L’Oréal Paris Glam Shine Balmy Gloss Voor Mooie Ultra Zachte Lippen

Post Type

Tijdens mijn verblijf in Spanje zag ik ze al liggen bij El Corte Inglés, het bekende warenhuis van Spanje. Ondanks dat ze er erg leuk uitzagen, had ik ze toen niet gekocht. Wat heb ik daar spijt van gehad! Uiteindelijk heb ik ze toch nog kunnen kopen, gewoon in Nederland. De Glam Shine Balmy Gloss van L’Oréal Paris. Lees hier wat ik van deze lippenbalsem vind.

[mwm-aal-display]

Over Glam Shine Balmy Gloss

Je kent vast wel de Glam Shine lipgloss range van L’Oréal Paris met hun herkenbare verpakkingen en sprankelende kleuren. Een tijdje geleden werd deze range uitgebreid met een lippenbalsem. De Glam Shine Balmy Gloss is een kruising tussen een lipgloss en een lippenbalsem. Deze combinatie lijkt de hit te zijn van deze zomer. Naast L’Oréal Paris, hebben veel merken een dergelijke lippenbalsem op de markt gebracht, waarvan ik een aantal in mijn vorige artikel al heb omschreven.

glam shine balmy gloss campagne

L’Oréal omschrijft deze lippenbalsem als volgt:

De eerste lipgloss van L’Oréal Paris in de vorm van een potlood, die je lippen verzorgt. Eindelijk een lippenbalsem en gloss in één. Het speelse potloodvormige design maakt het mogelijk om de gloss zonder spiegel aan te brengen. De lippen worden gehydrateerd, krijgen een frisse kleur en een mooie glans.

De Glam Shine lippenbalsem is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren, variërend van licht roze tot diep paars.

glam shine balmy gloss

Mijn ervaringen

Omdat ik van felle kleuren houd, koos ik voor de rode kleur 909 Mad for Pomegranate. Ik was erg benieuwd hoe intens deze zou zijn. Hieronder zie je de swatch.

Glam Shine Balmy Gloss Swatch

Zoals je kunt zien, is de kleur erg intens en heeft het kleine glinstertjes. Normaal gesproken houd ik daar niet zo van, echter vind ik het bij deze lippenbalsem wel mooi staan. Misschien omdat de kleur van de glinstertjes meer in de buurt zitten van de kleur die de lippenbalsem heeft. Ze zijn niet zilver of goudkleurig, iets dat je vaak ziet in lipproducten waaraan glinstertjes zijn toegevoegd.

Hieronder is een foto van mij te zien, waarop ik de lippenbalsem op mijn lippen heb aangebracht. Zoals je kunt zien, heeft de balsem ook op je lippen een mooie intense kleur. Daarnaast vind ik de glans ook erg mooi. Het is niet te opvallend, maar ook niet te subtiel. Verder voelt de balsem erg zacht aan. Toen ik de balsem aanbracht, waren mijn lippen erg droog. Echter na het aanbrengen, voelden mijn lippen al een stuk soepeler aan. Naast de intense kleur, werkt het dus ook echt verzorgend. Eigenlijk net zoals de vele andere lippenbalsems, doet het wat het belooft.

Me and My Glam Shine Balmy Gloss

Tenslotte is de balsem gemakkelijk aan te brengen. Wanneer je de potlood op je lippen zet, glijdt de formule als het ware over je lippen. Bij het aanbrengen heb ik echter wel gebruik gemaakt van een spiegel. Ik begrijp niet zo goed waarom L’Oréal beweert dat dit product zonder spiegel is aan te brengen. Ik maak namelijk altijd gebruik van een spiegel, ook wanneer ik een lippenbalsem in de vorm van een potlood gebruik. Voor mij is er, betreft het aanbrengen, geen verschil tussen een lippenstift en een lippenbalsem-gloss in potloodvorm.

Lippenbalsem in combinatie met lipgloss of lipstain?

Just Bitten Kissable Balm en Glam Shine Balmy GlossNu ik al een aantal lippenbalsems in de vorm van een potlood heb getest, heb ik gemerkt dat er twee verschillende producten op de markt zijn. Namelijk een kruising tussen een lippenbalsem en een lipstain, zoals de Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain en een kruising tussen een lippenbalsem en een lipgloss, zoals de rest van de producten.

Welk product jouw voorkeur heeft, is afhankelijk van wat je wensen zijn. Wil je bijvoorbeeld een intensere kleur die lang blijft zitten en ben je niet persé op zoek naar intensieve verzorging, dan is de combinatie van lippenbalsem met lipstain wat voor jou. Ben je echter op zoek naar een verzorgend product en vind je het niet erg dat de intensieve glanzende kleur niet lang blijft zitten, dan moet je gaan voor de combinatie lippenbalsem met lipgloss.

Conclusie

Omdat deze potlood een combinatie is van een lippenbalsem en een lipgloss, blijft de kleur niet erg lang zitten. Je moet daar dus te niet veel van verwachten. Echter wat betreft de kleur en de hydratatie van je lippen, vind ik dit een erg fijn product. Mocht je dus op zoek zijn naar een goede verzorging die je lippen ook kleur geeft, dan raad ik hem zeker aan!

Waar te koop?

Oh ja, en waar heb ik dit product nou gekocht? Uiteindelijk vond deze lippenbalsem op bol.com! Je kunt daar de volgende kleuren kopen voor €9,99 (wel balen want in Spanje waren ze €7,95!).

About The Author

Kimry is de oprichter en eigenaar van de Beautiful Black Hair. BeautifulBlackHair.nl is bedoeld om nieuws en informatie te verspreiden over allerlei soorten krullend haar en kroeshaar. Dit wordt ook wel black hair genoemd. Auteursinformatie: Website: beautifulblackhair.nl Twitter: Kimss13 Facebook: Kim.Els.9 Google Profile: +Kimry Els

One comment

Reageer als eerste

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*