dat je het wilt blijven aanraken!

Tenslotte is het wassen met Herbal Essenses niet alleen een handeling, maar tevens een ervaring. De producten zorgen voor een zintuigelijke ervaring, zowel onder de douche als daarbuiten. Dompel jezelf onder tijdens het douchen in de geur en het gevoel dat je krijgt van deze producten.

Herbal Essences gelooft dat het haar een middel is om jezelf uit te drukken. Of je nu de voorkeur hebt voor weelderig en zacht, lang en sterk of volledig door de war, Herbal Essences heeft voor elke behoefte een passende lijn. Elke productrange heeft een eigen kleur, geïnspireerd op de kleuren van de regenboog. Zo is de zuiverende lijn ‘Drama Clean’ groen, de versterkende lijn ‘Honey I’m Strong’ geel en de hydraterende ‘Hello Hydration’ lijn blauw.

Herbal Essences Hello Hydration lijn

hello hydration shampoohello hydration conditionerDe producten van de Hello Hydration lijn bestaan uit een shampoo en conditioner. Beide formules bevatten hydro-geactiveerde verzachtende ingrediënten voor de hydratatie van droog haar. De hydro-geactiveerde verzachtende ingrediënten, verrijken je lokken met vocht, waardoor ze zacht en soepel aanvoelen, zonder restjes achter te laten. Zeg hallo tegen hydratatie en vaarwel tegen droog haar.

Dit is hoe Herbal Essences zelf de Hello Hydration lijn omschrijft:
We laten droog haar jouw stijl niet verpesten. Zeg ‘hello’ tegen een diepe doordrenktheid van dorstlessende hydratatie. De rijke formule met orchidee en kokosnoot extracten maakt jouw haar weer zacht en soepel. Dompel jezelf onder en voed je haar met zo veel vocht als het nodig heeft. Raak doorweekt, doorvoed en breng je glans weer tot leven!De producten van Hello Hydration bevatten een unieke blend van Hawaiiaanse kokosnoot en orchidee. Vroeger geloofden de Britten dat de orchideebloem een bron was van energie en kracht. Het zou bijna zonde zijn om van zo’n mooie bloem een energydrink te maken.
Kokos staat bekend om zijn voedende en hydraterende eigenschappen. Het herstelt droog en futloos haar, met als resultaat gezond, stralend haar dat diep gevoed is. In oude culturen werd de kokospalm gezien als de boom van het leven, doordat het de mens van alle levensbehoeften kan voorzien.

Wassen met Herbal Essences Hello Hydration Shampoo

Als eerst bracht ik de Herbal Essences Hello Hydration Shampoo aan. Het eerste wat mij onder de douche opviel, was de blauwe kleur van de formule en de heerlijke geur van orchidee en kokos die vrijkwam, bij het aanbrengen. De geur en de kleur zorgde voor een traktatie en deed me denken aan snoepgoed. Door de crèmige structuur, voelt de shampoo zowel in je handen als in je haar erg zacht aan. Na het wassen met de shampoo, bleef mijn haar erg glad en zacht.

Achterop de ingrediëntenlijst staan de orchidee en kokos extracten erg hoog in de lijst, dat aangeeft dat er een hoge concentratie van deze ingrediënten in de formule aanwezig is. Helaas bevat de formule wel een aantal sulfaten, namelijk niet alleen sodium lauryl sulfate, maar tevens sodium laureth sulfate. Tenslotte bevat het product tevens siliconen, geur- en kleurstoffen. Mocht je dus een gevoelige huid hebben, dan is het beter om dit product te vermijden.

Verzorgen met Herbal Essences Hello Hydration Conditioner

Na de shampoo, gebruikte ik de Herbal Essences Hello Hydration conditioner. Deze heeft ook een heerlijke geur en een blauwe, crèmige structuur, alhoewel deze formule wel wat minder blauw is. Logischerwijs bevat deze formule net als de shampoo geur- en kleurstoffen. Door de ingrediëntenlijst te bekijken, kun je zien dat dit het geval is. De formule bevat tevens siliconen. Mocht je dus gevoelig zijn voor irritaties, dan kun je dit product beter vermijden.

Enkele minuten nadat ik de conditioner had aangebracht, begon ik mijn haren met een detangling comb te ontwarren. Dit proces ging prima, niet makkelijker of moeilijker dan normaal. Nadat ik de conditioner 15 min had laten inwerken, spoelde ik de formule uit. Na het wassen, voelde mijn haar redelijk zacht en soepel aan. Echter had ik wel het gevoel dat mijn haar met andere conditioners zachter aanvoelt. Daarom wil ik de volgende keer de conditioner proberen in combinatie met enkele druppels argan- of kokosolie.

Conclusie over Herbal Essences Hello Hydration

Nadat mijn haar handdoek droog was en ik het stylde zoals gewoonlijk, zag het er goed uit. Al met al doen de producten niet iets meer voor mijn haar, dan andere shampoo en conditioners die ik tot nu toe gebruikt heb. Over het algemeen was ik meer onder de indruk van de shampoo, dan van de conditioner. In tegenstelling tot de meeste andere shampoos, heb je het met de Hello Hydration shampoo echt het gevoel dat je haar direct gehydrateerd en gevoed wordt (waarschijnlijk vanwege een hogere concentratie verzorgende ingrediënten). Helaas had ik na het gebruik van de shampoo meer verwacht van de conditioner, dus dat deze nog meer zou verzorgen. Helaas was dit voor mij niet het geval. Doordat de shampoo net wat meer hydrateert en de conditioner net wat minder, is het eindresultaat gelijk, in vergelijking met andere shampoo/conditioner combinaties.

Wat vinden jullie van de Herbal Essences Hello Hydration lijn?


Vond je dit artikel gunstig? Verleen mij dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*