NHC presenteert Locked & Loose: A Natural Hair Experience

Post Type

De tweede editie van Locked & Loose zal zaterdag 30 november plaatsvinden in het vernieuwde Maaspodium te Rotterdam. The Natural Hair Club zal die dag een uitgebreid programma verzorgen dat zal bestaan uit workshops, een veelzijdige markt, een beauty corner en nog veel meer. Locked & Loose is voor iedereen toegankelijk! Benieuwd naar dit event? Lees dan snel verder!

[mwm-aal-display]

De organisatie van Locked & Loose

Prachtige kleding, fantastische kapsels, interessante workshops en goede gesprekken. De dames van the Natural Hair Club wisten vorig jaar een succesvolle hair event neer te zetten. Reden genoeg dus om dit jaar de tweede editie te organiseren Locked & Loose, het evenement waar vrouwen kennis en ervaringen met elkaar kunnen delen. Volgens de crew van the Natural Hair Club, staat Locked & Loose in het teken van “trots en tevreden zijn over jezelf en hoe je eruit ziet”, het ideaal waar the Natural Hair Club zich sterk voor wil maken.

Inmiddels is the Natural Hair Club een begrip geworden binnen de Nederlandse natural Black Hair gemeenschap. Zo zijn veel naturalista’s al lid van de Facebook groep en neemt het aantal leden nog steeds toe. Door middel van deze groep en evenementen probeert the Natural Hair Club het positief zelfbeeld van vrouwen en mannen te verbeteren. Tijdens het Locked & Loose event komen beide aspecten samen.

Het programma van Locked & Loose

Naar aanleiding van de onderwerpen die in de Facebookgroep zijn besproken, worden er workshops gegeven waarbij verschillende aspecten van natural hair aan bod zullen komen. Naast deze workshops, zullen de bezoekers getrakteerd worden op diverse demonstraties, waaronder een Turban Wrap demo en een Whip It! Shea Butter demo. Verder kan er weer heerlijk geshopt worden bij standhouders die aanwezig zullen zijn in de foyer en op de gallerij.

The Natural Hair Club Locked & Loose Event

Maak kennis met de eigen lijn van the Natural Hair Club genaamd NHC Essentials en probeer eens de NHC Essentials Pure Shea Butter For Hair & Body. Tijdens het Locked & Loose event kun je de NHC Essentials tegen een actieprijs aanschaffen dus ik zeg: sla je slag!

Nieuwe aspecten van Locked & Loose

Naast de bekende aspecten, zullen er tijdens dit event ook nieuwe onderdelen op het programma staan. Zo is de Beauty Corner nieuw op deze tweede editie van Locked & Loose. De diverse standhouders die aanwezige zullen zijn, zullen de bezoekers kennis laten maken met hun expertise door ze te verwennen met een behandeling.

Tenslotte is er de gelegenheid om te genieten van muziek en een hapje en een drankje. De Caribische keuken zal verzorgd worden door Bar, Lounge & Eetcafe Flora en de mooie Bellita Carol zal de avond afsluiten met een swingend optreden!

Praktische informatie over Locked & loose

Genoeg redenen dus om aanwezig te zijn bij dit geweldige Locked & Loose event boordevol informatie, verwennerij en entertainment. Wil je er ook zo graag bij zijn? Hieronder heb ik even alle belangrijke informatie voor je op een rijtje gezet.

Datum: 30 november 2013

Plaats: Maaspodium

Adres: St. Jobsweg 3,  3024 EH Rotterdam

Prijs: € 7,50 excl. servicekosten

Tijd: 14.00-20.00 uur

Kaarten: voor online bestellen ga naar  de Facebookgroep voor meer info.

Zakelijke informatie: neem contact op met the Natural Hair Club NL via [email protected]

Zie ik jullie bij het Locked & Loose hair event?

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*