I Love My Hair Day: voor iedereen die meer wil weten over Black Hair

Post Type

Houd jij ook zo van jouw (natuurlijke) haar? Kom dan naar de I Love My Hair Day!!!
Ben jij ook op zoek naar meer informatie over Black Hair? Of zou je graag advies willen op het gebied van haarverzorging en haarproducten? Op 2 juni 2013 organiseert Curls of Nature een I Love My Hair Day in Studio WestPoort te Amsterdam. Voor deze dag heeft Curls of Nature haarspecialist Jane Carte uitgenodigd voor een gesprek over Black Hair. Let’s talk about Hair, over hoe het op de juiste manier wordt behandeld met de beste producten op natuurlijke basis.

[mwm-aal-display]

Over I Love My Hair Day

Op deze dag zullen Janine van Throo van Sisay International en Mooney Zimmerman van Curls of Nature een korte presentatie geven omtrent haar in het algemeen, hoe je je haar het beste kunt verzorgen en welke producten je daarvoor kunt gebruiken. Daarnaast zal er onder leiding van Mara Michels en Marisa Lisse van The Inspiration Network een talkshow plaats vinden waarin de twee haarexperts Janine en Mooney samen met Jane Carter plaats zullen nemen om de topics haarverzorging, producten en haargeschiedenis te bespreken.

Over Jane Carter

Jane Carter is een hartelijke en warme persoonlijkheid binnen de Black Hair community. Als Amerikaanse haarexpert, staat Jane Carter bekend om haar hoogwaardige natuurlijke haarproducten. Na jarenlang haar eigen salon te hebben gehad als top-hairstylist en voor Avlon te hebben gewerkt als hoofdeducator styling & colouring, besloot ze om voor zichzelf te beginnen. Door allergische reacties op de chemicaliën waarmee zij als styliste dagelijks in aanraking kwam, besloot ze om zelf producten te ontwikkelen op basis van natuurlijke ingredienten.

Over Jane Carter Solution

Het resultaat was Jane Carter Solution, een productlijn waarbij natuurlijke stoffen zoals etherische oliën de harde chemicaliën vervangen, die normaal gesproken gebruikt worden in zowel onze haarverzorgingsproducten zoals shampoos en conditioners, als in onze haarstylingsproducten zoals haarvet en mousse. Jane Carter Solution is geschikt voor elk haartype, van steil tot kroeshaar, en iedere haarstijl, van chemisch behandeld of natuurlijke lokken tot aan weaves, braids of dreads. Omdat ieder bos haar een specifieke verzorging vergt, heeft Jane Carter voor elke haarstijl- en type een oplossing.

Kortom, het wordt een Hair Day vol interessante informatie. Daarnaast staan er hapjes & drankjes, een haarshow en entertainment gepland op het programma. Maar dat is niet alles. Er zal ook een mini-market aanwezig zijn, om producten aan te kunnen schaffen.

Wil jij I Love My Hair Day absoluut niet missen? Hieronder staan alle belangrijke informatie en gegevens die je nodig hebt om je aan te melden.

Entree                  : €12,50

Deuren open     : 13:30

Deuren dicht      : 14:15

Einde                     : 18:00

Locatie                  : Studio WestPoort, Transformatorweg 29,  Amsterdam

Ticketsale            : www.curlsofnature.nl

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

11 comments

  1. Cool. Ik heb nog een potje van Jane Carter Solution – nourish & shine haarvet te koop. Normaal kost het 25,- euro maar ik verkoop het voor 17,50 heeft er iemand interesse?

    • Hi Wendy, ik vond de I Love My Hair Day erg leuk en interessant! Was je er zelf ook bij? Ik ga vanavond een berichtje over schrijven, dus houd de website goed in de gaten:) Groetjes, Kimry van BBH

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*