Mijn favoriete leave-in conditioners

Post TypeAl sinds mei 2012 natural en inmiddels een hoop producten van verschillende merken geprobeerd en getest. Lees na de klik welke leave-in conditioners mijn favorieten zijn.

Als je mij vraagt wat mijn lievelingsproduct is dan zeg ik zonder te twijfelen leave-in conditioners. Dit is het product waar ik niet zonder kan. Mijn wasdag bestaat uit minimaal één product en dat is een conditioner die in mijn haar kan blijven zitten.

Hoewel dit bij de meeste gewone conditioners prima gaat, hebben leave-in conditioners iets speciaals. Ze zijn namelijk speciaal gemaakt om in je haar te laten zitten.

Toen ik mijn natural hair journey begon, waren de meeste leave-ins, maar waterige producten. Tegenwoordig zijn er ook dikkere formules op de markt gebracht. En halleluja, wat is mijn haar daar blij mee!

Ik zet mijn favorieten voor jullie op een rijtje.

1. Cantu Shea Butter Leave-In Conditioning Repair Cream
My all time favorite! De eerste leave-in conditioner uit een pot die ik tegenkwam. Ik kan me nog zo goed herinneren dat ik de Beautiful Textures Rapid Repair Conditioner gebruikte en mijzelf afvroeg waarom er geen leave-in bestond van dezelfde dikte die je in je haar kon laten zitten. Viola Cantu! Het levert altijd een super mooi resultaat!

image

2. Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Strengthen, Grow & Restore Leave-In Condtioner

Toen ik deze pot in de winkel zag, dacht ik laat het me eens proberen! Net zoals bij Cantu, zit de leave-in conditioner in een pot. Wat ik zo geweldig aan deze leave-in conditioner vindt is dat het doet wat het beloofd. Als ik de conditioner gebruik, ervaar ik minder haarbreuk. De formule is echter wel lichter dan die van Cantu, waardoor ik deze leave-in conditioner vaak gebruik in combinatie met andere haarproducten.

Picture2

3. Eden BodyWorks Coconut Shea All Natural Leave In Conditioner
De laatste tijd gebruik ik vaak de leave-in conditioner van Eden BodyWorks en ik ben nog steeds erg tevreden. Het maakt je haar erg zacht en geeft het ook een mooie kruldefinitie. Daarnaast is het ideaal om je second day hair op te frissen. Tenslotte merk ik dat mijn edges plat blijven liggen wanneer ik deze leave-in conditioner gebruik. Dit heeft waarschijnlijk te maken met de aloë vera die in de formule aanwezig is.Picture3

4. Giovanni Eco Chic Direct Leave-In Weightless Moisture Conditioner
Op deze leave-in conditioner ben ik weer helemaal verliefd geworden sinds mijn verblijf in Barcelona. Ik had hem al jaren in mijn kast liggen maar nu ik mijn haarproducten weer aan het herontdekken ben, besloot ik om het opnieuw te gebruiken. Het resultaat was een prachtige bos krullen met een hoop volume voor maar liefst drie dagen lang! Wie had dat gedacht?

Picture4

Wat is jullie favoriete leave-in conditioner?


Vond je dit artikel gunstig? Verleen mij dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*