EVENT: International Natural Hair Meet Up Day

Post Type

Het lijkt erop dat de maand mei in het teken staat van natural hair events. Naast Afro Chic Let’s talk staat er namelijk nog een event op de agenda. Op zaterdag 17 mei zal de International Natural Hair Meet Up Day van Koils by Nature georganiseerd door Shesells plaats vinden, waarbij Beautiful Black Hair aanwezig zal zijn.

[mwm-aal-display]

Over Shesells

International Natural Hair Meet Up Day wordt organiseerd door Shesells. Shesells is de webshop van Gisele Cooper. Ontstaan als hobby, werd Shesells opgericht uit ontevredenheid over het geringe productaanbod in Europa, dat nauwelijks is afgestemd op de gekleurde huid. Met Shesells wilde Gisele moeilijk verkrijgbare producten binnen handbereik brengen.

International Natural Hair Meet Up Day Shesells

Wanneer je voor Shesells kiest, dan ga je voor exclusiviteit. Naast het bieden van kwalitatieve producten tegen hoge betaalbare prijs, steunt Shesells kleine ondernemers in Afrika, Azie en het Caraibisch gebied, Nederland en de Verenigde Staten. Koop je bij Shesells, dan draag jij ook hier je steentje aan bij! De inkomsten worden geïnvesteerd om nieuwe producten op de markt te brengen.

Over International Natural Hair Meet Up Day

International Natural Hair Meet Up Day is een jaarlijks terugkerend event dat in meer dan 60 steden in verschillende werelddelen georganiseerd wordt. Tijdens de International Natural Hair Meet Up Day krijgen mannen en vrouwen de kans om samen te komen binnen the natural hair community in eigen land. Natural Hair Meetups zijn plekken waar naturalistas elkaar ontmoeten, kunnen netwerken en ervaringen kunnen uitwisselen. Naast inspiratie en informatie, zijn er workshops en producten beschikbaar om vrouwen in hun natural hair journey te kunnen ondersteunen.

Tijdens de International Natural Hair Meet Up Day kun je onder andere:
– Andere naturalistas en blogsters/vlogsters ontmoeten
– Kennis maken met bedrijven en merken met natuurlijke haar producten
– Bronnen, technieken, producten en mensen ontdekken die je kunnen inspireren en informeren in jouw natural hair journey

International Natural Hair Meet Up Day

Over International Natural Hair Meet Up Day Nederland

In Nederland organiseert Shesells voor de tweede keer de International Natural Hair Meet Up Day. Deze zal plaats vinden in Amsterdam, op een prachtige locatie in de C3. Het thema van dit jaar is ‘A Natural Hair Celebration!’, waarbij samenwerken, netwerken en het vieren van natural haar centraal zal staan.

International Natural Hair Meet Up Day Nederland

De International Natural Hair Meet Up Day wordt gesponsord door Koils by Nature. Naast dit merk met natuurlijke haarverzorgingsproducten, zullen er ook andere standhouders aanwezig zijn. Zo kun je in de pauzes tussen de workshops, documentaire, paneldiscussies en fotoshoots door heerlijk shoppen. Onder het genot van een tropisch hapje en drankje kun je op zoek gaan naar natuurlijke haarproducten, verzorgingsproducten, schoenen en sieraden.

Mocht je niks kunnen vinden, dan ga je nog steeds niet met lege handen naar huis. Iedereen krijgt een goedgevulde goodiebag die meer waard is dan je entreekaart! Daarnaast kun je ook nog in de prijzen vallen als het meest originele kapsel van de avond hebt.

Hieronder vind je een overzicht van het programma:
* Workshop met natural hairtips
* Preview niet eerder vertoonde natural hair documentaire Play with it
* Paneldiscussie en vragensessie
* Professionele fotoshoots door CS Styling
* Verkoop van producten, waarbij 10% korting op aankopen bij She Sells i.v.m. 9 jarig bestaan op 20 mei
* Verkoop van tropische hapjes en drankjes

En nog wat praktische info:
Datum: zaterdag 17 mei
Tijd: van 13.00 tot 18.00
Locatie: C3, Paasheuvelweg 24, Amsterdam Zuidoost, Nederland
Tickets: Helaas is het evenement uitverkocht!

Zie ik jullie tijdens de International Natural Hair Meet Up Day in Nederland?

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*