NHC presenteert Locked & Loose XL: A Natural Hair Celebration

Post Type

Na het succes van de tweede editie van Locked & Loose, zal op zondag 31 augustus de derde editie plaats vinden. En dit jaar pakt the Natural Hair Club nog groter uit met een XL editie van Locked & Loose, het grootste Natural Hair event, dat is gericht op krullen, kroeshaar en dreadlocks.

[mwm-aal-display]

Over Locked & Loose

Locked & Loose is een jaarlijks terugkerend event dat georganiseerd wordt door the Natural Hair Club. The Natural Hair Club is een online community speciaal voor naturalista’s, waar vrouwen met natuurlijke krullen en kroeshaar vragen kunnen stellen, adviezen en ervaringen kunnen delen en de discussie met elkaar aan kunnen gaan. The Natural Hair Club is opgericht in 2010 en inmiddels uitgegroeid tot een community van meer dan 3.000 leden!

Locked & Loose XL

The Natural Hair Club is een organisatie met als doelstelling om het positief zelfbeeld van ethnische vrouwen en mannen centraal te stellen. Locked & Loose staat in het teken van “trots en tevreden zijn over jezelf en hoe je eruit ziet.” Tijdens het event kun je prachtige kleding en fantastische kapsels bewonderen. Daarnaast is er genoeg ruimte voor interessante workshops en goede gesprekken met andere naturalista’s, allemaal onder het genot van muziek, hapje en drankje.

Locked & Loose XL: A Natural Hair Celebration

Op zondag 31 augustus 2014 zal de derde editie plaats vinden in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Vorig jaar was de tweede editie een groot succes! Locked & Loose 2013 was een echte Natural Hair Experience, dankzij beauty workshops & haardemonstraties. Dit jaar staat Locked & Loose voor het vieren van natuurlijk haar. Natural Hair is mooi voor iedereen, en dat moet gevierd worden!

Locked & Loose 2013

Locked & Loose 2014 zal een Natural Hair Celebration worden. Voor deze editie zal the Natural Hair Club nog groter uitpakken. Tijdens de XL editie van Locked & Loose kun je een uitgebreid programma verwachten met praktische tips & advies van haarexperts uit het binnen- en buitenland. Daarnaast is er natuurlijk weer de kans om diverse producten aan te schaffen en van te genieten van heerlijk eten.

Programma Locked & Loose XL 2014

Het hoofprogramma zal bestaan uit presentaties van KeraCare (Black Hair merk), Razi’El Muntasir (holistic lifestyle guide) en Dominique Chantal Snip (schrijfster van Crown of Glory & eigenaresse van de Sheado Brand Store). Daarbij staan vragen als ‘Wat zijn de beste styling- en verzorgingsmethoden voor kroes en krullend haar?’ en ‘Hoe houdt je voeding verband met gezond haar?’ centraal.

Naast het hoofdprogramma zullen er doorlopend workshops en demonstraties plaats vinden van onder andere Lush, Di’Xpression en The LadyBug Store. Net als vorig jaar, zal er ook weer een Locked & Loose Market zijn, waar je diverse producten kunt kopen. Van natuurlijke haar- en gezichtsverzorgingsproducten tot kleding met kleurrijke prints en sieraden in verschillende stijlen, is er voor ieder wat wils.

Natuurlijk hoef je niet met een honger gevoel naar huis te gaan. Ook tijdens deze editie zal Eetcafé Flora lekkere hapjes uit de Caribische keuken serveren.

Locked-Loose-XL-Programma

Praktische informatie over Locked & Loose XL 2014

Met Locked & Loose beleef je een dag om niet te vergeten, die in het teken staat van de verzorging en schoonheid van Natural Hair. Krijg je al zin om naar dit event te gaan? Hieronder staat alle relevantie informatie op een rijtje.

Datum: 31 augustus 2014
Plaats: Luxor Theater
Adres: Posthumalaan 1, 3072 AG Rotterdam
Prijs: €15,-
Tijd: 12.00-19.00 uur
Kaarten: voor online bestellen ga naar the Natural Hair Club website

Zakelijke informatie: neem contact op met the Natural Hai Club via [email protected]
Zie ik jou bij het Locked & Loose XL event?

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

One comment

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*