Lipslicks, Just Bitten en Baby Lips: Mooi en Verzorgend

Post Type

Voor mijn lippen houd ik van gloss en felle kleuren. Daarnaast gebruik ik graag een product dat mijn lippen verzorgt. Hoe geweldig zou het niet zijn als er een product zou bestaan die je lippen zowel verzorgt als mooi maakt? Gelukkig zijn er al een aantal van dit soort producten op de markt. Hieronder vind je een overzicht van mijn favorieten. Helaas zijn deze producten (nog) niet in Nederland te koop. Ik deel ze toch graag met jullie omdat het mooie voorbeelden zijn van cosmetica producten die je niet alleen mooi maken, maar tevens de verzorging bieden die je nodig hebt.

[mwm-aal-display]

Cover Girl Lipslicks Lipgloss 105 Clear

De eerste keer dat ik deze lipgloss kocht was ik op vakantie in de Verenigde Staten. In de supermarkten van Target en Walmart was het hele assortiment van Cover Girl te vinden. Mijn oog viel gelijk op deze lipgloss, die qua vorm meer iets weg had van een lippenstift of een lippenbalsem dan een lipgloss. Uiteindelijk besloot ik twee kleuren te kopen, namelijk de transparante Clear en de roze Princess.

Princess lipsticks Hoewel de Princess op mijn lippen veel donkerder uitviel dan dat de kleur in eerste instantie leek te zijn (hebben jullie daar ook wel eens last van?) was het resultaat van de clear erg goed. Zoals ik al zei, leek dit product betreft uiterlijk op een lippenstift. Echter na het aanbrengen, glanzen je lippen alsof je een lipgloss hebt gebruikt, zonder dat je lippen nat of plakkerig aanvoelen. Dat vind ik zo fijn aan deze lipslicks. Ze bieden alle voordelen van een lipgloss, zonder de nadelen.

Daarnaast werken ze ook nog eens verzorgend! Als ik deze gloss op mijn schrale lippen aanbreng, zijn de kloofjes en schilfertjes binnen de kortste keren verdwenen. De lipgloss biedt dus niet alleen glans, maar ook de verzorging die je lippen nodig hebben.

Ik koop deze lipgloss elke keer weer, wanneer ik in de Verenigde staten ben. Vaak koop ik dan een aantal, zodat ik in Nederland een voorraadje heb, waardoor ik nooit meer zonder hoef te zitten. Ik ben zo gek op deze gloss, dat ik soms bekenden vraag om een paar mee te nemen, wanneer ik weet dat ze naar de V.S. gaan.

Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain 020 Lovesick & 025 Sweetheart

Een verzorgende lippenbalsem met de kleurintensiteit van een lipstain, dat is de Just Butten Kissable Balm Stain van Revlon. Het resultaat is zachte, gladde lippen met een lang houdende intense kleur!

Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain 020 Lovesick & 025 Sweetheart

Toen ik op vakantie in Curaçao was, zag ik een busje voorbij rijden met een hele grote advertentie waarop filmster Emma Stone (bekend van films zoals Easy A en Crazy, Stupid, Love.)  voor deze lippenbalsem reclame maakt. Opnieuw werd ik nieuwsgierig om een nieuw product te kopen.

Emma Stone Revlon

Deze lippenbalsem doet precies wat het belooft. Zodra je hem aanbrengt, voel je de balsem smelten op je lippen, waardoor je lippen onmiddellijk zachter worden. Tegelijkertijd laat de balsem een intenste kleur achter, zoals je van een lipstain zou verwachten. De kleur verandert trouwens niet op je lippen. Dit product is intens genoeg om ook de wat donkerdere lippen in te kleuren.

Een hoge kleurintensiteit ervaar ik ook met een lipstain. Echter vind ik het nadeel van een lipstain, dat je lippen letterlijk zoals met een stift worden ingekleurd, waardoor ze stroef blijven en droog aanvoelen. Daarom gebruik ik vaak nog een lippenbalsem, na het aanbrengen van een lipstain. Doordat de Just Bitten Kissable zowel een lippenbalsem als een lipstain is, hoef je bij dit product geen extra verzorging aan te brengen. Het is echt de ideale combinatie!

Maybelline New York Baby Lips Moisturizing Lip Balm 105 Cherry Me

De Baby Lips lippenbalsems maken je lippen zo zacht als die van een baby. Deze lippenbalsems zag ik in de winkels liggen voor een luttele prijs van 2,97 dollar (is 2,25 euro!). Daarvoor laat je deze schattige lippenbalsems toch niet liggen?

Maybelline New York Baby Lips Moisturizing Lip Balm 105 Cherry Me

Ik heb er uiteindelijk maar liefst 3 gekocht! De rode Cherry Me, de paarse Grape Vine en de roze Pink Punch. Naast dat ze heel goedkoop zijn, zijn deze producten erg licht en klein en waardoor je ze gemakkelijk in je handtas overal mee naartoe kunt nemen. Je vind er altijd wel een plekje voor!

Maybelline New York Baby Lips Moisturizing Lip Balm 105 Cherry Me 2

De lippenbalsems zijn echt heerlijk! Alle drie de kleuren zijn intenser dan dat je van een lippenbalsem zou verwachten. Darnaast ruiken ze erg lekker en maken deze lippenbalsems je lippen heerlijk zacht. Dat is niet zo gek, aangezien ze natuurlijk voedende ingredienten bevatten, zoals aloë vera, sheaboter, honing en verschillende vitamines. Ondanks dat ik ze allemaal wel fijn vind, is de Cherry Me mijn favoriet, vanwege zijn intense rode kleur.

Hieronder kun je een vergelijking zien van mijn drie favoriete lippenbalsems. Op basis van kleurintensiteit van links naar rechts de Cover Girl Lipslicks, Maybelline New York Baby Lips en de Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain.

favoriete lippenproducten swatches
favoriete lippenproducten

Wat zijn jullie favoriete producten voor de lippen?

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*