Kiko Make Up Milano Nu Ook Verkrijgbaar In Nederland!

Post Type

Kiko Make Up Milano is nu ook verkijgbaar in Nederland. Om dat te vieren, mocht ik een welkomstpakket voor mezelf samenstellen. Benieuwd welke producten ik heb gekozen en hoe ik ze heb gebruikt voor mijn look? Lees dan snel verder!

[mwm-aal-display]

Pakketje van Kiko Make Up Milano

Een tijdje geleden ontving ik bericht dat de producten van Kiko Make Up Milano nu ook in Nederland leverbaar zijn, via de webshop van het merk. Om dat te vieren, mocht ik een pakketje samenstellen. Wie wordt daar nou niet blij van?? Het merk biedt kwalitatieve producten voor een betaalbare prijs. In mijn vorige artikel over Kiko Make Up Milano, schreef ik al over mijn positieve ervaringen met dit merk.

Met nagellakjes tussen de 2 en 3 euro en lipsticks onder de 5 euro, is vooral de regular range erg goedkoop. De producten hebben een zeer hoge kleurintensiteit, waardoor ze ook prachtig blijven op de donkere huid. Daarnaast zijn de producten gemakkelijk aan te brengen en blijven ze lang zitten, zonder uit te lopen of uit te drogen. Ik was dus heel blij dat ik weer wat producten mocht aanschaffen!

Binnen een aantal weken, had ik post. Zoals je hieronder kunt zien, waren de producten verpakt in een luxe box die ook binnenin erg mooi was opgemaakt. Ik weet niet of dit ook bij normale bestellingen zo wordt gedaan, maar als dat het geval is dan wordt elke bestelling een feestje!

Kiko Make Up Milano pakketje

Op de kiko website, had ik de volgende producten besteld.

Inhoud van het pakketje
Kiko Make Up Milano Colour Correction Consealer Wheel – €12,90
Kiko Make Up Milano Rock Attraction Blush – €12,90
Kiko Make Up Milano Radiant Touch Creamy Stick Highlighter – €8,50<
Kiko Make Up Milano Rock Idol Lipstick – €7,90
Kiko Make Up Milano Long Lasting Colour Lip Marker – €6,90

Als beginneling op het gebied van make up, miste ik nog een aantal basics voor het gezicht, waaronder een consealer, blush en een highlighter. Daarnaast vind ik het leuk om een kleurtje aan te brengen op mijn lippen, waardoor een paar lippenstiften niet uit konden blijven!

Ik was zo enthousiast, dat ik dit weekend meteen aan de slag ben gegaan met de producten. Daarbij heb ik geprobeerd om wat ik tijdens de Make Up Basics sessies heb geleerd zelf uit te voeren.

Kiko Make Up Milano Colour Correction Consealer Wheel – €12,90

Zoals ik in het artikel over de make-up basics voor het gezicht schreef. Is het belangrijk om altijd te beginnen met een gezichtscrème. Aangezien ik die ochtend al een crème had aangebracht, heb ik deze stap overgeslagen. De volgende stap is het aanbrengen van een consealer om je gezicht egaal te maken en imperfecties weg te werken. Daarvoor heb ik gebruik gemaakt van de Colour Correction Consealer Wheel.

Kiko Make Up Milano Colour Correction Consealer Wheel
Met de Colour Correction Consealer Wheel kun je gemakkelijk oneffenheden wegwerken. In de handleiding staat uitgelegd waarvoor de verschillende kleuren in het kleurenpalet gebruikt kunnen worden.

1. Beige: verbergt donkere plekken
2. Lilla: verbergt gele/grauwe plekken
3. Warm Beige: verbergt donkere plekken onder de ogen
4. Groen: verbergt rode plekken
5. Highlighter: voor het accentueren

Hieronder zijn de swatches te zien van de verschillende kleuren van de Colour Correction Consealer Wheel.

Kiko Make Up Milano Colour Correction Consealer Wheel swatches

Deze Colour Correction Consealer Wheel is ideaal om de donkere plekken op mijn gezicht weg te kunnen werken. Zoals je hieronder kunt zien, heb ik een aantal littekens die heel erg donker zijn. Deze plekken zijn uitstekend om het effect van de Colour Correction Consealer Wheel te kunnen testen.

Kiko Make Up Milano Colour Correction Consealer Wheel voor aanbrengen

Voor donkere plekken zoals hierboven, heb ik als tegenkleur wat beige aangebracht zoals in de handleiding staat aangeduid. Zoals je hieronder kunt zien, zorgde deze kleur voor een witte plek op mijn gezicht. Na het aanbrengen, had ik nog niet echt vertrouwen dat deze consealer ging werken.

Kiko Make Up Milano Colour Correction Consealer Wheel na aanbrengen

Totdat ik mijn foundation zoals gewoonlijk aanbracht. Dit deed wonderen. Na het aanbrengen, verdwenen de oneffenheden meteen. Hieronder zie je hoe goed ik na het aanbrengen van de foundation mijn donkere plekken heb kunnen wegwerken.

Kiko Make Up Milano Colour Correction Consealer Wheel foundation

En dit is dan het resultaat na het aanbrengen van mijn foundation op de rest van mijn huid. I’m flawless, hihi!

Kiko Make Up Milano look voor aanbrengen

Natuurlijke look met Kiko Make Up Milano

Na het aanbrengen van de consealer en foundation, ging ik verder met de make up basics voor mijn ogen. Daarbij heb ik dezelfde stappen aangehouden, die ik heb beschreven in mijn artikel over de make-up basics voor de unieke kenmerken. Ik heb dus alleen wat mascara, een oogpotlood en een eyeliner gebruikt.

Kiko Make Up Milano make up basics

Hieronder zie je wat beter hoe subtiel ik de producten heb aangebracht. Een zeer dun lijnte op de rand van mijn bovenste ooglid met de eyeliner en een lijntje in mijn onderste ooglid met de oogpotlood in de buitenste hoek van mijn ogen. Vervolgens heb ik wat mascara aangebracht om het geheel af te maken.

Kiko Make Up Milano make up basics ogen

Kiko Make Up Milano Rock Attraction Blush – €12,90

Na het aanbrengen van de make up voor de ogen, ging ik verder met de make up voor de wangen. Daarvoor heb ik eerst de Rock Attraction Blush in de kleur 05 Sound Coral aangebracht.

Kiko Make Up Milano Rock Attraction Blush

Zoals je hieronder kunt zien, heeft de 05 Sound Coral een zanderige kleur die heel subtiel oogt op de donkere huid. Zo subtiel, dat deze nauwelijks te zien is. Persoonlijk vind ik dat wel mooi, omdat je hem daardoor perfect kunt gebruiken voor een natuurlijke look.

Kiko Make Up Milano Rock Attraction Blush swatch

Zoals ik heb geleerd, heb ik de blush aangebracht net onder mijn wangen. Kun je het op de onderstaande foto zien? Natuurlijk is de kleurintensiteit afhankelijk van de make up laag die je aanbrengt. Je zou deze kleur ook wat intenser kunnen maken, door iets meer blush aan te brengen. Omdat ik mijn wangen enkel en alleen subtiel wilde accentueren, heb ik ervoor gekozen om de blush lichtjes aan te brengen.

Kiko Make Up Milano Rock Attraction Blush resultaat

Kiko Make Up Milano Radiant Touch Creamy Stick Highlighter – €8,50

Na het aanbrengen van de Rock Attraction Blush, werd het tijd om de Radiant Touch Creamy Stick Highlighter aan te brengen. Hoewel deze highlighter verkrijgbaar is in 2 verschillende kleuren, koos ik voor de kleur 100 Gold. Ik houd nu eenmaal van gouden highlighters!

Kiko Make Up Milano Radiant Touch Creamy Stick Highlighter

Zoals je hieronder kunt zien, is deze highlighter very shiny! Bij het aanbrengen, heeft het een hoog glinstergehalte. Deze glintergehalte neemt echter af zodra je de highlighter uitsmeert over het gebied, waar je de highlighter wilt aanbrengen.

Kiko Make Up Milano Radiant Touch Creamy Stick Highlighter swatch

Hieronder is het effect van de highlighter goed te zien. Op de linkerfoto heb ik de Touch Creamy Stick Highlighter nog niet aangebracht, op de rechter wel. Kun je zien hoe mooi mijn wangen glansen? Niet te, maar net genoeg. Touch Creamy Stick Highlighter zorgt voor een subtiele, natuurlijk ogende glans. Natuurlijk is dit wel weer afhankelijk van de hoeveelheid die je aanbrengt.

Kiko Make Up Milano Radiant Touch Creamy Stick Highlighter resultaat

Kiko Make Up Milano Rock Idol Lipstick – €7,90

Om mijn look helemaal af te maken, heb ik mijn lippen nog wat kleur gegeven met de Rock Idol Lipstick. Aangezien ik van felle kleuren op mijn lippen houd, koos ik voor de kleur 06 Beat Magenta. Ik vind deze lipstick geweldig! In vergelijking met de andere lippenbalsems in potloodvorm die ik heb getest, heeft deze een geweldige kleurintensiteit en net verzorgend genoeg waardoor je lippen niet uitdrogen, maar de balsem lang goed blijft zitten! Hij is net zo goed als de Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain, maar veel goedkoper en daardoor mijn nieuwe favoriet!

Kiko Make Up Milano Rock Idol Lipstick

Het meest ideale aan de Rock Idol Lipstick is de diversiteit. Als je de lipstick aanbrengt zonder onderlaag, dan is het net een lippenstift. Breng je echter eerst een lippenbalsem aan, dan heeft de lipstick de glans en kleur van een lipgloss. Hieronder is het verschil duidelijk te zien. Op de linkerfoto heb ik eerst een lippenbalsem heb aangebracht, op de rechterfoto heb ik de lipstick direct op mijn lippen aangebracht. Zie je het verschil?

Kiko Make Up Milano Rock Idol Lipstick resultaat

Het resultaat met Kiko Make Up Milano

Na het aanbrengen van de lipstick was mijn look af. Bekijk hieronder nog eens de before & after shots. I kinda like it! Fel gekleurde lippen, glanzende wangen en sprekende ogen. Volgens mij is de look gelukt!

Kiko Make Up Milano Rock Idol Lipstick before and after

Zoals gewoonlijk heeft Kiko Make Up Milano me niet teleurgesteld. De producten doen wat ze beloven, waardoor je er prachtige looks mee kunt creëren. De producten zijn zo fijn, dat ze nu standaard onderdeel zijn van mijn make up bag. Voor de prijs en kwaliteit kan dat ook niet anders.

Wat zijn jullie ervaringen met Kiko Make Up Milano? Hebben jullie al iets online besteld?

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

12 comments

  1. Mooie highlight! Ongeveer 2 jaar geleden was ik in een KIKO store in Duitsland. Zo mooi! Wilde alles hebben en aanraken haha. Had een paar lipglossjes, een lipstick en een brush gekocht. De kwaliteit van de brush is erg goed. Gebruik het nog steeds dagelijks.

    • Hi Evita, ja moet je echt doen! Ik ben nog steeds erg blij met deze make up:D Jouw blog is ook erg leuk, ik heb je geliked op Facebook om op de hoogte te blijven van je nieuwe posts:)

  2. Ik zou graag willen weten, via welke site ik de make-up van Kiko in Nederland kan bestellen. Ik heb er afgelopen zomervakantie kennis mee gemaakt in Italie en het bevalt zo goed, dat ik er meer van wil hebben. Alvast bedankt voor het reageren op mijn vraag.
    Met vriendelijke groet, Desiree

  3. de scrub doekjes zijn geweldig! daar kan geen creme tegenop. Kiko is superkwaliteit voor lage prijs. Alles is ook goed gepigmenteerd. Ik gebruik het al jaren. Ik koop in Italie en duitsland

  4. Wat voor foundation gebruik je? Ik zie dat je een onrustige huid hebt en aangezien ik een droge huid heb, kan jouw foundation bij mij misschien ook heel mooi zijn 🙂

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*