Elvive Extraordinary Oil Krulverzorging Reinigende Crèmespoeling

Post Type

De laatste tijd hoorde ik van verschillende kanten positieve reacties over de nieuwe krulverzorgingslijn van L’Oréal Paris. Daarom testte ik afgelopen weekend de L’Oréal Paris Elvive Extraordinary Oil Krulverzorging Reinigende Crèmespoeling.

[mwm-aal-display]

Waarom L’Oréal Paris Elvive Extraordinary Oil Krulverzorging Reinigende Crèmespoeling

Hoewel ik nog een hoop haarverzorgingsproducten in mijn voorraadkastje heb staan, kon ik het niet laten om de L’Oréal Paris Elvive Extraordinary Oil producten te proberen vanwege alle goede verhalen die ik erover had gehoord. Toen de nieuwe krulverzorgingslijn vorige week bij de Etos in de aanbieding was, sloeg ik mijn slag. Ik heb meteen de reinigende crèmespoeling en de oil-in milk gehaald. Vandaag heb ik de L’Oréal Paris Elvive Extraordinary Oil Krulverzorging Reinigende Crèmespoeling geprobeerd.

Over L’Oréal Paris Elvive Extraordinary Oil Krulverzorging Reinigende Crèmespoeling

De L’Oréal Paris Elvive Extraordinary Oil Krulverzorging Reinigende Crèmespoeling is een product die je kunt gebruiken voor het wassen van je haar met een conditioner, oftewel co-wash. Op de verpakking staat ook vermeld dat het gaat om een nieuwe manier van wassen en een niet-schuimende formule. Wat het product verder beloofd is een milde reiniging, anti-haarbreuk, gemakkelijke ontwarring, zachtheid en definitie. Tenslotte wordt het haar gevoed dankzij geconcentreerde amla olie en 6 uitzonderlijke bloemoliën (zie verpakking).

L’Oréal Paris Elvive Extraordinary Oil Krulverzorging Reinigende Crèmespoeling

Ervaringen met L’Oréal Paris Elvive Extraordinary Oil Krulverzorging Reinigende Crèmespoeling

Voor het wassen, heb ik mijn haar eerst gespoeld met water en in 4 delen verdeeld. Per gedeelte bracht ik ongeveer 5 à 10 pompjes aan en verdeelde ik de crèmespoeling over mijn haar. Zoals je kunt zien, is de formule een crème-achtige substantie. Het voelt erg zacht en romig aan, waardoor je het gemakkelijk over je haar kunt verdelen.

L’Oréal Paris Elvive Extraordinary Oil Krulverzorging Reinigende Crèmespoeling formule

Hoewel er op de verpakking wordt aangeraden om de lengte van het haar met de vingers te ontwarren, heb ik dit met mijn kam gedaan. Dit ging inderdaad erg gemakkelijk. Hoewel ik een hoop haar verlies tijdens het ontklitten, was het dit keer aanzienlijk minder. Nadat ik alle 4 de delen van mijn haar had ontward, spoelde ik de crèmespoeling uit mijn haar.

Resultaat met L’Oréal Paris Elvive Extraordinary Oil Krulverzorging Reinigende Crèmespoeling

De eerste keer dat ik het product gebruikte, heb ik het in mijn haar laten zitten. Helaas gaf dat niet een mooi resultaat. Mijn haar voelde erg stug aan en zag er droog uit. Vandaag heb ik het product opnieuw geprobeerd en na het ontklitten uit mijn haar gespoeld. Vervolgend heb ik mijn haar verder verzorgd met de Eden BodyWorks All Natural Leave In Conditioner. Zie hieronder het resultaat.

L’Oréal Paris Elvive Extraordinary Oil Krulverzorging Reinigende Crèmespoeling resultaat

Mijn haar is prachtig gedefinieerd! Daarnaast zet ik hieronder nog de andere voor- en nadelen op een rijtje.

Voordelen

  • Haar is makkelijk te ontwarren
  • Veel minder haarverlies (jeej!)
  • Zachte en mooi gedefinieerde krullen

Nadelen

  • Je kunt het niet als leave-in gebruiken
  • Als je het laat zitten, wordt je haar droog en stug

Wie heeft deze conditioner al geprobeerd? Wat zijn jullie ervaringen?

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*