L’Oréal Paris Color Riche: Intens Gekleurde En Verzorgde Lippen

Post Type

Sinds mijn stage bij L’Oréal Nederland, ben ik altijd een L’Oréal meisje gebleven wanneer het op  make-up aankomt. Het is daarom ook niet zo gek dat onder mijn favoriete producten veel merken van L’Oreal te vinden zijn zoals Maybelline New York en L’Oréal Paris. Ook als ik mijn lippen kleur wil geven, blijf ik zweren bij L’Oréal en gebruik ik alleen de intense kleuren van Color Riche van L’Oréal Paris.
[mwm-aal-display]

De intense kleuren van Color Riche

Ik draag niet vaak lippenstift, maar als ik het toch doe dan breng ik graag een felle, gewaagde kleur aan zodat ze mooi opvallen. De mooie, intense kleuren van Color Riche zijn hier perfect voor.

L'Oréal Paris Color Riche

De Color Riche lippenstiften van L’Oréal Paris zijn ideaal voor elke huidtype. Of je nu een donkere of lichtere huid hebt, de rijke kleurpigmenten zorgen voor een krachtige kleurresultaat en een mooie, egale dekking. Daarnaast blijven ze ook erg lang zitten. Omdat ik zelf van felle kleuren houd, zijn de volgende drie kleuren echt mijn favorieten!

288 Intense Fuchsia

De felle roze kleur uit de Intense range van Color Riche. Volgens de verpakking past deze kleur het mooist bij brunettes, echter kijk ik daar echt niet naar wanneer ik een lippenstift koop. Zoals je kunt zien heeft de formule echt een intense roze kleur, ook op de donkere huid!

377 Perfect Red

Ook deze kleur is onderdeel van de Intense range en vervolgens de verpakking geschikt voor brunettes met wat lichter haar. Hoewel dit niet mijn haarkleur is, draag ik deze kleur toch graag vanwege zijn mooie rode, matte kleur. Wat vinden jullie ervan?

406 Neonic Orange

Hoewel deze oranje kleur geen onderdeel is van de Color Riche Intense, had het wat mij betreft prima in deze range gepast vanwege zijn intense felle kleur! Ik moet zeggen dat ik de kleur in eerste instantie best gedurfd vond en misschien zelfs iets te! Echter nadat ik deze kleur voor het eerst had aangebracht, was ik meteen verkocht!

 

Van de drie kleuren, is de Neonic Orange mijn echte favoriet. Ik draag deze lippenstift het liefst na het aanbrengen van een lippenbalsem waardoor de felle kleur wat matter wordt.

De verzorging van Color Riche

Zoals je kunt zien, zijn de Color Riche lippenstiften verkrijgbaar in een aantal mooie trendy kleuren. Naast dat je lippen een prachtige kleur krijgen, worden ze zacht, glad en soepel dankzij de voedende bestanddelen. En dat merk je eigenlijk al direct tijdens het aanbrengen. De lippenstift glijdt als het ware over je lippen heen, waarna ze een prachtige matte of glanzende kleur krijgen, afhankelijk van de gekozen tint.

L'Oréal Paris Color Riche LipstickTenslotte zitten de lippenstiften in een herkenbare, goudkleurige verpakking. Hoewel de meningen hierover zijn verdeeld, vind ik dat de verpakking een klassieke uitstraling heeft. Echter zijn er genoeg mensen die vinden dat het juist erg goedkoop oogt. En aangezien de Color Riche lippenstiften €14,99 per stuk kosten, komt de hoge prijs dan niet helemaal overeen met de perceptie over de verpakking.

Ondanks de iets hogere prijs, ben ik nog steeds erg tevreden over deze lippenstiften. Ze hebben een mooie intense kleur, goede dekking, blijven lang zitten en werken ook nog eens verzorgend! Waar kun je als meisje nog meer om wensen?

Wat vinden jullie van de Color Riche lippenstiften? En wat is jouw favoriete merk lippenstift?

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*